@dincbeyer sallamıyorum. Eskiden çok saftım ve olaylara karşı yanlış tepkiler verirdim iyi niyet besler iyi tarafından bakardım. Artık kötü niyetliyim, herkese çıkarım için yaklaşıyorum. Çoğu kişiyi kullanıyorum. Keyfime bakıyorum. Saf duygular beslemiyorum kolayca. Hatta kendimi değiştirdiğim günden beri hiç birini sevdiğimi hissetmedim. Eğlenceme bakıyorum. Her gün başka başka insanlar tanıyorum. Özgüvensizin tekiydim ama şu an öyle özgüven öyle cesaret sahibiyim ki... Kendimi çok iyi hissediyorum. Elbette bunlar 1 günde 1 ayda 1 yılda olmadı yavaş yavaş oldu.
İyi niyet işte. Karşı tarafın kötü niyetli oldugunu düşün ve hiç umursama sadece çıkarına bak. Kendini yüksekte görmslisin ve öyle olduğunda karşındaki kişiyle uğraşmıyorsun bile "ya bu kim de ben bununla muhatap oldum" felan diyorsun kibirli biri oluyorsun çoğu zaman. Kendini düşün. Birileriyle konusurken tanışırken ederken "bu bana ne katar" de. Bunun bana faydası ne sorusunu sor sürekli. Seni eğlendirir mi sana ruhen mi iyi gelir sana bir şey mi alır... Sen önemlisin. Burada baş rol sen ve etrafında birileri olacaksa sana bir şey katacak birileri olmalı. Sana faydası olmayanın değeri yok çöp yani. Çünkü herkes sana böyle yaklaşıyor. Sende onlara böyle yaklaşacaksın ve senin canını sıkan bir şey oldugunda hayatından defet. En fazla sana sağladığı o faydayı kaybedersin onu da başkasında bulursun elbet...
Artık kötü niyetli olmuşsun herkese çıkar için yaklaşıyorsun insanları kullanıyorsun menfaatin varsa arkadaşlık yapıyorsun bu çok da iyi bir karakter olmamış sana böyle davrananlardan ne farkın kaldı ki
@dincbeyer umurumda değil valla eğer böyle mutluysam kötü niyetli olmaya ds devam. Hem adam olana zararımız olmaz bizim. Ama şunu da söyleyeyim kimse (sn azından benim görüp tanıdığım) iyi niyeti hak eden insanlar değil. Kendini akıllı sanan değersiz tipler. Bunlara başka yaklaşım olmaz
@Yaban00 İyi niyetli olmak saf olmak ayrı şeyler iyi niyetli olmak saf olmak değildir sana tavsiyem sadece herkese inanma sana taktiğin iyi niyetli olmaya merhametli olmaya insancil olmaya devam et anladığım kadarıyla iyi bir insansın İyi niyetliler iyi insanlar iyiler Bir gün mutlaka kazanır bunu unutma, 🌹
@Yaban00 ne güzel işte fena mı Bu iyi bir insan olduğunu gösteriyor iyi bir insan olmak önemli ama daha önemlisi iyi kalabilmek günümüzde iyi insanlar o kadar azaldı ki Sen de az olan o iyi insanlardan birisin bence,🌹
@Yaban00 iyi olur tabiiki maalesef günümüzde insanlar iyi niyetli insanları saf olarak görüyorlar suistimal edilsen de iyi bir insan olman merhametli olman insanlara yardımcı olmak daha önemli bence çevrendeki insanlar senin için bu kişi iyi bir insan diyebiliyorsa senin için bunu mutluluğu yeter de artar bile hoş bir sohbetiniz var sohbet için teşekkür ederim
bu kadar sosyal olmayı bırakmak lisede böyleydim etüt te böyle üniversiteye geldim gene böyle bazen grup kavgaları tartışmaları oluyor iki tarafta yakın dostum olduğundan ortada kalıyorum ordu gibi geziyoruz sürekli😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Değişiklik kalmadı
Hiç tanımadığım seni sevgili yapmak olabilir mesela 🤣
Vaov seni eig zecicem
Kahveler benden ☕
Anlaştık o zaman
📬💌
Kendimi çok değiştirdim. Hem fiziksel yönden hem karakter, huy, tavır bakımından.
