Asla ama asla barışmam diyip eski sevgilimle barışıp aldatılmam ve sonrasında ise asla bir erkeğe ciddi gözle bakamam sanırım sevme duygumu kaybettim 😂
dillerini bilmeden gideceğim şehir hakkında hiç bir fikrim olmadan bilet parası haricinde cebimde sadece 400 dolar para ile yurtdışına yerleştim 9 ay oldu :)
Radikal değişim mi bilmiyorum ama bazı zamanlar geliyor ki acayip kafir gibi hissediyorum kendimi, bazı zamanlar da madem dinler yalan o zaman dünyanın çoğu neden dinlere inanıyor diye düşünüp dini bütün dindar gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Asla ama asla barışmam diyip eski sevgilimle barışıp aldatılmam ve sonrasında ise asla bir erkeğe ciddi gözle bakamam sanırım sevme duygumu kaybettim 😂
Yazık sana
Yapılabilecek en büyük afedersin ama s. alaklığı yapıp sonrasında erkeklere güvenmemeyi tercih etmek... İlginç 😊
Bizim de sınavımız buymuş takıl geç artık 😂
Güzeller güzeli birisin, kendine yazık etmişsin sadece
Pardon da yazık ettiğim konu ne tam olarak anlayamadım da?
Seni aldatan birini tekrar hayatına katarak
Sanırım yazdığımı anlamamışsın barıştıktan sonra aldattı.
Önce aldatıp sonra barışmışsınız gibi algılamışım ve öyle devam etmişim 🙈🙈
Keşke okusaydın da bu şekilde algılamasaydın 🤷🏼♀️ o kadar canım değilim şükür
Okudum okumasına da işte olabiliyor böyle bazen
dillerini bilmeden gideceğim şehir hakkında hiç bir fikrim olmadan bilet parası haricinde cebimde sadece 400 dolar para ile yurtdışına yerleştim 9 ay oldu :)
Spor ve diksiyon atilimlarim vardi sonra kulturlesme boy uzatma egzersizleri falan eskisinden iyiyim Şu an çok şükür 🙂
Evimi , arkadaşlarımı , ailemi bırakıp yurt dışına yerleşme kararı almam
Gerceklestirdin mi pek8
Peki*
Evet yaklaşık 3 sene önce
Radikal değişim mi bilmiyorum ama bazı zamanlar geliyor ki acayip kafir gibi hissediyorum kendimi, bazı zamanlar da madem dinler yalan o zaman dünyanın çoğu neden dinlere inanıyor diye düşünüp dini bütün dindar gibi hissediyorum
Son günlerde hayat bana çok zor kararlar aldırıyor. Mesela, bitter çikolata mı sütlü çikolata mı? Çok zorlanıyorum
Teklif edilen iş/ler ve mesleği bırakip tekrar öğrenciliğe dönmek.
3 ay önce bitirdiğim ilişki sonrası kendime format atıp herşeye sıfırdan başlamam
Tek başıma yaşama planım var 3 4 aya gerçekleştireceğim , benim için radikal bir karar oluyor.
bir anda deist olmak. bu kadar sıkıcı bir hayatım var başka bir şey gelmedi aklıma
40 kilo verdim giyim tarzımı değiştirdim, saçımı kırmızıya boyadım ki bu renk yapacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Özgüven kazandım ajshsh
ameliyat mı oldun kız
Alkol ve diğer kötü alışkankanlıklarımın çoğunu bırakmam ve dine yönelmem sanırım.
Boş ve malayani işleri bırakıp kendimi işime verip parayı bulmak oldu.
Bulundum şehirden farklı bir şehre gelip kimseden 1 TL para almadan ev tutum çaliştim suandada hayatım çok güzel spor solanuna başladim
İnsanlara güvenmeyi bıraktım ve egolu olmaya başladım ve şuanki halimden memnunum
Söylesene nasıl yaptın, senden çok daha büyüğüm hala şunu yapamıyorum
Yani benimkisi söyle oldu başıma kötü bir şey geldi çok üzüldüm sırf bir insan yüzünden kimseyi sevemedim her şeye artık çıkar için bakıyorum
Kendimde sevmediğim özelliklerimi değiştirmem ve bu konuda ısrarlı olmam bana çok iyi gelmişti
Degisim sacimdir daha fazla bir degisiklik yapmiyorum kiyafet vs
Tesettürluyken birden açılmaya karar verdim
Benim çevremde de çok açılan oldu. Peki çevreniz bunu nasıl karşıladı ve siz kararınızdan memnun musunuz?
Yks ye çalışmaya başlamam
Tepeden tırnağa değişim dönüşüm...
Umursamayı bırakmak
Kendim olmaya karar verdim.
Yalnız yaşamayı öğrenmek
şu an yok rutin bir hayat
KS dn birine denk gelmek
Gereksizleri çıkarmak
Etrafimdaki gereksiz insanlari silmek
Cinsiyet değiştirmek :D :D
Önceden kadın miydiniz
@HayalGözlüm8-16 erkek