Kişilik & Karakter Yaptığınız en büyük çılgınlık neydi ? mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi haftasonu diliyorum hayatınızda size göre yaptığınız en büyük çılgınlık neydi? Paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim 😌 Güncellemeler+1 yıl 🤪 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Hellööö Yaptığınız en büyük çılgınlık neydi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yüzme bilmediğim halde denize atlamak 1 0 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kredi kartindaki son 50 TL ile kupon yapıp 5600 TL kazanmakti sanırım. Öyle bir nefes almıştım ki anlatamam. 1 1 Yorumla mavilipenguen +1 yıl Efsane olmuş Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ortaokulluyken iğne yapmaya çalışan hemşireye tekme atıp hastaneden son sürat kaçmıştım😂 1 1 Yorumla mavilipenguen +1 yıl 😂 Yorumla
keremtürkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Sevdiğim kizin babasının karşısına geçip kızını seviyorum dememdi.. 1 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İzmir kordon sahilde uyumakti sanırım sabaha kadar üşüdük 1 1 Yorumla Rukama +1 yıl Sende paylaş merak ettik 😄 Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yani çocukken yapmıştım 2 7 Yorumla mavilipenguen +1 yıl Ne yaptın ? Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Yolun ortasında uyumak gibi bir alışkanlığım var dı🤣 Yorumla mavilipenguen +1 yıl Oha 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Bence de işin garip kısmı ölmediğim sadece bir kere üzerimden traktör geçmiş nasıl yolun tam ortasını tuturup uyumuşsam ezilmedim ama çok laf ve övgü karışımı bir şey yedim Yorumla mavilipenguen +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Geçmişte kaldı da onunla sınırlı değil ki🤣🤣sırf babam işe gitmesin diye salya sümük arabanın önüne çıkıp gitmesini engellerdim Yorumla mavilipenguen +1 yıl Deli ya 😂😁 Yorumla
king4772 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bizim hocanın ***** tutum ve çektim sonra sopayla peşime verdi 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çıplak yüzmek ve seks 1 0 Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatta kalmak 1 0 Yorumla
banasotusot Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayata gelmem 1 1 Yorumla banasotusot +1 yıl Senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yüzme bilmediğim halde denize atlamak
Kredi kartindaki son 50 TL ile kupon yapıp 5600 TL kazanmakti sanırım. Öyle bir nefes almıştım ki anlatamam.
Efsane olmuş
Ortaokulluyken iğne yapmaya çalışan hemşireye tekme atıp hastaneden son sürat kaçmıştım😂
😂
Sevdiğim kizin babasının karşısına geçip kızını seviyorum dememdi..
İzmir kordon sahilde uyumakti sanırım sabaha kadar üşüdük
Sende paylaş merak ettik 😄
Halamın kirli külotlarını çalıp koklarken 31 çekmek
Yani çocukken yapmıştım
Ne yaptın ?
Yolun ortasında uyumak gibi bir alışkanlığım var dı🤣
Oha 😂
Bence de işin garip kısmı ölmediğim sadece bir kere üzerimden traktör geçmiş nasıl yolun tam ortasını tuturup uyumuşsam ezilmedim ama çok laf ve övgü karışımı bir şey yedim
Geçmiş olsun
Geçmişte kaldı da onunla sınırlı değil ki🤣🤣sırf babam işe gitmesin diye salya sümük arabanın önüne çıkıp gitmesini engellerdim
Deli ya 😂😁
bizim hocanın ***** tutum ve çektim sonra sopayla peşime verdi
Cinsellikte bir iki şey yaşadım onlar
Benden 18 yaş büyük biriyle yatmak
Çıplak yüzmek ve seks
YAŞAMAK
Bir şey yapmadım
Duvara kafa atmak
Hayatta kalmak
Hayata gelmem
Senin