Dibe vurdugunuz zamanlar hiç oldu mu olduysa bununla nasıl başa çıktınız?
https://youtu.be/tgWJ__L_4Zg
https://youtu.be/tgWJ__L_4Zg
Aşık olduğum kişi tarafından terk edildim ve bunalıma girdim o bunalım boşluğunda cinsel istismara uğradım ve aylarca psikolojik destek aldım. Tedavi bittikten sonra aşık olduğum kişi geri geldi ve ben bu sefer olacağız galiba derken babamı kaybettim, onu aradığımda sevgilimle yaşıyorum ilişkimin bozulmasını istemiyorum dedi. sonra özür diledi falan filan. Su anda da annemle birlikte yaşıyorum ve hiçbir şeyi bilmiyor. anne olarak beni beğenmediğini hissediyorum sürekli oranı yaptıralım surani düzeltelim gözün mu kayıyor diyerek dış görünüşüme bakışımı bozdu. Ki etrafımda güzel bulunan biriyim ama kendimi beğenemiyorum. Hala psikolojik destek alıyorum bunlar yüzünden...
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim:)
Nasıl başa çıktığımı yazmamışım: depresyonda aldığım kiloları veriyorum, dil öğreniyorum, akademik kariyer için hazırlık yapıyorum kitap okuyorum, cildime bakıyorum ve ne olursa olsun aynadaki kızın masum olduğunu ve onu sevdiğimi söylüyorum...
Ben kazanacağım çünkü bu hayat benim ❤️
Harikasın her zorlukla beraber bir kolaylık vardır elbet 👍😊
Başa çıkmak demeyelim, insan bu durumdan kurtulmak için daha çok çırpınıyor gibi gelir bana. Fiilen olmasa bile ruhen seni yiyip bitiren şeyle nasıl mücadele ederim diye, kafa dağıtılır bir süre, düşülmez. İnsanlarla donatırsın etrafını ama derdim yokmuş gibi davranırsın. Sonra belki derdini paylaşmaya hazır olduğun evre gelir, karşıdakinin ağzının içine bakarsın ama hiçbir öneride bulunmaz, öylece dinler.
Defalarca oldu. Küsüp bıraktığım oldu. Kafamı yastığa gömdüm, ağladım, haftalarca odamdan çıkmadım. Aynalara bakmadım, kimseyle konuşmadım. Ama her seferinde tekrar mücadele etmeye başlamışken buldum kendimi. Çünkü vazgeçmek gibi bir lüKSüm yoktu. Sadece doğduğum için yaşayamam. Pes ettiğim, kabullendiğim gün hayatımın bittiği, artık yaşamaya devam etmemin bir önem taşımadığı gündür. İstediğimi alana kadar devam etmek zorundayım. Olur da alamazsam ne olacağını bilmek istemiyorum, düşünmek istemiyorum. Almak zorundayım, nokta. Ve bu bana motivasyon veriyor demiyorum. Motive olsam da olamasam da yürümeye devam etmekten başka bir seçeneğim yok.
Olmaz mı be dostum.
Dedim ki diptesin oğlum, geçer dedim.. Bir nefes , bir daha diptesin hem de diğerinden dip.. yasandi bitti cokndaha dipleri varmış be usta..
Ama gel gelelim gücleniyorsun dostum, kolay " adam mi ölmüş " diyeceksin hepsi bu..
Kabulleneceksin..
Cevap
10Cevap
3 sene önce.. artık daha hiç-bir kuvvet beni dibe vuramaz..
Çok dip gördüm hatta dedim ki daha fazlası olamaz yani max buna dayanabilirim zamanla geçmese bile azaldı.
İnsan acıya alışiyor ve bir süre sonra canın acımıyor
Zaten seziyorsun, biliyordum böyle olacağını falan diyosun
Aynen öyle tecrübe oluşuyor zamanla
Mecburen..
Her insanın olur. Bir şarkı dinlemelik veya şarkıda kalmak kadar.
