Karşınızdakilerin tavırlarını aslında sizin davranışlarınızın belirlediğini düşündünüz mü hiç?

Karşınızdakilerin tavırlarını aslında sizin davranışlarınızın belirlediğini düşündünüz mü hiç?
Artık evet. Bugün bana düşünecek çok konu verdi. Herkesi amansızca yargılarken üstten üstten bakarken aslında ne kadar aşağıda olduğumu fark ettim. Acziyetim bir süre sesimi saklayacak sanırım
Bence çoğu zaman öyle ama her zaman değil 😊 Bazı insanlar gerçekten sen ne yaparsan yap kötü davranıyor, orası ayrı. Ama kendi tavrımıza aynadan bakmak da bayağı öğretici oluyor. Ben mesela sinirli dönemimdeyken insanların daha gergin olduğunu fark ettim 😅 Yani hem kendimizi sorgulamak lazım hem de her şeyin suçunu kendimize atmamak 🙃
Cevap
5Cevap
Bu dediğin çok doru ama herkes için değil. Bazı insnalar var ger. ekten çıldırmışcasına hayatı kwndi in yaratıldı sanıyor
Bakıyorum evet.
Aslında bir bakıma öyle. Sen ne verirsen, karşındakinden onu alırsın.
Ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Karşı da ne mal olduğunu çabuk belli eder
evet tabiki nasıl etkileşim alıyorsam o etkileşimi aynayalayıp içimdekilerle harmanlamak ve olduğu şekilde karşılık vermek en önemlisi benim için
Ben kendimden sorumluyum karşı tarafıda iki dakkada çözüyorum.
Sık sık ama çoğu zaman objektif baktığımda yanlış bir şey yapmadığımı anlıyorum.
her zaman değil ayrıca bu kısır döngüye sebep olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?