AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Hayatımız darmaduman olsa da renk vermeyiz hsjsjwhwjwjjw
bence Türk kadınlarının en büyük yanlışı karşısındakini değiştirebileceğini düşünmesi
Türkiye deki erkekler Türk kadınlara resmen düşmanlar Allah sabır versin Türk kadınlarına.
Türk kadınlarının hepsi kendini dünya guzeli zannediyor 😊
ıyı birisini bulunca burnundan getırmezlerse mutlu olurlar
Kadınlarımızın bir çiçek olması Türk kadının savaşçıdır Türk kadını cefakardır Türk kadını saygılı ve namusuna düşkündür Türk kadını anlatılmaz yaşanı 😂
Saçma sapan şeyler yapan kendini bir şey sanan kişiler dışında daha akıllı, cesaretli ve asil.
Türkü bilmem..
Lakin Kürt kızı … diller destan guzel, hünerli, ahlaklı, namuslu, evine düşkün, tutumlu.. tam bir kadın gibi kadın. Kadınları hasıdır. İyi bir Keça Kurda, kimseye nasip olmaz kimse de hak edemez. Baska ne isterler. Ananç seksi yatakta şahane mutfakta bahane..;) anlarsın yaa keççççaaaaaaa turka
Bende karslıyım ama türkiye bir bütün bence onları da kapsıyor ülke 😊 onun dışında bence doğuda çok baskılanmıs insan var bir çoğu bu baskılanmışlıgı gizli bir şeyler yapıp boşaltıyor tabi herkeste değil
Bir türk olarak kürt kızları gerçekten çok edepli onu fark ettim. Türk kızları sanıldığı gibi edepli değil ama
Mı Vem kır keça Kurda 🥰
Canına kurban
@__KıvırcıkEmoYüso__ bizi çok iyi özetledin keça Kurda 🥰✨🤟
@__KıvırcıkEmoYüso etiket yanlış oldu galiba teşekkür ederim 🤗 keça Kurda 🥰
@__KıvırcıkEmoYüso__ peki neden Türkleri sevmiyorsun? Kürt gibi hissetmene sevindim 🥰
@__KıvırcıkEmoYüso__ biraz yanlış düşünüyorsun görgüsüzlük ırkla alakalı bir durum değil kişiliğe bağlıdır her ırkın iyisi kötüsü olur. Çok Türk arkadaşlarım da var ve iyi Türkler de var
Biliyorum canoom ama ben sizi daha çok seviyorum hep sizinle iç içe oldum çevrem hep sizlerden ❤❤❤❤❤❤🥰🥰🥰
@__KıvırcıkEmoYüso__ Hım anladım bu senin kişisel düşüncen canın sağ olsun 👏 🥰
Evet öptüm seni 🥰❤
@__KıvırcıkEmoYüso__ 🙃☺️
Üst düzey trip atabilme yeteneğine sahip olmaları
Kaprisli egolu bağnaz yobaz dogmatik falan değiller en azından
Zor abi aşırı zor memnun olmuyorsunuz genel olarak bir de kendilerini genelde geliştirmemeleri
Aşırı derecede tepkili olmaları. 50 den fazla ülke gördüm. En zor şey tanımadığın bir kadın ile tanışmaktır. Yurt dışında ise red eden bile kibarca red eder
Türk kızları şunu için söylüyorum Kendi yanlışını görmez isterseniz güzel olun ama türk erkeğini sevmez ama zorla sevdirecek değiliz ben bu yüzden İspanyolca öğrenmek istiyorum
Yani ben hep türk kızlarını dış gördüm
Sanki bize ait değilmiş gibi sanki farklı ülkenin kızları gibi o yüzden ben farklı ülkenin kızları bana farklı geliyordu ama boşverin kendi kızımız bizi sevmezse elin kızı bizi hiç sevmez
Türk kadını başkadır hiç Avrupalı kadın görmeyenler ahkam kesmesin. Kaç yıl yaşadim. Aslında ırk bağlamında ayırmak doğru gelmiyor bana. Yine de yurdumun kadını bir başkadır.
