Kişilik & Karakter 2 ay Genelde kendi standartlarınızda birilerine mi bakıyorsunuz yoksa gözünüz yükseklerde mi? İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 genelde kendi standartlarınızda birilerine mi bakıyorsunuz yoksa gözünüz yükseklerde mi? Genelde kendi standartlarınızda birilerine mi bakıyorsunuz yoksa gözünüz yükseklerde mi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,8b görüş paylaştı. Benim standartlarım yüksekse benim suçum mu? 😎😄 1 1 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Olabilir yani herkesin kendi seçimi 😀 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Dengime denk olmalı 🙂 Gözüm çok fazla yükseklerde değil. Ama yükseklerde uçuyorum gibi oluyor 😏😱 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 404 görüş paylaştı. Gözüm hep yükseklerdedir 🙂 kimin gözü standartı altında olur ki dimi? 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 903 görüş paylaştı. Kendi standartlarım. Hatta bazen standartlarımdan düşük de olabiliyor 1 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Kimseye bakmıyorum. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. bazi standartlarım yüksek. elimden değil.;) 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Bazı durumlarda elbette. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,4b görüş paylaştı. Kendime göre birini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Benim standartlarım yüksekse benim suçum mu? 😎😄
Olabilir yani herkesin kendi seçimi 😀
Dengime denk olmalı 🙂 Gözüm çok fazla yükseklerde değil. Ama yükseklerde uçuyorum gibi oluyor 😏😱
Gözüm hep yükseklerdedir 🙂 kimin gözü standartı altında olur ki dimi?
Kendi standartlarım. Hatta bazen standartlarımdan düşük de olabiliyor
Kimseye bakmıyorum.
bazi standartlarım yüksek. elimden değil.;)
Bazı durumlarda elbette.
Kendime göre birini