Alışkanlıklar önemlidir. Kimse geleceği göremiyor ve insanların çoğu için tahammül edilmez bir stres yaratıyor bu durum. Bana göre herşeyin bizim için zor olduğu bu devirde stresli olmamamız anormal olurdu gelecek kaygısı hepimiz için büyük bir stres kaynağı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. dün yaşadım bi bakanlığa gittim. ben yazayım sen yorumla. girişte güzel karşılandım kapıda yönlendirildim. ama bina iç yolu kötü ve dardı. çember var dedi güvenlik çemberi de bulamadık neyse park ettim aracı. içerde bi siren sesi sanırım alarm çalışmış. ama nasıl ötüyor. kimse de bişey yapmıyor geçsin diye bekliyorlar. efendim kusura bakmayın demedi kimse. zor konuştuk. neyse asıl kısma geleyim. mesai saati içinde gelen evrağa gittim ben. içerde bi amca telefonla konusuyor. verdim dilekçeyi. zaman baskısı da vardı 12 30 dan önce geldim mesai saatinde ama bilirsiniz memurları araki bulaki. 12 dedimmi bulamzsın biliyorum yani benim iş yerinde de aynı. neyse telefonu da bırakmıyor bi yandan o bi yandan ben. yüz beş karış. öten alarm. ve bana direk burada 28 tane g müdürlük var hangisi diye sordu. ama sorma tarzı hani suç işlemişim gibi. dedim ben bilmem ben bakanlığa geldim. dilekçem bu vercem. sizin hangi gen. müdürlüğünüzün konusu nerden bileyim. bende bilmiyorum diyince bi de uslup da soyle. 28 tane gen müdürlüğü nasıl bilebilrim vs diyince dellendim. dedim şikayetmi edeyim onu mu istiyorsunuz. ben buraya geldim. yetkili sizsiniz. sonra istediğin yere şikayet edebilirsin dedi adım erdal.. diyim söyledi. ama sanki zorla çalısıyor amca. rica minnet. umru değil. tabi car car öten alarm. telefonda önemli bişey konusuyorum dedi bana bide. ya ben müşterinim senin telefonu bırakcan önemli önemsiz fark etmez bana niye diyon. ama öyle bi beklentisi var beyfendinin. aa telefon var ok sorry sizin işinizi ben yapım ya da gidim size iş olmasın:D neyse konu ne yardım edeyim dedi. konu ticari bi mal aldım. fiyat vs anlattım kısaca. dilekce kısa zaten. okudu ufaktan. anladı. işte bu şu olur dedi. sonra uzun adı bu dedi dısarda kagıta yazılmıs. onu yaz dedi. kalem verdi. zaten hepsi fiks hazır. orada bi sürü dilekce oldugundan. ipe baglanmıs kalemle yazdım. verdim amcaya. sonra gerginlik bitti. alarm sustu. tekrar basladı vs tekrar sustu:d ya bize eğitim vermediler. o kadar gen müdürlük işlerini ben bilmiyorum ben asıl işte ayniyatcıyım mı dedi. işi farklıymıs. onu sor her seyini bilirim. ama buraya yeni geldim. yanlıs yere gitse dogru tarafa yonlendiriyorlar. bunları dedi. bizdede oyle kör topal gidiyor. evrak alan dagıtanlar hakim değil biirmlerin işlerine dedim. sonra işte akıl verdi ilgili birimsu blokta bi ara gelin sorun belli olmaz bunlardan dedi. iç işleyişe hakimya sıcaklık olustu aramızda:D memurum diyince. dedim yoktur ki kimse. zaten su anda olmaz. kimseyi bulamazsın tekrar gelcen dedi. giidip evet sinir harbi yasamayım dedim. tekrar da gelmiyimtel edeyim. teli var orada alın dedi. aldım. ama dedim acmazlar. acarlarmıki dedim. yok dedi güldük:D acmıyor devlet memurları telefonları ya. neyse sonra ayrıldık gittik.