Al sana cevabı 🤣🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/29uq0o0WxIwGünümüz türk kadınları çok rahat her şeyi erkekden bekliyorlar geçmişte olan kadınlarımız bundan otuz kırk yıl yiri bes yıl önceki kadınlarımız gerçekten zorlugu insanlıgı medeniyeti bilen kadınlarımız dı günümüzdekiler kendileri oyuncak gibi kullandırtıyorlar malum yaş kemale erince akılları yerine geliyor eskiler akıllıydı imkanları yok du
Günümüz şartları onlar ama yıllara göre degerlendirilmez bu durum her ülkede bence bu böylrdir zamanın sartları değişimi ve teknoloji değiştirir
Ve oyuncak gibi kullandırıyor tabiri doğru değil
Kadınlar saf insanlar günümüz kadınları kendi degerini bilmiyor istisnalar kaideyi bozmaz otuz yaşına gelince hatalarinin farkına varıyorlar günümüz kadınları dürüst adamları sevmiyor temiz evlilik gelecek düşünmüyor hep lafta bunu dile getiriyor ben kadınlarımıza üzülüyorum kendilerine zulüm etmek den başka bir sey yapmiyorlar
Ben merkezci olmaları, yemek yapmayı bilmemeleri, aşırı derece de makyajlı olmaları, estetikli olmaları, yalancı olmaları ve kendini masum gibi göstererek x2 kat tescilli yalancı olmaları, paraya ilah gözüyle bakmaları, psikolojik rahatsız olup erkeğine kendini kullandırıp sonra tüm erkekler aynı yhaaa demesi, eşitlik isteyip boşanınca bile erkekten nafaka dinlemesi. Kısacası diğer kadınlardan ayıran özellikleri yalancı, sahtekar, para göz ve çirkin olmaları.
kadın kötü erkeklere denk geliyorsa suçlu kendisidir, seçimleri yanlıştır ama erkek kötü kadınlara denk geliyorsa seçimleri yanlış değildir suçlu olan gene kadınlardır.
bu nedenlerden dolayı bir erkek bir kadın hakkında yorum yapmaya başladığı ve oldukça kalitesiz, seviyesiz konuştuğu zaman o erkeğe hiçbir şekilde saygı duymuyorum. çünkü biliyorum ki adamın kendisi böyle bir insan olduğu için bulduğu kadınlarda aynı onun gibi oluyor. çünkü herkes çevresini kendi seviyesindeki insanlar ile doldurur. aynısı kadınlar için de geçerli oluyor. çevremde çok sevdiğim kadın ve erkek arkadaşlar var ve hepsi kendisine uygun kişilerle birlikte olmayı seçtiğimiz için kimse kimseye kin gütmüyor. olay aslında çok basit neyi hak ediyorsanız onu buluyorsunuz bu hayatta.
Eşitlikten bahsediyor mesela kadınlar evlenmek de olduğu gibi boşanmakta bile tüm maddi şeyleri gene erkeğe kitliyorlar?
Hani eşitlikse boşandığı hayatta ki yollarını ayırdığı kadına neden erkek tomar tomar para ödüyor?
Bizim ülkemiz de ki kadınların paraya ilah gibi tapmalarıyla avrupada ki kadınların erkeklerine olan bağlılığı da bizim ülkemiz de ki kadın ve avrupa da ki kadınların arasında ki farkı gösteriyor. Mesela rus erkekleri hiç bir rus kadınına zerre önem vermez ve sadece onları cinsel obje olarak görürken rus kadınlarına Türk erkeklerini sor mesela aşırı sadık, sevecen ve arzulu derler :D yaa işte neyse kanka ben senle tartışmaya gelmedim ve şahsi fikirini de sormadım. Soru sormuşsun soruna cevap verdim.
Akşamdan beri yorum yapmaktan parmaklarım agrıdı nerden sordum bu soruyu 😂😂😂
😀
iki yüzlü dolu memleket. lafa gelince adamlık icraate gelince nerde it kopuk hatta şiddet yanlısı katil var onlara aşık. eskiden neysede artık yabancı kızlardan bi artınız kalmadı
Yabancı kızlardan ne artıları vardı ki?
Kaç tane yabancı kız tanıdın da bu kanıya vardın?
Benim konuştuğum çok yabancı kız oldu iki yüzlü değiller en azından yaptıysa yaptık diyorlar gizleyerek kendini iyi yapansa artıları bişey demiyorum (bu arada evleneceğim kızda yabancı olcak)
@challt gerektiği kadar tanıdım
Akrep reis yanlış tanımışsın hepsi öyle bildiğin gibi degil. katolikleri duymuşsundur benim diyen müslümandan daha dindarlar ego trip denen şeyi kolay kolay göremezsin o güzelliğe sahip olmalarına rağmen 🫡
@challt iyide sen benim yorumu yanlış anlamışssın herhalde.
