İnsanları olduğu gibi kabul edebiliyor musun?

Evet insanları olduğu gibi kabul ediyorum zaten kimseyi değiştirmekle de uğraşmazdım, insanları olduğu gibi kabul etmek güzeldir. Her insan benzersizdir ve kendi özellikleri, düşünceleri ve deneyimleri vardır. İnsanları oldukları gibi kabul etmek, onları değerli ve önemli hissettirir ve karşılıklı saygıyı teşvik eder. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, başkalarının farklılıklarını ve çeşitliliklerini takdir etmek anlamına gelir. Herkesin farklı düşüncelere, inançlara, değerlere ve yaşam tarzlarına sahip olduğunu anlamak önemlidir. Bu çeşitlilik, insanların zenginliklerini ve farklı perspektiflerini paylaşmalarını sağlar. Oluşturulan sağlıklı bir kabul ortamı, daha iyi iletişim, daha iyi ilişkiler ve daha iyi anlayışa katkıda bulunabilir. İnsanları oldukları gibi kabul etmek, empati, hoşgörü ve sevgiyle yaklaşmayı teşvik eder. Herkesin kendi benliklerini ifade etmesine ve özgürce yaşamasına izin vermek, insanların kendini daha iyi hissetmelerine ve daha mutlu olmalarına yardımcı olabilir.
Cevap
13Cevap
Olduğu gibi kabul etmeye çalışırım.. Tabiki arada uçurumlar yoksa.. Eğer aradaki fark çok aşırı fazla ise zorlamaya gerek yok..
Evet insanları olduğu gibi kabul edebiliyorum, olmasını istediğim gibi edemem...
Saygı duyarım ama bana uymuyorsa kabul etmek zorunda da değilim..
İnsanları oldukları gibi kabul etmeye çalışıyorum genel olarak ve onlardan da bana aynı şekilde davranmalarını bekliyorum. Kimse kusursuz değildir ama kabul edilebilecek şey kabul edilemeyecek şey var sonuçta. Çok sınırları aşan bir şey olursa kabul edemem ve yollarımız ayrılır..
Herkesi olduğu gibi kabul edemem onlar olabilir ama ben öyle birini hayatıma dahil edip yasamamiyorsam kabul etmem.. değiştirmeyede çalışmam olduğu yere bırakırım sadece
Olduğu gibi kabul ederiz etmesine de insanlar olduklarını sandığımız gibi insan degiller ki. Biz onları oldukları gibi kabul ederken asıl oldukları kişiyi sonraları görüyoruz.
Neyse odur kimae değişmez değişmesini beklemede baktım ki bana ters gelen bir şey mi var ben uzak kalır konuşmam
Olduğu gibi kabullenmezsem zten anlaşamam insanları değiştirmek yapımda yok kabullenemiyorsam hayatıma sokmam
Evet bizim başkasının hayatına müdahale etme yetkimiz yok, insanları değiştirmek de zor
Kalbinin temizliğinden eminsem onu olduğu gibi kabul ederim
Bir yere kadar ederim baktım benim ayarlarım bozuluyor o zaman işin rengi değişir.
Herkesi edemiyorum... O yüzden de herkesi arkadaşım yapmam...
Yani bu zor olsa da olması gerekn
Evet değilse biz yıpranır
kabul. etmis gibi yapıyorum
Ediyorumama mesafede ona göre
Benim ilgi alanım melekler 😂
minimum etkileşim, seçiciyim ben.
Edemiyom katlanamiyorum
Hayir.
En İyi Cevap