Kesinlikle bencillikle bağlantılı olan hatalardır. Şöyle ki siz veya sevgiliniz sürekli bencilce davranıyor ve bu durumu görmezden geliyorsa o ilişkinin sürmesi taraflardan birinin bencilliğin etkisiyle çıkan tartışmaları alttan alması sonucu oluşur ama sürekli alttan alan taraf bir süre sonra bu durumdan rahatsız olur ve en iyi ihtimalle kavgasız-gürültüsüz bir şekilde ilişkiyi sona erdirir. İhanetten bahsetmiyorum, tamamen içten içe özgüven problemi yaşayan insanların daha çok yaptığı acizce hatalar olduğunu düşünüyorum. Mümkünse karakteri oturmuş birini isterim hayatımda…
~Emeklerimi hiçe sayan ve degersizlestiren önemsemeyen kişiyi silerim ~Benim kırıldığımı göre göre herseyimi bile bile hoşuma gitmeyecek şeyleri yapan kişiyi de silerim çünkü bu hata değil gözden cikarma ~Ona olan sevgimi verdiğim değeri suistimal edip nasılsa cepte muamelesi yapan kişiyi de silerim
Benim tuhaf bir kisiliğim vardır karsımdaki insani gözlemlerim o an bana tuhaf gelen davranisi olursa direk söylerim yüzüne silmem için büyük bir nedenim olmali
saygı duyulmaması ve sınırlarımın aşılması beni çıldırtıyor ve eklemeliyim ki yersiz yapılan cıvıklıklar gevşeklikler herşeyin bokunun çıkarılması beni soğutmaya yetiyo