insanları memnun etmek çok zor bence biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz hsjsksks
2 ay
Cevap
14Cevap
memnun olmadığı bir şey vardır
Ekonomik şartların olumsuzluğundan ve Ortadoğu gibi sorunlu bir coğrafyanın insanları olduğumuzdan memnuniyetsizliklerimizin olması son derece doğaldır.
Yaa tamam ama her şeye karşı öyleler iyide bile daha fazlasını istiyorlarr
Çünkü dünyada hiçbir ülke 8 yıl kriz yaşamadı. Krizler 2 yıl sürmeden ülkeler toparlandı!
Sen haklısın abi
niye şükür edeyim daha fazlasını isteemek var iken
Refah kesim belli kısım geri kalanı karnını zor doyuruyor neden olmasın
Bunlara altin madeni sunsan niye 4 var 7 degil derler, gözleri ac genel degil belki ama %80 oyle gözlemlerime gore
Tabiki ama genel olarak Avrupa ekonomi refah kıyaslayinca mutsuz sigara bağımlısı antidepresan alan çok kişi var kimisi ıssiz kimisi mobbing yiyor kimisi aldatiliyor kimisi bilmem ne yani her açıdan çöktük toplumca kimse kimseye katlanamıyor. TV izlemekten beyinleri yanıyor
Ya bence ilgisi yok gözümüz aç toplum olarak hep mi böyleydik bilmiyorum ama şu an baya oyle
Dedim ya buna katılıyorum kesinlikle ben ektsralari söyledim
hee tamam o zaman tartisamadim gidiyom
Hahahhaa tartışma derdim yoktu söylediğinde haklısın çünkü. Bununla ilgili kıssa bile var hatta dediğini doğruluyor
tartışmak için açtım soruyu şaka şaka hdjsjss hangi kissa
Heheheh valla uzun uzun konuşmak isterdim ama uyumam lazım uykum yok ama erken kalkmaliyim.
Anlatım padişahlar zamanında adamın biri balık tutar ve padişah gelir der işte oltana ne takılırsa ağırlığınca altın vercem. Adam bir çeker oltayı ağır bise takılmış alır altını gider başkasına gider padişah aynı şekilde adam bu sefer çeke çeke kemik çekmiş. Adam üzülür ama yapacak bir şey yok. Tartıya koyarlar ama kemik sürekli ağır basar. Kilolarca altın eklerler kemik ağır basıyor. O zaman ulemalarindan birisini çağırırlar
Adam düşünür düşünür der ki padişahım bu aç gözlü insan kemiğidir. Dünyayı da ekleseniz doymaz sadece bir toprak doyurur onu demiş ve bir avuç toprak almış kefeye koymuş ulema. Kemik yukarı çıkmış yani insan nefsine çabuk yenik düşüyor ve aç gözlülük yapıyor. Şu da olsun bu da olsun vs
Way bee
İşte böylee :)
Sagol kral yorduk hadi iyi gecelerr
Estağfurullah
Genel olarak hiç kimseyi memnun edemezsin ki, hayır bunun için çabalamakta anlamsız çünkü biz bu dünyaya birilerini memnun etmek için gelmedik
Yani kişisel olarak bahsetmiyorum insanların çoğu böyle ona ithafen
Yaşamayı bilmiyorlar çünkü, bişeylere sahip olsalar bile onu nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar
Evet ve çoğu okb falan takıntılı ülkenin çoğu her şeye aşırı takıyorlar neyse ulkemi gömmek istemiyorum daha fazla
Ülkeyi eleştirmeniz lazım yoksa böyle devam eder insalar kendilerinde olan yanlışı göremez
özellikle orta yaş kesimde daha fazla gençler yine anlayışlı ama 40 uzeri sıkıntılı derine girmeyelim neyse susuyorum yine
Doktora hastalığın kaynağına girmeden tedavi edemez, birileri birgün bu toplumsal ekonomik sosyal hastalığın kaynağına inecek ve o zaman yaşarsak çok acı çekeceğiz biliyorsun değil mi
Dur hatırlatma felaket tellali gibi girdin
Eeee durum bu, gönül isterdi sana çiçek böcek mutlu güneşli günler gelecek deseydim ama ahvaalimiz ortada
varmış gibi yapalım onlar okb yese bende şizofren olurum napim hsjsksjs
Delireceksek tertemiz topyekün sıyıralım diyorsun yani, oda iyiymiş 😅
zaten öyle bir kaç akilli kaldık biri de benim iste
Ayık kafayla çekilmiyor işte ama insan delirmese bile deli numarası yapıyor bunların arasında
kendi isimi bulayim para vermesinler diyorum ben sen ne diyorsun adkjalkdkla
Devletin herkesi soydugundan olabilir
Hsjsksksks
Soğan ekmek yetmiyor da ondan
Memnun değiliz mecnun da değilizz
Bilemiyorum kiminin hayali kiminin de sıradan hayatı
İnsan oğlu nankör maalesef
Sana katılıyorum 👍
eyvallah kral
sagol kral
Rica ederim limon kardes
İnsanımız öyle
Dimi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkemizde memnuniyetsizliğin kökü ekonomik baskılarda, işsizlikte ve sosyal adaletsizlikte yatıyor bence 😔 Senin gibi gençlerin geleceğe dair kaygılarını anlıyorum, hak etmekle alakası yok, hepimiz daha iyisini hak ediyoruz 🌱 Peki sence en çok neyi değiştirsek rahatlardık? 💭