Kişilik & Karakter Ülkemizde insanlar neden bu kadar öfkeli stresli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ülkemizde insanlar neden bu kadar öfkeli stresli? Güncellemeler+1 yıl Evet ülkemizin durumu şu an kötü ama onun dışında hep bir gerginler ciddiler Ülkemizde insanlar neden bu kadar öfkeli stresli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ekonomi ile alakası yok toplum olarak her zaman ciddi gerginlik vardı şu an daha artmış olabilir Özlerini unutmaları ve eğitimsiz olmalarından 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özleri derken tam olarak nedir
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Herkes kaygılı ve insanlar artık hic bişeye para yetiremiyorlar. Haliyle stresli oluyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İletişim kurmayı unutmuşuz kelimelerle değil de kendimizi öfke ile ifade etmeyi tercih eder olduk 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biz gazla çalışıyoruz maalesef, gazla gazla şişir şişir sonra herkes patlıyor bi yerlerde 0 0 Yorumla
limpbizkit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl gerçekten fazlasıyla çok stresli. Sana kesinlikle katılıyorum 0 0 Yorumla
dnz88 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bilemiyorum. Gıdalar, medya insanları bu hale getirdi. Kadın falan dinlemeden dayak yiyebiliriz trafikte falan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen herkes bi sinirli gergin Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mutsuz olan kiz goremiyorum 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ülkenin gidişatının farkında olupta mutlu olan var mı Yorumla Laqwze +1 yıl Herkes guluyor ozellikle kafeler insan dolu oturup egleniyorlar Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım çağırdığında falan bişeyler içerim nadirde olsa ama mutlu değilim kafede oturmak mutluluk belirtisimi umarım ironisine yazmışsındır Yorumla Laqwze +1 yıl Yav anlamiyor musun guluyorlar diyorum? Problemin mi var? Yorumla Soran +1 yıl E tamam güldüklerindr mutlu oldukları anlamınamı geliyo sen hiç gülmüyormusun Yorumla Laqwze +1 yıl Disarda gulemiyorum tabiki ne yasadigimi nerden bilecen ancak siz en ufak dertleri buyuk dertmis gibi gorun Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle gördüğümü nerden biliyon? Yorumla Laqwze +1 yıl Tamam kes Yorumla Soran +1 yıl Sen kes kedi Yorumla Soran +1 yıl Sorduğun soruya bak nasıl bi toksik ilişki yaşadıysan türk kızları mutlu demişsin yine Yorumla Laqwze +1 yıl O sen misin yoksa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Terbiyeli olacam başka bişey demicem diyorum diğer soruya bakıyorum kızların kullanılıp atılması diye başlamışsın birde a q aynısını kardeşine yazsalar alnından mı öpeceksin Çok kötüsün canım Yorumla Laqwze +1 yıl Ahahha kudur Yorumla Soran +1 yıl İ ğrençsin g erizeklı * Yorumla Soran +1 yıl Umarım seni sadece kullanmak ve paranı yemek isteyen kızlar iyice bir sömürür buna layıksın Yorumla Soran +1 yıl A q varoşu Yorumla Laqwze +1 yıl Sizin gibi toksik varliklar mutlu olmayi haketmiyor Yorumla Laqwze +1 yıl Ahahha klavye bebesine bak burdan kufur edersin anca Yorumla Soran +1 yıl Sen bu kafayla daha çok hesap açıp kızlar şöyle böyle diye ezikçe duygularını dökersin Yorumla Laqwze +1 yıl Tamam Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Öfkeli olduğumuzu kim söyle lan 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya ne öfkesi Yorumla Bad2645 +1 yıl Aynen öyle. Şaka bir yana bunca olmazsın olması ekonomik durum insanı gerer Yorumla Soran +1 yıl Doğru bitmiyoki ülkenin gündemi her hün bişey artık bakmıyorum bile insanın psikolojisi kaldırmaz bi süre sonra Yorumla Bad2645 +1 yıl O sebeple umursamamak lazım. Ama bu umursamazlık boş vermiş olmamalı Yorumla Soran +1 yıl aynen ben onu ayarlayamıyorum işte Yorumla Bad2645 +1 yıl Vaktini bekleyeceksin işte vakti gelince basacaksın masayı kırarcasına mührü 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Değişiceğini sanmıyorum halkın değişmesi gerekiyor bence ancak o zaman ilerleme kaydederiz Yorumla Bad2645 +1 yıl Halkın büyük kısmı bukalemun gibi merak etme renk değişimi uzun sürmez. Zihniyet o mümkün değil amerikan pragmatizmi bizimkilerin yanında halt etmiş Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sizin yüzünüzden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yaptım abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkeklerin parasına arabasına bakıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Abi ben ilişkilerden bahsetmedim genel olarak ülkedeki insanlardan bahsettim ayrıca sen çıkarlarıyla hareket eden insanlarla konuşma o zaman ne yapayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende bunun ana kaynağının bu olduğunu söylüyorumçıkarlarıyla hareket eden insanlarla dolu özellikle kadınlar Yorumla Soran +1 yıl Bunun cinsiyetle alakası yok gerçekten sinsi erkeklerde var ama bunu cinsiyete dökmüyorum kişilikle alakalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ekonomi ile alakası yok toplum olarak her zaman ciddi gerginlik vardı şu an daha artmış olabilir
Özlerini unutmaları ve eğitimsiz olmalarından
Özleri derken tam olarak nedir
Herkes kaygılı ve insanlar artık hic bişeye para yetiremiyorlar. Haliyle stresli oluyorlar.