sağlıklı bir müşteri hizmet eden ilişkisi böyle olmaz tabi. karsı taraf beni müşterisi olarak da görmüyor. o onun işi. her türlümaası aynı. performans odüllendirmesi yok. memuruna saygı yok ynetimde. adil deği. liyakat yok. cok da konu var ihtiyar amca nerden ogrensin o da var genc adam koymak lazım oraya bence. bi yastan sonra ogrenemez. neyse stresli bi gün gecirdim. ha dilekcem de bi cacık cıkarmı o da bence cıkmıcak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle, hızla değişen dünyada sürekli bir şeylere yetişme çabası var; iş, sosyal hayat, teknolojik yenilikler... Bunlar hem zihinsel hem de fiziksel olarak insanları yoruyor. Ayrıca, toplumsal baskılar ve sürekli başarı beklentileri, kaygıları artırıyor. Sosyal medyanın da rolü büyük; herkesin mükemmel bir yaşam sunmaya çalıştığı bir ortamda, insanlar kendi hayatlarını yetersiz hissedebiliyorlar. Bir diğer önemli faktör de belirsizlik ve geleceğe dair kaygılar. Ekonomik ve sosyal belirsizlikler, insanların güven duygusunu sarsıyor ve stres yaratıyor. Bu kadar etkenin bir araya gelmesi, stresin toplumun büyük bir kısmını etkileyen bir sorun haline gelmesine yol açıyor.
00 Yorumla
1 yılStresin kaynağı aslında çok. Ekonomik sıkıntılar başta geliyor, çünkü işsizlik, düşük maaşlar ve hayat pahalılığı insanları bayağı zorluyor. Ayrıca, sosyal medya yüzünden herkes birbirini kıyaslıyor. Yani, başkalarının hayatını görüp, kendi hayatına odaklanamamak da insanda stres yaratıyor. Bir de insanların üstünde sürekli bir başarı baskısı var; mesela gençler sürekli ne iş yapacaklarını, nasıl bir hayat kuracaklarını düşünüyor, ama ne yazık ki çoğu kişi bu soruları yanıtlayamıyor. Bu da tabii ki stres yaratıyor. Kısacası, herkes bir şekilde bu sistemin getirdiği baskılara takılıyor.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılMaddiyat. Yokluk dövüştürür varlık seviştirir demişler. Diğer ülkelerin kolayca sahip olduğu şeylere sahip olamıyoruz, çoğu kişi için araba bile hayal ama onu geçtim peynir bile alamıyor çoğu kişi. Eğer bu durumdaysan vücut kendini korumaya alır, agresifleşir. Hayatta kalmaya çalışır. Bunun çok iyi bir örneği eski mahallemde yaşandı. Bir aile vardı, 3-4 çocuk baba çalışmıyor vs devamlı kavga gürültü vardı. Babayı işe soktular, bir anda sessiz sakin bir aile oluverdiler. Öyle yani insanlar mutsuzlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılbence parasızlıktan
11 Yorumla- 1 yıl
Para herkes için sorun
1 yılDevlet yonetimi çöp, insan kalitesi çöp. Tek sebep bu. Teknolojiye ve insan olgusuna b. k atmakla ovunulen yillarin ardindan nasil bir gelismislik bekliyodunuz ki :D
Toplumun güdülme sekline bak... gizli cocuk tecavuzleri, akrabalar arasi igrenc evlilik ve ensestler... yaslilara tapinircasina ve korku icinde gosterilen saygi adi altinda sacmaliklar... Birey nerde? Akıl nerde? Faydacılık nerde? Yaslilara degil cocuklara saygi zorunlu olsa idi su an dunyanin onde gelen guclu devletleriyle rekabet edebiliyor olurduk.