Sallama karakter huy tavır gibi şeyler kolay kolay değiştirilemez insan yedisinde neyse yetmişinde de odur
@dincbeyer sallamıyorum. Eskiden çok saftım ve olaylara karşı yanlış tepkiler verirdim iyi niyet besler iyi tarafından bakardım. Artık kötü niyetliyim, herkese çıkarım için yaklaşıyorum. Çoğu kişiyi kullanıyorum. Keyfime bakıyorum. Saf duygular beslemiyorum kolayca. Hatta kendimi değiştirdiğim günden beri hiç birini sevdiğimi hissetmedim. Eğlenceme bakıyorum. Her gün başka başka insanlar tanıyorum. Özgüvensizin tekiydim ama şu an öyle özgüven öyle cesaret sahibiyim ki... Kendimi çok iyi hissediyorum. Elbette bunlar 1 günde 1 ayda 1 yılda olmadı yavaş yavaş oldu.
Bende böyleyim ama insanlarla muhattap olmuyorum artık
@Bosdurankisi banada taktik verin ya
Çok safim ya
Kırıla kırıla bozula bozula tek günah keçisi ben miyim diyorsun ve değişiyorsun biraz zor bi süreç
@Bosdurankisi abi kirilmaktan bir hal oldum. Değiştim sanıyorum. Ama gene aynı benim.
O zaman sen değişmek istemiyor olabilirsin çünkü bi yerden sonra zorunda hissedip değiştirebiliyorsun ya ister istemez
@Bosdurankisi olmuyor işte. Değişmek istiyorum. Basardiklarim var. Ama bazı konularda yapamıyorum. Beceremiyorum.
Mesela başaramadıklarına örnek verir misin iyice detaylıca düşünüp sorgulayıp öyle denemende işe yarayabilir diye düşünüyorum
İyi niyet işte. Karşı tarafın kötü niyetli oldugunu düşün ve hiç umursama sadece çıkarına bak. Kendini yüksekte görmslisin ve öyle olduğunda karşındaki kişiyle uğraşmıyorsun bile "ya bu kim de ben bununla muhatap oldum" felan diyorsun kibirli biri oluyorsun çoğu zaman. Kendini düşün. Birileriyle konusurken tanışırken ederken "bu bana ne katar" de. Bunun bana faydası ne sorusunu sor sürekli. Seni eğlendirir mi sana ruhen mi iyi gelir sana bir şey mi alır... Sen önemlisin. Burada baş rol sen ve etrafında birileri olacaksa sana bir şey katacak birileri olmalı. Sana faydası olmayanın değeri yok çöp yani. Çünkü herkes sana böyle yaklaşıyor. Sende onlara böyle yaklaşacaksın ve senin canını sıkan bir şey oldugunda hayatından defet. En fazla sana sağladığı o faydayı kaybedersin onu da başkasında bulursun elbet...
Ben saf im, iyi niyetliyim. Herkeste öyle sanıyorum. Merhabet duygum yoğun.
Merhamet duygusunun sana ne kazandırdığını senden ne götürdüğünü düşün derim
Artık kötü niyetli olmuşsun herkese çıkar için yaklaşıyorsun insanları kullanıyorsun menfaatin varsa arkadaşlık yapıyorsun bu çok da iyi bir karakter olmamış sana böyle davrananlardan ne farkın kaldı ki
@dincbeyer umurumda değil valla eğer böyle mutluysam kötü niyetli olmaya ds devam. Hem adam olana zararımız olmaz bizim. Ama şunu da söyleyeyim kimse (sn azından benim görüp tanıdığım) iyi niyeti hak eden insanlar değil. Kendini akıllı sanan değersiz tipler. Bunlara başka yaklaşım olmaz
Doğru bildiğin yolda devam et o zaman ne diyeyim
@dincbeyer bana taktik verecekti iz güya sağolun , kardesler
Sorgulayacaksın merhametli oldum iyi kötü ne oldu diye öyle böyle kendin kabullenince bu böyle olmaz dersen tabiki değişirsin eminim
@Bosdurankisi tesekkurler
Rica ederim umarım yeterli olmuştur
@Yaban00 İyi niyetli olmak saf olmak ayrı şeyler iyi niyetli olmak saf olmak değildir sana tavsiyem sadece herkese inanma sana taktiğin iyi niyetli olmaya merhametli olmaya insancil olmaya devam et anladığım kadarıyla iyi bir insansın İyi niyetliler iyi insanlar iyiler Bir gün mutlaka kazanır bunu unutma, 🌹
Soyle bir şey varki kendimden önce başkalarının mutluluğunu istiyorum. Herşeyin farkındayım, biliyorum. Ama degisemiyorum. Ben hep aynı benim
@Yaban00 ne güzel işte fena mı Bu iyi bir insan olduğunu gösteriyor iyi bir insan olmak önemli ama daha önemlisi iyi kalabilmek günümüzde iyi insanlar o kadar azaldı ki Sen de az olan o iyi insanlardan birisin bence,🌹
@dincbeyer çok teşekkürler. Suistimal edilmesemde iyi ama.
