Bir olaya çok sinirlenip öfkelenseniz yinede mantıklı olabilecek iradeye sahip misinizdir?

Bir olaya çok sinirlenip öfkelenseniz yinede mantıklı olabilecek iradeye sahip misinizdir?

Hayır benim öfkem mantıklı kararlar almamın önüne geçmez ben hayatımda her zaman için sakin kalmayı seçtim çünkü biliyorum ki öfke ile hareket etmek bana sadece daha çok zarar verecek bu yüzden de öfkemi kötü şeyler yapmak yerine daha çok sorunu çözmek için motive kaynağı olarak kullanıyorum yani bir kişiye ya da bir konuya öfkeliysem bunu normal yollar ile çözerim hem zarar görmem hem de karşımda ki kişi ya da konu neyse yenerim onu.
Hayır.. Ama uzak bir çizgi çizerim oraya kadar her türlü mantıksızlıgi dibine kadar yaşarım, duygularımı özgürce, hurce yaşama keyfini yaşarım.. O uzak çizgiye geldiysem mantıklı şekilde davranır, hiç bir karar almadan kendime zaman ayırırım.. Mantik Bağımsızlığımızı engelleyen kement bence..
Çok sakin biriyim öfke ile asla karar vermem hatta kolay kolay öfkelenmem bile ama fazla heyecanlı bir tip olduğumdan olayların sıcağında bazen mantıksız şeyler söyleyip kafa karıştırabiliyorum sonra ulan niye böyle yaptım ki diye düşünüyorum hep
Eğer çok aşırı öfkeliysem mantıklı karar vermem imkansız.. Öfkeliyken insanlar yalnız kalıp sakinleşmeli aksi takdirde daha kırıcı olabilir.. Çok büyük bir neden yok ise öfkemi kontrol altına alıp mantıklı karar vermek en güzeli..
Cevap
8Cevap
Duygusal ilişkilerde mantıklı olamadığım noktalara gelmişliği var. Hatta bazı çok öfkelendiğim anlarda ne yapmıştım hatırlamıyorum bile
Öfke mantığı engeller haliyle öfkelenince mantıklı düşünemem onun için sakinleşme yoluna giderim ondan sonra düşünürüm
Hayır, o kadar delirmem. Bu arada ne kadar güzel profilin var aşkıım🤩
Öfke geçiyor bir süre sonra. Sadece o anda karar vermemeye çalışırım.
Kararımı etkilemez ama çok sinirli olduğum için çevreme zarar veriyorum.
Sinirli bi insanin verebilcegi tek mantıklı karar susup sakinlesmeyi beklemektir
Öfkemi kontrol edebiliyorum.. Düşüncelerimin önüne geçmesine müsaade etmem..
Hayır çünkü hata yapmama sebep olur
Hayır, bazen çok sağlıksız kararlar verebiliyorum
Evet ya bu ben gözüm görmüyor öfkelenince maalesef
zaman zaman yaşıyorum bu durumu
Evet
Lan yanlış söylemişim sjshf hayır engel olmaz
Gizlisin zaten kimse bilmeyecek rahat ol djdjd
Evet.
Gecer
Hayır geçmez
Sen filozofsun zaten geçerse büyük sıkıntı abla
evet geçiyor