Kişilik & Karakter Ara ara bunaltı geliyo size de oluyo mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunalım depresyon ne ararsan var snsnnssnd Ara ara bunaltı geliyo size de oluyo mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,4b cevap paylaştı. Hayır bende olmuyor 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 747 cevap paylaştı. Bende bu aralar intihara meyilliyim doğrushshsh 2 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Depresyona giriyorum. bazen 0 1 Yorumla Soran 11 ay boş ver gitsin diyemiyoruz işte Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 5 Yorumla Soran 11 ay Tskrlr dudu bubu Yorumla Dudu_Bubu 11 ay Ricaederim ederim bazen iş yoğunluğu oluyor ozaman yorulup uyuyorum bunalmaya düşünmeye vakit olmuyor ama şu sıralar herkesin sorunu sıkılma stres kaygı ondan ya Yorumla Soran 11 ay Hayat zor ya da biz zorlaştırıyoruz bilemiyorum Yorumla Dudu_Bubu 11 ay Biz degil bizi yönten sistem. Allah sağlık versin gerisini düşündükçe insan çıkamıyor icinden Yorumla Soran 11 ay Amin orası öyle tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır bende olmuyor
Bende bu aralar intihara meyilliyim doğrushshsh
Depresyona giriyorum. bazen
boş ver gitsin diyemiyoruz işte
Geçmiş olsun
Tskrlr dudu bubu
Ricaederim ederim bazen iş yoğunluğu oluyor ozaman yorulup uyuyorum bunalmaya düşünmeye vakit olmuyor ama şu sıralar herkesin sorunu sıkılma stres kaygı ondan ya
Hayat zor ya da biz zorlaştırıyoruz bilemiyorum
Biz degil bizi yönten sistem. Allah sağlık versin gerisini düşündükçe insan çıkamıyor icinden
Amin orası öyle tabii