Benim mantığım her zaman duygularımın önünde olmuştur. Siz öfkeliyken karar vereceğiniz zaman aklınız mı duygularınız mı baskın çıkar?

Benim mantığım her zaman duygularımın önünde olmuştur. Siz öfkeliyken karar vereceğiniz zaman aklınız mı duygularınız mı baskın çıkar?

Daha çok duygularımla hareket eden biriyim. Çoğu kez duygularıma yenik düşerim. Ama öfkeliyken karar vermemeye çalışırım. Sakinlemeyi beklerim. Çünkü ne zaman öfkem ile hareket ettiysem, pişman oldum..
Son iki yıldır başıma ne kadar çok sinirleneceğim bir şey gelmiş de o an olsa bir sakinlik geliyor. Olgunluğa erişmek böyle bir şey mi bilemiyorum. Sakince düşünüp öyle haraket ediyorum.
Cevap
10Cevap
Aklım tabi ki
Duygularım fakat sonrasında pişman oluyorum. Mantıklı karar verebilmek için o ortamdan uzaklaşmam ve bir müddet beklemem gerekir. Bu konuda biraz çocuksuyum. Fevriyim.
Olay bittikten sonra diyorum ki keşke bunu bu şekilde yapsaydım daha iyi ve doğru olurdu diyorum ama iş işten geçmiş oluyor.
Kesinlikle mantığım. Zorlansam dahi karar vermez bir süre sakinlesmeyi beklerim. Duygularimla vereceğim kararlardan sonra pişman olabilirim.
Duygularını kontrol edebilirsen hükmetmesini bilirsin. Satranç oynarken yaşadığım bir durum herhangi bir duygumu buna öfke de dahil kontrol edemediğim zamanlar aklımı yönetemiyorum ve hatalar yapıyorum.
Öfkeyle kalkan zararla oturur bir kişiye sinirlenirsem o ortamdan hrmen uzaklaşıp kafamı toplamaya giderim
Her ne kadar duygusal olsamda aklım daha baskın geliyor
Zor bir soru ama genelde duygularıma engel olurum karar içerisinde.
Duygum ve karşındakinin canını yakmak için konuşurum sonra pişman oluyorum
Öfkeliyken verdiğim karar öfke duygusuyla almışımdır , aklım o an ikinci planda kalır
Asla mantığımla hareket edemiyorum öfke anında duygularım baskın çıkıyo maalesef
Duygum ve karşındakinin canını yakmak için konuşurum sonra pişman oluyorum
Genelde mantığım ön plana çıkar.
Öfkeliyken duygularım ile karar alsam da aklım hep destekler o kararı.
adı üstünde öfke mantık aramamak, mantıklı olmayı da beklememek gerekiyor
Artık yşnede aklımla karar veriyorum
Her koşulda mantığımla hareket ederim
Öfkeliyken karar vermem
Öfke bir duygudur öfkeliyken duygun yönetir
Benim duygularım basıyor
Mantığımla hareket ederim daima.
Çoğunlukla duygularım
Eskisinden daha durgunum
Duygularım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?