Lisede iki tane kız vardı kanki olan her tenefüste birlikte yürürlerdi biri çok güzeldi biraz havalıydı diğeri de normal güzellikteydi. Arkadaşımı yollamıştım benim adıma şu güzel olan kıza teklif et gel dedim. Tamam dedi gitti kızla konuştu kız beni reddetmiş bu baktım güle güle geliyor yanıma. Oğlum seni reddetti rezil oldum lan diye dalga geçmeye başlayınca dedim gel benle kızla bir de ben konuşacağım ama sen ne dersem suscaksın dedim bak gör kim rezil olacak dedim. Ne yapacaksın dedi sen sadece sus ve dinle dedim yanımda. Neyse gittik bunların yanına kıza dedim ki az önce arkadaşım benim adıma teklif etmiş galiba size dedim. Evet bende reddettim zoruna mı gitti dedi. Hayır neden gitsin ki dedim çünkü teklif sana değildi arkadaşım adresleri şaşırmış dedim. Bu yanlışlığı düzeltmek için geldim dedim. Teklif sana değil teklif sizeydi dedim diğer kıza. Ben sizden çok hoşlanıyorum çok güzelsiniz çünkü dedim. Güzel olan kız baktım domates 🍅 gibi kıpkırmızı oldu 😂 öbürü de teşekkür ediyorum çok incesiniz ama benim sevgilim var dedi. Sorun değil ben sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim dedim😜
Parkour yaparken 25 mt yükseklikte bir otoparkın 3 katlı bir binanın yüksekliği ile eşdeğerdir atlamıştım yere ve ayağımı kırmıştım tamamen ölüme meydan okudum. Sonra ayağımı kırdım atlayınca 2 büyük ciddi ameliyat geçirdim ve hala yaşıyorum daha sonra koşmaya başladım. Paraşütle uçtum, dalgıç kıyafetiyle derinlere daldım, kaç kere yüksek voltaj akımına kapıldım 2500V üstü akımdan bahsediyorum. Araba çarptı yerde yuvarlandım. Küçükken 14-15 yaşlarımda balkonun tersine sallanarak ellerimle tutunarak sağa sola giderdim,üzerime betonlar tıkıldı dikiş izlerim var ayrıca, otoparkın tepelerinde gezerdim.Üst geçitten arabalara tüküren serserilere yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyip bıçaklarını çektikleri anda elemanlardan ölümüne kaçmıştım. Bu hayatta o kadar çok ölüme meydan okudum ki artık ölümü kucaklıyorum kısaca ve korkmuyorum. Bunlar herkesin yaşayacağı ve yapacağı şeyler değildir.
@turgayatacan kısaca hayatımdan ve yaşadıklarımdan sadece bir kısmını anlattım, daha böyle var yaşadıklarım hepsini yazmak istemedim. Şansım vardı evet yoksa şimdiye kadar ölmüş olabilirdim :) Ama hayatta şimdi 33 yaşıma geldim bu yaşadıklarımdan şunu öğrendim, yaşamak ölmekten daha zor, ve kendini aşıyorsun artık bir yerden sonra yanında araba patlasa normal karşılayacak o tecrübeye geliyorsun.
@turgayatacan doğru diyorsunuz ama bu seviyeye bu duruma gelmek için kedi olsam 9 canımı'da kullandım sanırım :D Cesaret benden küçüklükten beri geliyor anlattığım gibi, korku'da üstüne çok gittim korkunun zamanında artık hayatta korkulacak bir şeyin olmadığını anlayacak kadar, umursamazlıkta yani soğukkanlılıkta çok var ama bu tecrübeleri kazanmak için çok şey yaşadım iyisiyle kötüsüyle diyelim. Bu arada arkadaş olarak gördüğünüz içinde teşekkür ederim :)
Korku insan genlerinde aslında yoktur sonradan kazanılan bir duygudur. Örneğin 3 yaşında bir çocuğa sürekli el kaldırırsan bir süre sonra korkmaya başka oysa ki korkunun ne olduğunu bilmezken bu bizim içinde öyledir korku baskılarsan özgür sayılırsın
Hayatım boyunca fikir üretmem , defter arkalarına araba resmi çizmeme , yaşıtlarım top oynarken araba tamir etmeme rağmen çok istediğim ototmotiv bölümünü okumak yerine babam istedi diye orman mühendisliği yazdım. sonuç mu tornavida ile agaç kesmek gibi birşey iş yok para yok evlenemedim bile hayattan keyif alamıom. intihar düşünüom ama yapamıom.2 ci çılgın şeyse 2007 honda accıord arabam ile sokak yarışını toz duman ettim bi daha uğramadım. gündüz yarışanlardan birinini gördüm abi o kardeşim kim merak ediyorum dedi. çok güldü
Soğuk havada naneli şeker yiyip hoh yapmak, gece acıkınca çay demleyip peynir zeytin ekmekle yemek. Hele en fenası var ki, abur cubur paketlerini "buradan açınız" yazan yerin tam tersinden açmak.