Cunku cocuklar icin kaygilansaydik onlara guvenilir hayatlar yaratmakla mesgul olacaktik ve bunun icin surekli bir gelisim halinde olacaktik :)
Cocuga saygi duyan ona ne din empoze eder, ne sacma sapan siyasi aptalliklari empoze eder... bence problem gayet net.02 Yorumla- 1 yıl
Su an amerika'da o aptal lgbt orgutune ve kacak gocmenlere neden sıkı onlemler aliniyor sizce? Nede elon musk cocuklari onemsiyor? Cunku cocuklar toplumun gelecegidir. Ve o gelecek icin simdiki yetiskinler akli basinda davranmak zorundadir.
Bizim ulkeye bakiyorum hala aptal duygusal travmalarin baskilanmasi icin cocuklarin hayatlari yeniyor. Birey kavrami yok, insa kavrami nedir bilinmiyor, insana saygi yok. Kadina saygi yok. Erkeklerin duygusal sacmaliklariyla ugrasiyoruz vs vs vs vs... Baska olan bir sey yok. - 1 yıl
Daha da yazmicam sizin zihin seviyeleriniz gelistirilmeye musait degil.
Eskiye yapismis beyinleriniz. Sadece zamaniniz dolsun diye bekliyosunuz.
Hala sacmaliklara prim veriyosunuz.
Herkes ekonomiye yormuş ama bence sorun daha kökten ve temel. Türkiye'de 2005-2015 arasında ekonomi çok iyiydi, insanların alım gücü yüksekti. Orta gelirli aileler rahatça araba alabiliyordu, alan da aldı zaten sokaklara bakın 20 yıl önce 3 tane araba olan sokaklarda şimdi park yeri bulmak imkansız. Evet son 6-7 yıldır ekonomik olarak kötü durumdayız. Ama 30 yıl önce, 15 yıl önce ve 5 yıl önce... bu durumlar bugünden çok farklı değildi. Genlerimizde var bu sorun, klasik Akdeniz toplumuyuz. Yunanistan İtalya Balkanlar... buralarda yaşayan insanlar durum bizden farklı değil, sadece bizden biraz daha medeniler.
Bence sorun genlerimizden kaynaklı, aşırı aceleci bir toplumuz bu da stresimizi yükseltiyor. Sonra aileden gelen eğitim (daha doğrusu eğitilmemek), 3. sıraya düzgün işlemeyen adalet sistemini koyarım, kuralları işlet bakalım kim evde, yolda, trafikte kavga dövüş yapıyor. 4. sıraya ise maddi problemleri koyabilirim.
00 YorumlaÇok nedeni var toplumun mutsuz olmasının bunlar genellikle, hayattaki beklentilerin gerçekleşmemesi, ilişkilerdeki sorunlar, maddi sıkıntılar, sağlık sorunları, iş hayatındaki stresler ve yalnızlık hissi oluyor. Ayrıca herkesin mutluluğu için farklı ihtiyaçları var ve bu ihtiyaçların karşılanamaması da mutsuzluğa sebep oluyor
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Almanya: Karsktet gelişiminde sorunlar oluyor… insanlar alman mı Türk mü iki kültür arasında karakter gelişimindeki krizlerini doğru aşamıyor ve genelde bu alanda sorunlar oluşuyor….
- Türkiye: Türkiye’de Arkadaşlarımın Yetişme ve karakterleri çok daha iyi olamasa hepsinin psikoloji bozuk … ay sonu , gelecek kaygısı, düzensizlik beklenti toxik ortam sebebiyle piskoloji falan kalmıyor insanlarda Türkiyede
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@User_21 evet
Olsada *
Cevap sahibi1 yıl@User_21 iki kültür zenginlik esasında krizden çıkarsan çok büyük avantaj
- 1 yıl
@User_21 👏👏👏
Devleti ülkeyi milleti düzene sokan şey anayasadır.
Hukukun üstünlüğü ilkesi benimsenmezse. Kamu düzenini sağlayan bu kurallar bütününe uyulmazsa. Türkiye gibi olunur. 😃
Hukukun gücü yerini gücün hukukuna bırakır. Önce adalet bozulur. Sonrada aklınıza gelebilecek hersey ekonomi, eğitim, sağlık aklınıza gelebilecek hersey ama hersey bozulur.00 Yorumla1. kültür
2. ekonomi
İkisi de türkiyede çarpık ve toksik durumda böyleyken de mutlu olmak için kendi işin olmalı veya maaşın çok yüksek olmalı yani yurtdışıyla çalışmalısın yatırımlar veya girişimler yapmalısın 2. olarak ise toplumdaki insanlardan uzak durman gerek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 756 cevap paylaştı.
