İyi, kötü merak ettim a dostlar. Her türlü kahve falı, tarot, su falı vs reel veya online fal anınız var mı? Ben hayatımda hiç gitmedim online da baktırmadım o yüzden merak ettim hayatımda en azından bi kere denemek istediğim bişi sksnsn özeniyom arkadaşlarım anlatınca
Hahah zamanında sanaldan birine el yüz falı baktırmıştım. Yakın zamanda ciddi ilişkin olacak demişti. Aradan bir ay, geçmeden ilişkim oldu, 3 sene sürdü
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Vaay bee çok iyi, kim olduğunu hatırlıyor musun peki
Evet kahve fali baktirmistim. Gecmistekileri bilmisti ve gelecektekilere fala baslamadanda demisti zaten, Allahdan baskasi bilemez, sadece gördüklerimi His ettiklerimi söylebilirim demisti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hahah zamanında sanaldan birine el yüz falı baktırmıştım. Yakın zamanda ciddi ilişkin olacak demişti. Aradan bir ay, geçmeden ilişkim oldu, 3 sene sürdü
Vaay bee çok iyi, kim olduğunu hatırlıyor musun peki
Hayır 😐
Tüh ortalık falcı kaynıyo bide zor iyisine denk gelmek fjdn
Mistik birine sor🤣
Tarot bile bakıyor
Çok genel bakıyo ya 😂Ben böyle detay nokta atışı şeyler istiyorum
Geçen çok ısrar ettiler Büyük annem baktı diyor seni üzmüşler vfhbghnghnb dedim nasıl gördün baktım öyle bir şey görmedim ne s! kım so! ik işler.
Tarot falına bakmamı istersen acemiyim ama free bakarım xjxjxnnx
Ayy çok sevinirimmm 🌸
Evet kahve fali baktirmistim. Gecmistekileri bilmisti ve gelecektekilere fala baslamadanda demisti zaten, Allahdan baskasi bilemez, sadece gördüklerimi His ettiklerimi söylebilirim demisti.
Online mı
Hayir online degil.
Çok fazla
Ay ayyy nasıldı tutan oldu mu ne falıydıı
Tuttu hayatına Temmuz'da biri girecek demişti öyle de oldu
Aaa bende istiyorum hangi falı baktırsam acaba kahve falı daha tutarlı gibi
Sen bilirsin
Ben falcıyım
Beğendiğin kızlara kendi baş harfini mi söylüyon
Hadi bize gidelim sana fal koleksiyonumu göstereyim diyorum
Odkdkd
Bu hayalini gerçekleştirebiliriz😄