@Yaban00 iyi olur tabiiki maalesef günümüzde insanlar iyi niyetli insanları saf olarak görüyorlar suistimal edilsen de iyi bir insan olman merhametli olman insanlara yardımcı olmak daha önemli bence çevrendeki insanlar senin için bu kişi iyi bir insan diyebiliyorsa senin için bunu mutluluğu yeter de artar bile hoş bir sohbetiniz var sohbet için teşekkür ederim
@dincbeyer rica ederim. Tesekkurler
Bende Rica ederim 👍🌹
Dönüm noktası fikirlerimde oldu ve sonucundan memnunum
Sevindim. Ne mesela
Hem işimle ilgili hemde biraz eskide kalan asosyallik problemim ile ilgili
Asosyallik problemini asmissan iyi olmuş.
Evet baya eski benim için 😃👍
Zor olsada başardım
Sevindim buna. Bize bir iş ver patron.😅
😅😅 Nasıl bir iş istersin
hiç bilmediğim bir şehre kimseyi tanımıyor olarak gidip düzen kurmak
Muhtemelen odamın dizaynını değiştirebilirim diğer türlü hayatımı değiştirebileceğim bir şeyim yok
Büyük bir değişiklik yok ama değişiklik olarak 3 farklı işletmemin olması diye bilirim
Yani
Cafe sahibiyim onun harici sanayide dükkanim Var ve grafik tasarım uzmanıyım
İş in biriyle bir diğeri ile alakasız olması
Evet öyle olmuş. Baya farklı ama
İş hayatında büyük adımlar atmam lazım
Umari atarsin
Dipteyim şu an
Uzuldum
Bende öyle Napim
Hiçbir kadına yüzde yüz inanmamak
Sadece kadın değil ama insanlara
Vallahi bilmiyorum genelde kadınlar tarafından canımı yakıldığı için
Karşı cinsin. Benimde erkekler.
Doğrudur haklısınız bir sorum var yorum yapabilir misiniz?
Mesafe koyamadığınız insanlar oluyor mu? ↗
bu kadar sosyal olmayı bırakmak lisede böyleydim etüt te böyle üniversiteye geldim gene böyle bazen grup kavgaları tartışmaları oluyor iki tarafta yakın dostum olduğundan ortada kalıyorum ordu gibi geziyoruz sürekli😂😂
kimseye aşık olmamak
İşleyen çalışan sirketimi satıp işsiz olmak.
Hiç bir şey
Buda iyi
Memnunum halimden gerek yok bence
İnsanlar asla memnun olmaz
Zaten değişiklikler başkaları için değil kendimiz için yapmalıyız.
Kendi halimden memnunum ben insan kendini sevmeli
Tabiki öyle.
hazirmsin o halde gelsin bakalim😂
https://imgyukle.com/i/JTo6bQ
https://imgyukle.com/i/JTofQt
bu sadece yaptigim bi degisiklik. cok buyuk ekonomik bir darbe planim da var.
İnanmam.😱
yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir 😊
Vaov. Şimdiden böyleyse, sende baya iş var
hedefim vuct gelistirme degil. saglikli vucut. dedigim gibi asil degisimim. yapacagim maddi darbe olacak. 😊
Vaov. Bende yanında ise alirmisin patron
cv birak 😉
😂😂 tm
saka saka ne cv si ya 🙏
İyi bapsliyorum hemen. Yol yemek senden.
cok sicak kanlisin. iste tam aradigim calisma arkadaslari 😊
Tesekkurler
Hangisini söylesem bilemedim
🥺🥺
Yerleşik hayatı birakmak
Evlilik olur herhalde bilmiyorum.
Kimseye muhtaç olmamak
Olmazdi