1 yılMemleketin tüm fabrika ayarları ile oynandı, ülke %50-50 bölündü diye şikayet ederken 1 milyondan fazla yabancı uyruklu mülteci ülkeye girdi.
Stresin kaynağını araştırmak için profesör olmaya gerek yok, sadece bu ülkede zengin aileden gelmeyen şahısların nasıl zengin olduklarını araştırsak yeter...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. Cahillik. Maddiyat burada bahane. Aşırı bi ego ve lüks takıntımız var milletçe. Bizi bu strese sokuyor. Politik meseleler büyük can sıkıyor ancak genel olarak bizler yaşamayı bilmiyoruz. Az parayla neler yapılır, haberiniz yok. Mutluluk gibi basit şeyi ütopyalarda ararsanız tabi mutsuz olursunuz. Size resmen mutluluğu satmaya çalışıyorlar.
Mutluluğu kendinde bulmalısın, kendin olarak bunu yapmalısın. Sahip olduklarınla ya da olamadıklarınla ilgili bişey değil bu.
00 YorumlaBaştakiler, zamlar, tecav*zcü , kat*l şer*fsizler yüzünden.
19 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEkonomik bozukluk bence. Herkesi mutsuz eden paranın pul olması ve geleceğini kimsenin iyi görmemesi
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe gerekli peki? Kirada oturan bir insan için kiraya gelecek zamdan daha mutsuz eden ne olabilir. ya da artık ev hatta araba alma imkanı bile kalmaması
Cevap sahibi1 yılTek başına parasız kalırsın ama çocuğu olan bir baba anne onu göze alamaz
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sadece türkiyede böyle değil yalnız dünyanın her yeri aynı özellikle avrupa avrupada yaşıyorum buradaki herkesin suratı yerlerde robot gibi çalışıyorlar robot gibi hareket ediyorlar türkiyedekiler yine az da olsa iyi insanlık var ama başka yerlerde bunu bulamazsınız işte
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ekonomi nin rezalet olması hayat pahalılığın dan geliyor alım gücü çok düşük haliyle insanlar stresli İşe Torpil ile giriş var emeğin hakkıyla zor işe girmek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Ekonomik dar boğazdan ayrı olarak geçmişten günümüze gelen ailesel faktörler ile birlikte eğitim/iş faktörleri ve tabi ki ayrıca strese genetik yatkınlıktan dolayı oluyor
00 Yorumla
1 yılÜlkede ayaklar baş oldu çünkü, ve herkes kendi derdinde. bir şey de düzelmeyecek artık. İnsanlar çözüm üretmiyo, herkes herkese silah çekmiş, gardını almış yaşıyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ülke olrak stresli olmamızın sebebi kalabalık çok göç almış olmamıza baglıyorum bu kadar kalabalık bi ülke olmasak daha çok park dinlenme yeri bulunsa insanlar rahat iş bulabilse böyle sorunlar olmaz.
00 YorumlaBenim için yanıt Maddi durumum. Zor günler için dahi para birimtiremiyorum. Temel ihtiyaçlar sonrası maaş kalmıyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok stres yapmam çünkü gereksiz şeyleri kafaya takan biri değilim, spontane yaşarım ve mutlu olmayı bilirim.
00 Yorumla Endişe en büyük kaynağı. Buna sebep olan durum ise belirsizlik. Kimse bugününü dahi hesap edemezken nasıl stressiz olsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAslına bakarsan ekonomi. Refah seviyesi yerinde olmayan, geçinmek için köpek gibi çalışan bir toplum nasıl başka şeylere vakit ayırıp huzur bulsun?