@challt yabancılarda da sorunlu insanlar yok mu var her millete var iki yüzlü özelligi olanda varsa ülkede baskıdandır gizli iş çevirme özelligi bu şekilde oluşur ancak
@Berivann6 her ülkede varda bu kadar yok. şerefsiz adam sevme özelliğinin ne baskısı olabilir kim size şerefsiz sev diyor. ama lafa gelince insan olsun. zengin olsun yakısıkjlı bilmem ne olsun
Beni katma işin içine bence onun dışında çoğu neden o kişilere yöneliyor psikolojik tamamen babası gibi adamları tercih eden var genelde baba bu anlamda çok önemli tutumlar kızlarını desteklemesi
Ve zenginlik her şey degildir
@Berivann6 bu lafları cok duydum zenginlik hersey değildir diyen. inanmıyorum artık. babası gibi ister ama meslekğine tipine bakınca yok begenmedim der
Ben kumral beyaz tenli biriyim öyle erkek mi olur awk diyor kızlar 😂
Esmer köşebaşı tipleri her zaman el üstünde tutuyorlar sonra kadın cinayetleri bilmem ne, aşk filanda kalmamış çoğunlukta akrep kardeşin dediği gibi genelde para avcıları sonra bütün erkekler aynısınız 😂
Aslında iyidir bizim kadınlarımız. Sadece çok boğmuşuz, imkan vermemişiz. Vermemişiz derken erkekler değil tabiki. Bütün bir toplum...
Öyle bir özellik yok. Bütün kadınlar aynı benim gözümde. Biri hariç.
@enperatriz_eztia 🤍
Sevdiğine kek veya yemek yapması tipik bir özellik bence.
fırın fırın kek kük kurabiye murabiye yaparım da bil bakalım ne eksik? 😂😂😂
Karşı cins evet tatlımmm
Sana yaparım bende 😂😂😂
İnsanlarin dış görünüşlerine gore muamele etmeleri..
Yakışıklı birini gorunce libidosu tavan yapmis liseli bi erkek gibi maymunluk yapiyorlar.
Tipsiz birini gorunce 70 yildir ingiltere kraliçesi olarak gorev yapiyor sanırsın.
Tek silahları trip atmak. Yatakta heykel gibiler. Cinsel bilgileri hiç yok neredeyse. Sadece güzel yemekler yapıyorlar.
Gereksiz ego, trip, naz, her şeyi erkekten bekleme, küçük dağları ben yarattım havası, vasıfsızlığa rağmen gereksiz ukalalık vs.
Türk kadınları zordur..
Benim imkanım olsaydı? Kendi milletimin biriyle evlenmek isterdim.
Çok zor artık.
Kışkanmakta nirvanaya ulaşmış Türk kadınları sizlerden ricam fazla sorumluluk yüklemeyin aza kanaat edin elimde tutayım derken boyamayın bizi.
Maddiyata önem verirler
Gerçek sevgiden uzak
Parası olani gözüne kestirirler
Gerisi tırı viri
Türk kadınından genel anlamda iyi kadın olur ama mental berraklık için küçük yaşta bir tanesini rezerve edip fanusta saklamak lazım :D
Buraya bir şey yazacaktım da linç gelmesi ayrı KS'nin yorumu kaldırması ayrı olur boşa gider. Gerek yok :D
Ego kibir ama bunlar cahillikten oluyo tabi
Kolay pes etmeyen, sadık ve akıllı.
Güzellik estetikle falan halledilir 😄
cinsellik konusunda tabularla yetiştirilmeleri
Hepsi kendini premses zannediyor. Bütün erkeklerin peşinde koştuğunu, bir tek dünyada kadın olarak kendisinin olduğunu zannediyor.
Ülkede kadın mı kaldı ki kolektif bir karakterleri olsun her yer ortadoğulu erkek kaynıyor
Aman sen de kadın siniz bedeniniz kadın ruhuznu kayip
Türk kültürüne en az diğer kadınlar kadar ybaanci oluşları.
Diğer kadınlardan ayiran özellikleri Kezban olmaları
Aşk dizilerinden çok etkilenmeseler iyi aslında.
Patates çucalı gibi olmalarına rağmen kendilerini bil halt sanmaları
Yabancıları özendikleri zaman ayırt edici özellikler kalmıyor dünya küreselleşiyor
Bu kessinlikle doğru
Avrupa hayranlığı var bizim Türkiye'de. Bi kendimiz olmayı beceremedik
Evet dizi film sarkı her şey oradan alıntılanıyor yaşayïsta dahil tamam avrupanında güzel şeyleri olabilir ama tamamen aynıda olmak gerekmiyor bazen özentice geliyorlar türkceye ingilizce kelime bile sıkıstırdıkları oluyor :)) bende İngilizceyi seviyorumda dilimize yabancı bir kelime eklemek saçma geliyor her dil özgün olmalı
Yaşanmışlıklar bir şekilde kalıcı olur zaten.
