Hayatımızda bazen her şey ard arda gelir. Hiç bir şey yolunda gitmez. Perişan olursun dertlerin başından aşkın zamanlar var oluyor. Peki senin hiç dibe vurduğun oluyor mu? oluyorsa dipten çıkmayı nasıl başarırsın?

Hayatımızda bazen her şey ard arda gelir. Hiç bir şey yolunda gitmez. Perişan olursun dertlerin başından aşkın zamanlar var oluyor. Peki senin hiç dibe vurduğun oluyor mu? oluyorsa dipten çıkmayı nasıl başarırsın?

Aşkta en dibi yaşıyorum. Arkadaş ortamım yüzünden hiç sevgilim olmadı. Aramak istesem bulamıyorum, aklımı hep başka şehirlere takıyorum. Dipten çıkamıyorum, çıkabilmem için aşkı başka şehirlerde aramam gerekeceğini düşünüyorum. Başka çözüm yok.
şu an öyle bir dipte gibiyim ama değil gibiyim de. Bilmiyorum yani çıkamıyorum sanırım 🤦♀️Yani en büyük destekçim arkadaşlarım oluyor. Onlar sayesinde çıkmayı başarıyorum sanırım
Cevap
11Cevap
Hayatimin en dibini yaşıyorum.
Dipten çıkamıyorum ki
Dibe vurduğum zamanlar oluyor. Dibe vurduğumda yazarım ve liste yaparım. Günlük işlere veririm kendimi ve haberlere bakarım. Düzeltmeye çalışırım düşünürüm hatamı hataları.
1.5 senedir dipteyim. Açlıkta yaşadım, kış günü sokakta da kaldım, sosyal vakıflardan yardımda dilendim, tuvalet terlikleriyle dışarıya da çıktım. Hepsi olmasa da birçoğu geride kaldı. Maddi ve manevi dibi gördüm.
Evet oluyor ama düştüm mu çabucak kalkmasını da biliyorum
Dipten çıkmaya çalışıyorum şuanda şansım yaver giderse beni işe alırsalar inşAllah bakalım
Oluyor , ağlıyorum güzelce sonra toparlanıyorum sfjdk
Şu zamanlar tam olarak dibe vurmuştum ki düştüğüm yerde elimi tutan birine rastladım. Ayağa kalkmak pek kolay olacak bu kez.
Her zaman:)
Çok şükür. 😉😂😊😊
Adamın ayarlarını bozdum valla 😂😂😂😂
Huzura doğru. 😂😂😂
El ele :)
El ele olunca huzur kendiliğinden gelmiş oluyor. Gitmemize gerek yok o zaman. 😂😂😂
Evet fazlasıyla. ama bi şekilde çıkmayı başarıyorum
1 defa dibi vurdum
Allah kurtardı diyorum
Kendini asan kişiler var
Herkesin olmuştur herkes kaçar senden böyle durumlarda
Oluyor ama sabasi toplamış oluyorum. Geçmeyen bir şey yok bu hayatta
Her şey üst üste gelince hiç birini umursamıyorum ve tüm gün yatarım
Olmuyo diyen yalan söylüyodur. En güçlü insanın bile düştüğü zamanlar illaki olur bence.
Her insanda olabiliyor
Oluyor ve yerde uzanmak gibisi yok. 😌
Oluyor bazen çıkamıyorum bazen de çıkasım gelmiyor
Bazen dertler derya oluyor evet
oluyor. dipteyim aylardır. çıkamadım.
Oluyor ama kalkmak gerek
Kendi kendimi teselli ediyorum zkqğzxğğxsşd
Dip benim mekanım 😀
Ben her gün dipteyim
Hergun dipteyim gibi
Olmayan diyen büyümemiştir
Olmuyor