Kendinize mektup yazmak isteseydiniz neler yazardınız peki?

günün birinde tanıdım seni.. mucize olmuştu..3 günlük yaşantımın en büyük mucizesi.. evet doğru sen hep mümkün değil diyordun.. ama ben öyle görmedim hiç bizi.. evet hatalarım oldu.. ama inan seninle yeniden doğdum ben.. iş çıkışlarını beklerken... uyanmanı beklerken bile özledim seni.. biliyorum şimdi yine en çok yaptığın şeyi yapıcaksın.. çok şey gördüm sende... çok yanlış gördüm belki.. ama biliyormusun ben hala seviyorum.. hatta arada girip bakıyorum.. sanıyorsun ki unuttum... ama bilmeni isterim... sen hala benim en büyük mucizemsin.. eğer bir gün yazmak istersen seni orada bekliyor olucam.. ve inan hiç vazgeçmeyeceğim..
Evt
Biliyorum
Ne zor mu
Ne istiyorsun bende
Görüş
6Görüş
Yalnız kaldım sanıyorlar
biliyorum yalnız bırakılmışım sanıyorlar biliyorum
ötesi yok sanırlar ama ötesi var yalnızlık müziğin bile beni dinlemesidir yalnızlık
insanin kendine mektup yazması ve dönüp dönüp onu okuması yalnızlığın da ötesidir.
Ey güzel çocuk…Sen bu Dünyaya fazla iyisin…Fazlasın…Ama olsun…Cehennemde bile olsam vazgeçmeyeceğim iyi olmaktan…Sen güzel seven güzel bakan hayat gibi güzel bir insan sabret çalış ve iyilikten asla vazgeçme…Artık eskisi gibi saf değilsin…Çok eksikler oldu hayatında ve artık tüm eksikleri iyilikle doldurman gerek…Daha iyi daha cesur daha Mert olmalısın her şeyin daha güzeli olmak ve hayata güzel bakmak senin işin….
kendime mektup
kagida dokmeye gerek yok :)
Kısa bir not bırakırdım o da: Kimseye güvenme olurdu.
Kendimi sevdiğimi söylerdim sadece
Bu kadar temkinli ve şüpheci olma 🤔
En İyi Görüşler