Yok yok öyle deel aslında dedim ki ya ne insanlar var , bu çılgınlıklar nasıl çılgınlıklar , bı kıskandım bı kıskandım bana bir ilham ışığı oldun , ve soz verdim kendime yarından tezi yok cips paketlerini tersten acip polo naneli şekerinin ortasındaki delikten dilimi gecirecegime ve hatta sıcak çaydan çıkan kaşığı ışığa tutup üstündeki renkleri gozlemleyecegime and içtim
Offf hayır hayır bunun üstüne çıkamam bu en üst düzey cilginlik , bir rivayete göre sûra ufleyen değil taze sikilmis vişne suyuna 3 kere pipetle ufleyen israfilin kiyameti getireceği soyleniyor . Yooo yoo hayir dostum bu riski alamam ben
Bi kızla çıkıyordum eski kız arkadaşım kızı hep taciz ediyordu. Yok işte biz hala onunla çıkıyoruz, sevişiyoruz seni kullanıyor falan manyağın tekiydi. Baktım peşimi bırakmıyor annesinin telefonunu biliyordum annesini aradım Çıkma teklif ettim annesine. Sonra kıza mesaj attım artık istesem de birlikte olamayız diye sonra kıyamet koptu ztn 😁 ama bir kaç hafta sonra annesine mesaj attım neden öyle yaptığımı affetmedi ama olsun 😂
Aşksızlık krizi yüzünden, arabamla mahallenin en geniş caddesinde bomboş yolda 90 km/h hız yaptım. Yapacağım en büyük çılgınlığım ise, aynı dertten Eskişehir-İzmir yolunda arabamla 160 km/h hızdan aşağı basmamak. Aşksızlık krizi, beni aşırı hız yaptırmaya devam ettiriyor. Bu derdimden yaptığım aşırı hızlara birisi "DUR!" desin.
Yaptığım en uç çılgınlık 16 yaşımda erkek arkadaşımı ayartmam. Sırada ise bisikletle ya da otostop çekerek Avrupa ve Kuzey Amerika kitaplarını gezmek dünyanın geri kalanı malesef bana güven vermiyor
gecen eski calistim yere gittim kufretti parasini vermeye gittim tokat yedim senmisin atan benim iki 3 katim agiz burun daldim 4 kisi yirudu 3 unu dovdum baskalari ayirdi kurekle onume kim gelirse kafa goz brakmadim😂 en iyi yani polis yokdu bende cok ufak arilar oldu sadece ee dinsizin hakkini imansiz verirmis haşa
İşte en son arkadaşımla yoldan geçenlere karşı canım deyip sonra birbirimize soyluyormus gibi yapmaktı , mal arkadaşım saolsun bağıra bağıra söyleyince rezil olduk ama olsun ilk rezil oluşumuz değil hani
55 derece sıcaklıkta yol kenarında 5 saat dolmuş beklemek. Bin taksiye git ama yok inat etmiştim. Sonuç 5 saatin sonunda asfaltla birleşik bir şekilde dolmuşa binmemdi.
4 ay biri ile konuşup 5. Ay el ele verip evlenmekti Çokta tanımıyordum ama şimdi tanıdıkça iyice aşık oldum, en büyük çılgınlık tanımadığın bir adamla evlenmekti bence
Arkadaşımla avm nin mal kabulde kullanılan forkliftini kaçırıp gezmiştik Dipnot Forkliftler en fazla 35 km/H yapıyor 🤣
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Verdiğim ağır kayıptan sonra bunalıma girmiştim. Bir akşam Arabanın kontağıni çevirdiğim gibi boş orman yoluna çıkıp belli bir hıza ulaştıktan sonra direksiyonu aniden kırıp el frenini çekmiştim takla üstüne takla atmıştım ama hâlâ yaşıyordum
Görmediğim birini sevmek Görnediğim birine aşık olmak Görmediğim birinin kokusunu özlemek
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin içinde çok çılgın ve arzulu bir kadın var. Şu koyduğun fotoğraflardan anlaşılıyor bu. Ama biraz da karanlık tarafı olan bir kadın. Hem merak ettiriyorsun hem de korkutuyorsun beni :)