Doğru
ülke krizde olduğu için adalet olmadığı için
İletişim kurmayı unutmuşuz kelimelerle değil de kendimizi öfke ile ifade etmeyi tercih eder olduk
Biz gazla çalışıyoruz maalesef, gazla gazla şişir şişir sonra herkes patlıyor bi yerlerde
gerçekten fazlasıyla çok stresli. Sana kesinlikle katılıyorum
Bilemiyorum. Gıdalar, medya insanları bu hale getirdi. Kadın falan dinlemeden dayak yiyebiliriz trafikte falan.
Aynen herkes bi sinirli gergin
Mutsuz olan kiz goremiyorum
Ülkenin gidişatının farkında olupta mutlu olan var mı
Herkes guluyor ozellikle kafeler insan dolu oturup egleniyorlar
Arkadaşım çağırdığında falan bişeyler içerim nadirde olsa ama mutlu değilim kafede oturmak mutluluk belirtisimi umarım ironisine yazmışsındır
Yav anlamiyor musun guluyorlar diyorum? Problemin mi var?
E tamam güldüklerindr mutlu oldukları anlamınamı geliyo sen hiç gülmüyormusun
Disarda gulemiyorum tabiki ne yasadigimi nerden bilecen ancak siz en ufak dertleri buyuk dertmis gibi gorun
Ya öyle gördüğümü nerden biliyon?
Tamam kes
Sen kes kedi
Sorduğun soruya bak nasıl bi toksik ilişki yaşadıysan türk kızları mutlu demişsin yine
O sen misin yoksa 😂
Terbiyeli olacam başka bişey demicem diyorum diğer soruya bakıyorum kızların kullanılıp atılması diye başlamışsın birde a q aynısını kardeşine yazsalar alnından mı öpeceksin Çok kötüsün canım
Ahahha kudur
İ ğrençsin g erizeklı *
Umarım seni sadece kullanmak ve paranı yemek isteyen kızlar iyice bir sömürür buna layıksın
A q varoşu
Sizin gibi toksik varliklar mutlu olmayi haketmiyor
Ahahha klavye bebesine bak burdan kufur edersin anca
Sen bu kafayla daha çok hesap açıp kızlar şöyle böyle diye ezikçe duygularını dökersin
Tamam
Öfkeli olduğumuzu kim söyle lan 😂
Dimi ya ne öfkesi
Aynen öyle. Şaka bir yana bunca olmazsın olması ekonomik durum insanı gerer
Doğru bitmiyoki ülkenin gündemi her hün bişey artık bakmıyorum bile insanın psikolojisi kaldırmaz bi süre sonra
O sebeple umursamamak lazım. Ama bu umursamazlık boş vermiş olmamalı
aynen ben onu ayarlayamıyorum işte
Vaktini bekleyeceksin işte vakti gelince basacaksın masayı kırarcasına mührü 😂😂
Değişiceğini sanmıyorum halkın değişmesi gerekiyor bence ancak o zaman ilerleme kaydederiz
Halkın büyük kısmı bukalemun gibi merak etme renk değişimi uzun sürmez. Zihniyet o mümkün değil amerikan pragmatizmi bizimkilerin yanında halt etmiş
Mutlu olmayı bilmediklerinden
Geçim derdi..
Hersey çok güzel oldugu için
Hasetler ondan.
sizin yüzünüzden
Ben ne yaptım abi
erkeklerin parasına arabasına bakıyorsunuz
Abi ben ilişkilerden bahsetmedim genel olarak ülkedeki insanlardan bahsettim ayrıca sen çıkarlarıyla hareket eden insanlarla konuşma o zaman ne yapayim
bende bunun ana kaynağının bu olduğunu söylüyorum
çıkarlarıyla hareket eden insanlarla dolu özellikle kadınlar
Bunun cinsiyetle alakası yok gerçekten sinsi erkeklerde var ama bunu cinsiyete dökmüyorum kişilikle alakalı
Coranadan olabilir