Bir kalemde insan silebilir misiniz? Gözümden düştüğü anda ben direkt silerim affetmem.

Bir kalemde insan silebilir misiniz? Gözümden düştüğü anda ben direkt silerim affetmem.

Bağlılık duygum yüksektir ve bu duyguyu hissettiğim insanı kolay kolay hayatımdan çıkaramam.. Onun dışında bazı hassas noktaları vardır.. Bunlara temas edilince, silme konusunda imtina etmem.. Belki bir süre bunun acısını çekebilirim ama bağrıma taş basar geri adım atmam..
Aaa ben
Son satırlarınızı okurken aklıma bu şarkıyı götürdünüz.☺️İnsanları bir kalemde silmeden önce objektif dinlemek isterim. Çünkü hiç kimse kendini kötü anlatmaz. Hiç kimsede göründüğü gibi değildir. En çokta kendini öven insandan korkarım. Akıllı insanlar kendini övmezler☺️Aklıma geldi bir birgün bir arkadaşla konuşuyorduk. Birşeyler anlatıyordum her cümlemde ben öyle değilim ben öyle yapmam diyordu anlatabiliyor muyum😂Üstüne alınan insanlardan ayrı korkuyorum😂çünkü gidiyor en beterini yapıyor😂. İnsan sarrafıyım dır yani sırf bu yüzden psikolog olmayı bile düşünüyorum. İnsanları anlama yetim güçlü olduğu için empati kabiliyetimde yüksek olduğu için kolay silemiyorum😂
https://www.youtube.com/embed/kqT5_U3H9BcSilemiyorum, çok çok sabretmiş ve suistimal edilmiş olmam lazım ya da gerçekten kaldıramayacağım bişey yapmış olması lazım. Ayrıca gözden düşse de gönülden zor düşürüyoruz.
Ben silerim ama hatasına göre kim olduğuna göre değişir. değer verdiğim insanı bir anda silmem. affetmeyi denerim ilk önce. ama eğer aldatma yalan ihanet varsa bunları affetmem ne olursa olsun
Cevap
13Cevap
Bir kalemde insan silmişliğim var ; silerim.. Yazmak için tekrar açmam o defteri. Malum iz kalıyor. Siler geçerim.
Kapanmış bir defteri yeniden açmak sonunu bildiğin bir filmi yeniden izlemek gibi
Aynen öyle
Ay sanki anamı mi öldürdü hemen silmem ben enayiyim daha çok şans veririm baktım aynı seyler tekrarlanıyor hayatıma bakarim yine silmem
Neyini silcem yaw giren girmiş hayatıma bir kere kimse kimseyi silemez sonuç olarak hayatımızın parçası olmuş bir zamanlar
Silgi silerken kendisi de silinir onu da bir düşünün derim
Bunun bir olimpiyat oyunu düzenlense ben yarışma birincisi olurum 😄 silme konusunda değil silebilme konusunda gözüm oldukça karadır
Hiçbir insana böyle konularda gözdağı verip korkutmam. Haddime değil ama gerçekten yaparım. Karşı taraf adam olsun, edep ahlak erdem bilsin, o zaman hayatımda durmasına izin veririm. Sen konuşuyorsun da konuştuğunu yapıyor musun Mahesis? Önce kendimde uyguluyorum zaten yoksa lafın ne kıymeti kalır?
Evvet.
Yıldız Yılmaz Argun Kuyucu Yıldırım'ın dediği gibi...
"Biz de böyle çok çabuk unuturuz"
Ne yaptığına göre değişir bu çok uç bir şey olmadıkça hayır silmem
Yaptığı hata ve davranışın ne olduğuna bağlı silerim
Silerim
Silemiyorsam değerini bilmesi lazım ama çok zor :D
Yanlışı neden diye de sorarım ve emek harcadigım biri ise yüzüne söyler ve yol veririm
yapmam , insan kazanmak zordur kaybetmek kolay
Helal be
Anasını bile neyse evet silerim kanka
Bro silerim derken harf hatası mı oldu 🤪
Yanlış basmışım gibi yap bro 😂
tamam bro o iş bende :P yalnız bu kafayla hata yapabilirim :P
Lan sen yine mi içtin 😂😂
Yok lan öyle şey yapar mıyım hala içiyorum 🤪
Laaan 😂 yarasın da az iç az müptezel olacaksın bak 😂
Lan kırk yılda bir içiyorum zaten 🤣 gören de her gün içiyorum sanır aq 😱
Lan sen saatle yılı karıştırıyorsun bak 😂 daha geçen gün içtin ya lan
Hangi gün 1 hafta önce iki duble içtim 😱
Tamam işte sonuçta 7 gün 😂
Her gün mü içiyorum aq 🤣
Denk getirsen sende o potansiyel var 😂 işten güçten fırsat bulamıyorsun 🤔
Kanka sonra görüşürüz ben şimdilik kaçayım araç kullanacam
Yok lan hiç bugüne kadar öyle içmedim arada bir hafta bulunur en azından hadi iyi yolculuklar bro
Gözümden düştüyse dönüşü yoktur bitmiştir.
Mevlana'nın güzel bir sözü vardır "Arştan düşene çare bulunur da, gönülden düşene çare bulunmaz."
Kaleme gerek var mı?
Kalemini kırmak işin raconu 🤔
Kaleme yazık
Yarım kalemde bile silerim🤣🤣
ben yarım iş yapmam :P
Zjxnjxjx
Büyük konuşmak istemiyorum ama eğer zerre kaybedecek birşeyim yoksa silerim
Evet silerim.
Evet gerekirse silerim
anasını bile s
Anasından ne istiyorsun 😱 suçu ne kadının
Kaleme bile ihtiyacım yok.,!😏