Kişilik & Karakter Yaptığınız en büyük delilik neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizin hayatınızda yaptığınız en büyük çılgınlık, delilik nedir? Yaptığınız en büyük delilik neydi? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Sanırım seni sevmek ve bir yıldır devam edebilme başarısı 😜😅 büyük deliliğim yok ama sana da dokundurmadan gitmek istemedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bak bak gıcık 🤣🤣
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yaşamaya devam etmek 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Arkadaşlarla bir gece kapanmış bir özel okula girip gezdik. Ergenlik işte. Bekçiyi atlat içeri gir sonra çık falan eğlenceliydi. İkincide patladık, bekçi fark etti bu sefer kalmıştık. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç deliliğim yol sanırım. 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilemedim var bir kac tane 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. intihar yeter herhalde 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırım seni sevmek ve bir yıldır devam edebilme başarısı 😜😅 büyük deliliğim yok ama sana da dokundurmadan gitmek istemedim
Bak bak gıcık 🤣🤣
Yaşamaya devam etmek
Arkadaşlarla bir gece kapanmış bir özel okula girip gezdik. Ergenlik işte. Bekçiyi atlat içeri gir sonra çık falan eğlenceliydi. İkincide patladık, bekçi fark etti bu sefer kalmıştık.
Hiç deliliğim yol sanırım.
Hiçbir kötülük yapmadım
Bilemedim var bir kac tane
intihar yeter herhalde 😅