Kibri, bencilliği, kendini beğenmişliği, dünya bir ben varım havası, egosu, afra tafrası, karşı ki dağları ben yarattım iddiası vs vs
Bizim kadınlar iyidir. Erkeklerimizide biz büyütüyoruz. Biz topluma yön veren ama bunun farkında olmayaniz
Çok egolular, biraz makul olsalar hem kendileri hem de biz mutlu olacağız
Nazzz ve deli gibi şüphe...
her kız nazlıdır. naz başka, trip başka. türk kızı tribal vakadır😂😂😂
Desene ölüyüz
😂
Gülme kız tepelerim
Sahiplenilmeyi seviyorlar
refleks gibi bir şey bu.
sahiplenmezsiniz "bana değer vermiyorsun" olur. sahiplenirsin "üstüme çok geliyorsun" olur. arasını bulur azıcık sahiplenirsin "bana eskisi gibi değer vermiyorsun" olur.
sonrada erkekler düz beyin. he oldu canım.😂
Harika bir şekilde ifade etmişsin
Doğruya doğru bende 😂
En güzeli de o zaten
🙂
Güncelleme yazısı harika
Bir kadın yorumcu bunları yazmıştı: Arkadaş arasında hepimiz romantik olsun güvenilir olsun beni anlasın dinlesin komik olsun diyorsunuz ama acaba içten içe erkekte "ODUN" mu seviyorsunuz, öyle anlaşılıyor, tabiî genelleme yapmak haksızlık olur. Odun seven kadınların sayısı fazla, unutmamak gerekiyor odun bir şiddet aracı olabiliyor, birgün kafa patlatıp öldürür de.
Kadınların adam etmeye çalışma huyu başlarına çok bela açıyor bana göre. Bakınca adamın sözlerinden, tipinden, giyiminden, tarzından bela olduğunu ima eden onlarca şey anlaşılıyor. Ama gel bunu o kadına/kıza anlat. Böyle anlatmaya çalışınca da kaba/hadsiz oluyoruz. Görende onu istiyoruz falan sanır. Amaç objektif ve yararlı yorumlar vermek. Görünen köyü göremediği için göstermeye çalışmak ama nafile yazık oluyor. Eğitimin her türlüsü lazım. Eş seçmeyi bilmeyen çok insan var.
Bencede genelleme yapmayın yazacak dermanım kalmadı yeminle 😂😂😂
Genelleme yapmıyorum. Sende enerji çoktur. ☺
Herkes dertliymiş onu anladım 😂
Kiminin az kiminin çoktur, dertsiz insan yoktur, kimi küçük şeylerleri bile dert ederken kimileri ise sadece büyük şeylerleri dert eder kendine.
Fazla kaprisli olması
kapris yapmayanı dövüyorlar😂
ikili ilişkilerde kapris yapmak şart ama 😂erkek kısmısı kaprissiz kadını sevgili olarak algılamıyor; panpa diyor. sorun sadece kadınlarda değil, erkeklerin algısı da bozuk canım memleketimde 🤍😂
kendini olduğundan daha değerli görmesi
kendisi erkeğe kukusunda başka hiçbir şey vadedemezken erkekten dünyaları istemesi
Erkeklere not: Bu devirde evlenmeyin
Tripkolik olmaları, kendilerini hint kumaşı sanmaları, özgüvensiz olmaları ve seks yapmayı bilmiyor olmaları
Trip atmalari kendini beğenmiş olmalari turk kadınına özgü bu durumda bizi yabanci kızlara sürüklüyor
Bencil bir yaklaşım herkes için kötü sonuçlar doğurur
Erkeğini sahiplenir, kıskanır, diğer ülkelerdeki gibi başını boş bırakmaz..
Tek bir olumlu özellik bile yok.
Ayıp ediyorsun ama 😂
Bence etmiyorum.
Türk erkekleri neden kendi ülkelerindeki kadınları yerin dibine koyuyor hiçbir ırkın milleti Türk erkekleri gibi kadınları aşalarcasina nefretini kusmuyor resmen Türk kadınlarına düşman. bu ülkedeki erkekler kadınlarına üzüldüm
Kadınlara yaptığı haksızlığa *
@Tubaacelyaaa Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bebeğim
Allah yardımcısı olsun Türk kadınlarının ne diyeyim
@Tubaacelyaaa Bizim yardımız olsun asıl. Onlardan çeken biziz
Aşkına sahip çıkmaları en güzelli fedakar ☺️💜
Bir b. k bilmedikleri halde çok biliyormuş gibi yapmaları.
Cebine cüzdan koymak yerine koluna erkek takmaları gururlu kızlar hariç tabi
Öyle bir şey yok galiba! Eskiden vardı, hepsi yitirildi :(
Genel olarak gereksiz bir ego hakim.
Sadakat ve merhamettir bence
🤍🙂