Ah ah dibe vurdum tükenmişlik içindeyim özel sektördü şu bu kpss çalış çalışsan olmaz ne bok yiyim bir yıldır evde pinekliyorum mücadele etmekten yoruldum gücümde kalmadı bilenler söylesin tutsun şu ellerimden hadi bi yardım
Bu arada şarkı mükemmel
Evet bende çok sevdim
farkında mısın kimse söylemiyor nasıl ayağa kalktığını
Evet aynen öyle sen çok değiştin oluyor genelde ilk söyledikleri
amannn desinler
Kendjn için ve sevdiklerin için yaşayacaksın hayatı yoksa insanlar derler de derlerrr
öyle canım
takılma
3 sene kadar önce çok kötü vurdum hem de. Sonra dedim ki daha kötüsü yok, gidebilecek tek yönün var şu an. Hala düzelme aşamasındayım.
Tabi tabi. Her şey için çok çabalıyorum ama karşılığını alacağım.
16/06/2017
17/06/2017
19/06/2017
01/07/2017
asla bu tarihleri unutamam benim için en karanlık zamanlar
Oldu olmazmi. Ama Allah'a sığınırım dua ettim. Rabbimin oldurmayacagi şey yok.
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz 🍷ölmedik
Hem de ne dibe vurmak yerle bir oldum resmen hiç kimseye anlatamadım, ağlamaktan gecem gündüzüme karışmıştı intihara kadar gitti yolun sonu ama zaman hepsinin üstesinden geldi artık saha güçlüyüm.
Oldu çok oldu çıkamadım ki bıraktım beni dibe çeken şeyleri öyle bıraktım
dibe vurdum ama benden kaynaklı değil 2 haftada toparladım daha iyisini yaptım
oldu, kafamı dağıtmaya çalıştım, zamana bıraktım geçti.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın."Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir." diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını
~Şems’i Tebriz’i
Birden fazla kez dibe vurdum diyebilirim. Hiçbir zaman bu en dip daha da ne olabilir ki demeyin, inanın her zaman daha kötüsü vardır.
Önemli olan dibe vurmak kadar dipten nasıl çıktığın önemli. Bir yola baş vurmak gerekmez bi şekilde biter dip olayı tabi ne kadar süreceği de belirsiz.
Başa çıkmadım acımı yaşadım.. Toplumla alakalı şeyler söylendi.. Toplumdan kaça kaça ne hale geldin denildi vb vb. Ama sadece üzgünüm ve kırgınım hayata insanlar bunu anlamıyor
oldu, basa cıkmadım cunku acısını yasamam gerekti
sonradan kendiliğinden etkisi azaldı
Kasım 2019 daha beterini hiç görmedim inşallah da görmem
Evet oldu 1sene önce aldatıldım tüm hayatımı ona göre şekillendirmişken kendisi beni aldattı toparlanamadım belkı ama eskisinden daha güçlüyüm
Her insanda oldugu gibi bende de bir ara kafa bozukluğu oldu zamanla geçti şükür o an hayattan bıkmış gibi oluyorsun anlamak bile istemezsin
Evet ya belime kadar uzun olan saçımı küt kesmiştim kısa saçtan nefret ederim normalde
Acısını onlardan çıkardım.
Genelde hep en dibe vururum garibanın yüzü gülür mü ki
Şu kivircik çocukla küçük kızı görmekten gina geldi
Her yerdeler
Başa çıkamadık hala dipteyiz
Olmuştu,çok şükür çıktım o dipten
Oldu tabii ki. İnsanız yaşıyoruz her şeyi.
Olmaz mı, en dibinden.
Batıyorum gün geçtikçe boğulmam an meselesi
Ben hep dipte dolaşırım bir tırtıl gibi.
Kimin olmaz ki, herkesin olur...
Dipteyim, sondayım depresyondayım.
Evet şu an
Dipteyim ama daha da dibe batıyorum
oldu, mücadele ettim hep
2017 dibe girdim 2020'de çıktım😂
Sexin ortasında bırakıp gitmesi
Oldu tabii
dipteyim
Bide klip yapmışlar mk 😂😂😂😂😂
Hiç olmadı
Ağlayarak...