00 Yorumla
1 yılBize neşe veren bir şey yok. İşten eve evden işe gidip duruyor millet başka aktiviteleri yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. - Büyük şehirde yaşamak (trafik vs)
- Geçim derdi
- Maneviyatın azalması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zengin değilsen bu stres herkeste var, ekonomik nedenler ve can güvenliğinin olmayışı en büyük nedenlerden.. kimse önünü göremiyor artık ve korkuyor ya başıma bir şey gelirse diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada sorun sadece ekonomik değil bence. Ekonomi eskiden cok daha kötüydü. Ahlaki çöküntü yaşıyoruz. Saygı yok. En çok saygısız kimler şöyle düşününce hemen anlıyorsun.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kimsenin kimseye ne tahammülü var ne de saygısı her şey bundan ibaret hoş görü yok blah blah blah
00 YorumlaAnne babaların stres kaynağı ya eşidir ya çocukları 🤦♀️insanlar birbirini yürüyorlar..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİçindeki enerjiyi yasayacak alan bulamamak yetersiz hissetmek cogu kisinin sorunu bu olabilir
00 Yorumla
1 yılnereden geldigi belli enflasyon dogru yönetim olmamasi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılHayat kalitemiz sıfırın altında olduğu için
16 Yorumla- 1 yıl
Pardon hayat kalitesi dedim dhdhd
- 1 yıl
Olmayan biseyden bahsettim ondan
- 1 yıl
Tamam olsub
1 yılToplumsal olarak stresliyis
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes paragöz. Zengin de daha fazlasını istiyor. Herkesin gündemi kavgası özünde para yüzünden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçim kaygısı stresli şehir hayatı ahlaksız toplum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes biliyor bunun cevabını ama neyse ortalık karışmasın şimdi😏
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılStresi kendimiz yarattık verdiğimiz oylarla!!!
00 Yorumla
1 yılEn büyük stres kaynağı bır ailenin birbirine olan saygısızlığı tutumsuzlugu duasızlıgı yardımsızlığı birbirinden yüz cevirmesi umursamaması
00 Yorumla
1 yıl3 harfli efenim 3 harfli
10 Yorumla
1 yılİşsizlik, atama sıkıntısı, ünüversite, adaletsizlik...
00 YorumlaMaddiyat gelecek kaygısı ve bunın getirdiği toplumsal ailesel huzursuzluklar
00 Yorumla
1 yılÇevre bence çok etkili, baskı varsa streste olur
00 Yorumla
1 yılMide ülseri şikayetleri de çok artmaya başladı stres hepimizi mahvediyor
00 Yorumla
1 yılsoruyu okurken bile sinirlenmemem şaka gibi fjks
03 Yorumla- 1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden.
00 YorumlaDuygular bulaşıcı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılSorunun cevabı içerikte
00 Yorumla Ekonomi
Yoksulluk
Adaletsizlik00 Yorumla
1 yılinsanların düşük zekasının sonuçları
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılParasızlıktan geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlışkanlıklarımız var ve ekonomi kötü ve daha fazlası var. İlişkiler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılekonomik sebepler bence
00 Yorumla Çok çalışmak, ve parasızlık :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılAna nedeni siyasiler 🕶️
00 Yorumla
1 yılDünyada adalet olmaması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılFakirlikten
18 Yorumla- 1 yıl
Saçmalama burada 1 TL için birbirleriyle kavga ediyorlar
- 1 yıl
Evet kardeş kardeşe neler yapıyor biz eğitimli insanlar değiliz ülke olarak
- 1 yıl
boş ver bilme
- 1 yıl
Peki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTercihlerimiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçevre aile büyük etken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMedeniyet eksikliği
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaş sebebi ekonomik sorunlar ve yalnış eğitim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanç zayıflığı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılUmutsuzluk.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılTelefonlardan
11 Yorumla- 1 yıl
Ve tabi ki de sosyal medya kullanmaktan.
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Toplum olarak çok stresliyiz. Sizce bu stresin kaynağı nereden geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler