Aile & Toplum Sahura kadar konuştuğunuz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Gdbulhdkahkdgaks Güncellemeler+1 yıl Ay ev yaşam ne alaka dgakgdma Sahura kadar konuştuğunuz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır kimse yok maalesef sürekli konuştuğum.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Genelde uyurum gadası 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=a3FqbWRhNW5mYXBlMümkünse olmasın 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahura kadar konuştuğum biri olmadığı gibi iftara kadar da konuştuğum kimse yok akskdkdkfkgkgkgo 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Kimse için sahura kadar uyanık kalamam uykumdan başka kimseye bişeye aşık olamam 1 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle yakısıklı biri yok ki aklımızı alsında konusalım. :D 1 1 Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Talip olabilirmiyiz Yorumla
beliluu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl işlerimizi halledip uyuyoruz ya öyle boş vakti olan var mı cidden 1 0 Yorumla
Seawitches Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Birileriyle konuşmak yerine valla video dizi vs izliyorum daha keyifli sksjdmsbsjd 1 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Şimdi kendimle konuştum çok mantıklıydı: )Uyu dedi 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet, evdekiler uyumuyor. Cümbür cemaat takılıyoruz. 0 0 Yorumla
Hekimhanımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok. Zaten okuyan biri nasıl sahura kadar uyanık kalsın. Gitti o ramazanlar 0 0 Yorumla
anaksimandros24 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sahura kadar kısmını geçersek, konuştuğum insan dahi yok: d 0 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl guzel guzel sohbet ederiz @pandaaaaxxxx bebegimle masAllah 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tabiki de var şantiyede gece bekçisi yapan dayı 😂😂🤦 0 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl 1 Yeni bildirim "Diğerkamadam bunu beğendi." 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. yok kalmıyorum zaten uyuyom ben 2 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Rüyalarımdaki ruhani varlığımla konuşuyorum. 1 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sahura kadar ders çalışcam şimdi ne konuşmasi beaa 0 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Konuşmak istediğim var. 0 0 Yorumla
Eğlenceliduygusal1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl maalesef yok ama çok isterdim 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır kimse yok... 0 0 Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayir yok keşke olsa cok iyi olurdu. 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Keşke olsa burada ne işim var :) 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. yok ya alayı uykucu arkadaş setimin 0 0 Yorumla
Asel678899 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok benim 1 1 Yorumla abuzittinnn11 +1 yıl E olmaz tabi çünkü dm kapalı Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Keşke ol saydı 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Yok be 0 0 Yorumla
Amaris2468 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. Varrr 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Yok keşke olsa 😭 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. maalesef yok 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yokk 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yookk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Hayır kimse yok maalesef sürekli konuştuğum..
Genelde uyurum gadası
www.instagram.com/.../?igsh=a3FqbWRhNW5mYXBl
Mümkünse olmasın
Sahura kadar konuştuğum biri olmadığı gibi iftara kadar da konuştuğum kimse yok akskdkdkfkgkgkgo
Kimse için sahura kadar uyanık kalamam uykumdan başka kimseye bişeye aşık olamam
Söyle yakısıklı biri yok ki aklımızı alsında konusalım. :D
Talip olabilirmiyiz
işlerimizi halledip uyuyoruz ya öyle boş vakti olan var mı cidden
Birileriyle konuşmak yerine valla video dizi vs izliyorum daha keyifli sksjdmsbsjd
Şimdi kendimle konuştum çok mantıklıydı: )
Uyu dedi
Evet, evdekiler uyumuyor. Cümbür cemaat takılıyoruz.
Yok. Zaten okuyan biri nasıl sahura kadar uyanık kalsın. Gitti o ramazanlar
Sahura kadar kısmını geçersek, konuştuğum insan dahi yok: d
guzel guzel sohbet ederiz @pandaaaaxxxx bebegimle masAllah
Tabiki de var şantiyede gece bekçisi yapan dayı 😂😂🤦
1 Yeni bildirim "Diğerkamadam bunu beğendi."
yok kalmıyorum zaten uyuyom ben
Evet kendi kendimle konuşuyorum 👀
Rüyalarımdaki ruhani varlığımla konuşuyorum.
Yok sahurda uyuyor olurum
Sahura kadar ders çalışcam şimdi ne konuşmasi beaa
Konuşmak istediğim var.
maalesef yok ama çok isterdim
Hayır kimse yok...
Hayir yok keşke olsa cok iyi olurdu.
Yok ama olsun isterdim
Olsa dükkan senin yok. d
Keşke olsa burada ne işim var :)
yok ya alayı uykucu arkadaş setimin
Abi eskindi ESKİDENNN
Hic olmadi