Hayatımda kimse kalmaz. Onlara iyi bile dayanıyorum.
İnsanlar bana genelde iyi davranır o yüzden değişen bir durum olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Deneyesim geldi ama hayatımdan yüklü bir insanı bir anda çıkarırsam halay falan çekerim şimdi gerek yok. Dertlenince denerim bunu. Ama sanırım kimse kalmaz böyle bir şey yapsam yalnızca dost dediklerim.. onlar da belki ¢
Şimdi öncelikle şunu söylemek istiyorum insanlara o özgürlügü vermemek gerekiyor gerekiyorsa kafasina vuracaksin yoksa seni ezmek isteyen çok olur asla kendinden ödün vermeyeceksin bir insan sana karşi bir şey mi dedi sen iki şey diyeceksin psikolojik üstünlük her zaman sende olucak ki insanlar sınırlarını aşmasın büyük ihtimal benim insanlar benim davrandigim gibi davransaydi sürekli bir kavgada olurdum ve etrafimda kimse kalmazdi 😂
Ben bana nasıl davrandıklarına değil de kendim nasıl davranmak istiyorum ve kime karşı nasıl davranmam gerektiğini bildiğim için asla yalnız kalmadım ve sevenimde çok kimseye taviz vermedigim için 😊
Cevap
4Cevap
Herkese hak ettiği gibi davranıyorum
Bunu test ettim bir kız ağır konuştum oda kazık attı zaten yani
tek sanırım belki bu yüzden etrafımda sahte insanlar çok, onlar gibi olmayı pek beceremiyorum
Arkadaşlarımla alakalı hiç bir problem yaşamam. Zaten ayni davranıyoruz genellikle.
Sen kalırsın bi ablam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?