Kişilik & Karakter Sarılıp uyumak istiyorum dediğiniz bir üye ya da insan var mı? porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yok ya sadece resim için soru sordum:d. Güncellemeler+1 yıl Ah doğru kanser olan babam vardı. Sarılıp uyumak istiyorum dediğiniz bir üye ya da insan var mı? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var.. 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayvanlar dahil mi🙂 Bir çok insandan daha çok insanlar🙂 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Var var.O da bende kalsın.Gerçi kendisi de biliyordur. 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet var. Sarılıp uyuyunca ölsem de gam yemem diyorum. Ah ne güzel şey, aşka sarılıp uyumak.. 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdi kimseler cesaret edip yazamaz ama ben yazarım yani @igdonducakss gel sarılıp uyuyalım 🤗🤗 0 2 Yorumla igdonducakss +1 yıl https://youtu.be/BnztZxyvG4ISevişelim sabaha kadarGezelim tenhalardaGelirim sonuna kadar senleSarıl bana🖤 Yorumla Uyumsuzuz +1 yıl Yerim seni bebem. Seninle her an kıymetlidir benim için. 🖤🖤 Yorumla
Çağlamsı33 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tabi ki var, sarılırıp uyuyoruz zaten. Olmayanlar düşünsün.😄 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl @KizlarSoruyor-Sistem var <3 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Yapma kıskanırım bak djdms Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı. Bir insan bir de hayvan var:) 0 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bilemem :D 0 2 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Niye😃 Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Öyle işte sjsj Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl üye mi? :/ 0 2 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Buradan hoşlandığın biri olmadı mı lan Yorumla ElCuco +1 yıl oldu oldu Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. @yürüyenyıkıkhüüü 0 0 Yorumla
aycaaaa19 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Var var 0 1 Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl Kim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kimse yok
Var..
Hayvanlar dahil mi🙂 Bir çok insandan daha çok insanlar🙂
Var var.
O da bende kalsın.
Gerçi kendisi de biliyordur.
Evet var. Sarılıp uyuyunca ölsem de gam yemem diyorum. Ah ne güzel şey, aşka sarılıp uyumak..
Şimdi kimseler cesaret edip yazamaz ama ben yazarım yani @igdonducakss gel sarılıp uyuyalım 🤗🤗
https://youtu.be/BnztZxyvG4I
Sevişelim sabaha kadar
Gezelim tenhalarda
Gelirim sonuna kadar senle
Sarıl bana🖤
Yerim seni bebem. Seninle her an kıymetlidir benim için. 🖤🖤
Sarılamam sadece kediler
Tabi ki var, sarılırıp uyuyoruz zaten. Olmayanlar düşünsün.😄
@KizlarSoruyor-Sistem var <3
Yapma kıskanırım bak djdms
Var. Bana çok aşık olan yastığım.
Buna değecek biri olsa keşke