Kişilik & Karakter Ağzıyla kuş tutsa bile gene de konuşmam dediğiniz biri var mı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ağzıyla kuş tutsa bile gene de konuşmam dediğiniz biri var mı? Ağzıyla kuş tutsa bile gene de konuşmam dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ağzıyla kuş tutsa, kanatlanıp uçsa dünya eline geçse asla görüşmeyecegim ve affetmeyeceğimbir kaç kişi var. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır genelde hayatımdan çıkartıyorum hiç muhatap olmuyorum 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Konuşurum ama kötü konuşurum ağzının payını veririm gördükçe 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha bak bu iyiydi 🤣 Yorumla BanaNeHa +1 yıl 😎😎 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Konuşurum ben herkes kendi yaptıklarından meshul ve utanmalı benlik bir durum olamaz. 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben konuşmam bana yamuk yapan biriyle, karakteri de bozuk biriyle Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kırgınlıklarımın hiç geçmeyeceği insanlar var. 1 0 Yorumla
xhzhhshshshzh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yani konuşmam dediğim biri var ama ağzıyla kuş tutarsa konuşurum ya 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl O kadar da değil diyorsun 🤣 Yorumla xhzhhshshshzh +1 yıl E yani kolay bir şey değil sonuçta helal olsun yapabiliyorsa Yorumla Catutigernos +1 yıl Sezarin hakkını sezara vermek lazım 🤣 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl O kendini biliyor 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben bilmiyorum 🤨 kulağıma fısılda kimse duymaz 🤪 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Engelimdeki tek kişi 🤣 Yorumla Catutigernos +1 yıl Haha ben nereden bileyim engel listeni 😱 Yorumla -Felaketce- +1 yıl O kendini bilsin yeter🤣 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bana gıcık diyene bak 🤣 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. hayır yok 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hiç mi yok 😱 Yorumla ohshiit +1 yıl yok kindar olamıyorum ben 🥺 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kindar olmakla alakalı değil ki bu sana zarar veren ya da vermeye çalışan biriyle konuşmaman gayet normal bir şey ki öyle de olmalı Yorumla ohshiit +1 yıl işte henüz o kadar zararını hissettiğim biri olmadı Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Var sildim bitti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağzıyla kuş tutsa, kanatlanıp uçsa dünya eline geçse asla görüşmeyecegim ve affetmeyeceğimbir kaç kişi var.
Hayır genelde hayatımdan çıkartıyorum hiç muhatap olmuyorum
Konuşurum ama kötü konuşurum ağzının payını veririm gördükçe
Hahaha bak bu iyiydi 🤣
😎😎
Konuşurum ben herkes kendi yaptıklarından meshul ve utanmalı benlik bir durum olamaz.
Ben konuşmam bana yamuk yapan biriyle, karakteri de bozuk biriyle
Kırgınlıklarımın hiç geçmeyeceği insanlar var.
Yani konuşmam dediğim biri var ama ağzıyla kuş tutarsa konuşurum ya
O kadar da değil diyorsun 🤣
E yani kolay bir şey değil sonuçta helal olsun yapabiliyorsa
Sezarin hakkını sezara vermek lazım 🤣
O kendini biliyor
Ben bilmiyorum 🤨 kulağıma fısılda kimse duymaz 🤪
Engelimdeki tek kişi 🤣
Haha ben nereden bileyim engel listeni 😱
O kendini bilsin yeter🤣
Bana gıcık diyene bak 🤣
hayır yok
Hiç mi yok 😱
yok kindar olamıyorum ben 🥺
Kindar olmakla alakalı değil ki bu sana zarar veren ya da vermeye çalışan biriyle konuşmaman gayet normal bir şey ki öyle de olmalı
işte henüz o kadar zararını hissettiğim biri olmadı
Var evet..
Var var
Var sildim bitti
Evett
Varr
Balon Ekrem
Var.