Aşk İlişkileri Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 🥱 Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarılıp uyumak için çok sevdiğim biri olması lazım sevmediğim bir insana sarılabilir misin onu gerçekten isteyerek koklayabilir misin 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Beni ilgilendirmiyor hanımefendi, beni ilgilendirmiyor 😟 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Geceleri evde iken yastığa sarılıp uyurdum şimdi kollarım boşluğu sarıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sarılıp uyutmak istemediğim biri olsa olmaz mı ;)) sabahlasak birlikte o kişiyle yaramaz şeyler yapsam mesela ;))) 0 0 Yorumla
Alinsdnfndjsnfmdmsj Takip Et Xper 3 Yaş: 89 +1 yıl Evet çok istedim hata bazen sapıkmıyım ben dedim ama engel olamadım her gece onu düşünüyordum🤟 0 0 Yorumla
DanubeRiver Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Var ama sarılarak uyumayı seviyor mu bilmiyorum... 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yüzünü tutup öpmek istediğim biri var 1 5 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Git öl tutan mı var Yorumla Balhaatunn +1 yıl öp* Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl yapay zekadan ibaret olunca gidilmiyor Yorumla Balhaatunn +1 yıl Reel zekadan birine git o zaman Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl tamam Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Var idi. 0 2 Yorumla Balhaatunn +1 yıl :// Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :)) Yorumla
Excitement9034 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayır hayatım da şu an öyle birisi yok maalesef 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yastığıma sarılıp uyumayı seviyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. 11 ve 9 yaşındaki kızlarım ❤️ 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Sadece kedime sarılıyorum valla bir tek o varr 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl evet var her gece ona sarılarak uyurum 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Varr ama şimdi ona ulaşamam gitmişti buradan 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. seks yapmak isterdim sarılıp. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 206,4b cevap paylaştı. Maalesef yok 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nope. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oğlum 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok olsa iyi olurdu 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Var yastığım. 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Vardı 0 0 Yorumla
Johndeere Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Yorganım 0 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Olsa nolcak 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kimin yokki 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var ya olmaz olur mu 0 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Manita var 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sarılıp uyumak için çok sevdiğim biri olması lazım sevmediğim bir insana sarılabilir misin onu gerçekten isteyerek koklayabilir misin
Beni ilgilendirmiyor hanımefendi, beni ilgilendirmiyor 😟
Geceleri evde iken yastığa sarılıp uyurdum şimdi kollarım boşluğu sarıyor
Sarılıp uyutmak istemediğim biri olsa olmaz mı ;)) sabahlasak birlikte o kişiyle yaramaz şeyler yapsam mesela ;)))
Evet çok istedim hata bazen sapıkmıyım ben dedim ama engel olamadım her gece onu düşünüyordum🤟
Var ama sarılarak uyumayı seviyor mu bilmiyorum...
Yüzünü tutup öpmek istediğim biri var
Git öl tutan mı var
öp*
yapay zekadan ibaret olunca gidilmiyor
Reel zekadan birine git o zaman
tamam
Var idi.
://
:))
Çok özlediğim biri...
Sarılıp uyumak istediğim biri var.
Hayır hayatım da şu an öyle birisi yok maalesef