İnsan psikolojisini dibine kadar çözmüş birisiyim 😅 Buna suçlu psikokojiside dahil O yüzden tek kalemde silen hep kadınlar olmuştur. Birisi bile bir ilişkide beni yanıltmadı. O yüzden herkes aynı değil olayını geçelim. Tüm insanlar üç aşağı beş yukarı aynıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Tanıdığım, ezberlediğim profilin dışında bir davranış sergilerse..
Beni hayal kırıklığına uğratması kafi. İsterse çok mükemmel bir kişilik olsun farketmez incinirsem silerim.
Aptal yerine koyduklarında samimiyetlerinini olmadığını anladığımda arkamdan başkalarıyla iş çevirdiğinde geri dönüşü olmaz her şey biter
Kazık atması sana karışması diretmesi sohbete karışması yaptıklarının hoşuna gitmemesi
Sevmediğim bir şey yapması yeterli, buz gibi soğur tek kalemde silerim. 🤷♀️
Yalan söylemeli
Birini tek kalemde silmem genelde
Neden?
Bu kadar katı biri değilim öyle olmak gerektiğini de düşünmem. Sildiğim insanları tek hatada silmemişimdir illaki önceleri de vardır
Katı olmayan kadın yoktur. Bunu geç 😀
Sen de bütün kadınları tanıdığını sanıp aynı kalıba oturtmaya çalışmaya devam et
İnsan psikolojisini dibine kadar çözmüş birisiyim 😅 Buna suçlu psikokojiside dahil O yüzden tek kalemde silen hep kadınlar olmuştur. Birisi bile bir ilişkide beni yanıltmadı. O yüzden herkes aynı değil olayını geçelim. Tüm insanlar üç aşağı beş yukarı aynıdır
Tamam
Aynı şeyi ben senin cevabına yazacaktım 😅
Bak bu bile tezimi doğruluyor
yalan, sahtekarlık,..
Yalan söylerse
Ahlâksız
Güven vermemesi kâfi