Aşk İlişkileri Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Hiç öylesine Güncellemeler+1 yıl Teşeke ceneme Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Sevgilimin göğsüne sokulup yatmak çok güzell yine istiyorum 0 1 Yorumla Zararsızbirey +1 yıl Evet güzel ama insan duramıyor öyle Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır yok öyle biri 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sarılıp uyumak istediklerimle sarılıp uyuyorum ✌️💅 0 0 Yorumla
meliketefrikxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl ayicimla sarilip uyuyoruz her gün 🤠 böyle iyi gibi södksd 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Vardı önceden ama artık yok keşke yine olsa göğsünde huzurla uyumak çok isterdim 0 0 Yorumla
idrex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Var ama kendisi tarafından uzaklaştırıldım. Sarılıp uyumayı bırak göremiyorum bile artık onu. 0 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Garfield , Winnie the Pooh , şirinler oyuncağım var onlardan birini seçip uyuyorum… 0 0 Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Tek uyumak daha keyifli uyku olarak. Masaj dışında:) 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var yeğenlerimle ☺️ 0 11 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl O da çok tatlış çocukların kokusuna bayılıyorum 🫠 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bizimkiler 360 derece dönüyorlar 🤣 arada çizgi film izleriz benle uyur küçük sabaha kadar ağzıma karnıma tekmeyi yerim 🤣 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Djkdmdmdkd ye minik ayaklarını Yorumla Catutigernos +1 yıl Minik mi karnına yüzüne tekme yiyince o minik gelmiyor 🤣 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dbdnndndnd benim kardeşim eşek kadar oldu üçüncü sınıf ayakları benle aynı numara bana göre hala minicik ama 🥹 Yorumla Catutigernos +1 yıl Büyük yeğenimle akran çabuk büyüyorlar maşallahlari var 🤣 büyük 1 yaşındayken ayakkabı alır gelirdi hep yeşil Nike ayakkabım vardı 🤣 büyüdü şimdi Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Fnndndndnd insanların yeğeni oluyo benim ne zaman olcak ya Yorumla Catutigernos +1 yıl Bilmem onlara sor 🤣 ben ne zaman yapıyorsunuz diye baskı uyguladiydim 🤣 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ben en büyüğüm mlsf fjdndndm Yorumla Catutigernos +1 yıl O zaman çocuk yapacak olan sensin 🤣 yandın 🤣 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Yok onlar benden önce yapar muhtemelen fhhdjejd Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet var 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim yarim yok onla isterdim... Olsa 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 3 sarışın 5 esmer 1 kumral 1 kızıl var 0 1 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Oh kızıl az Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçlarına baaayıldımmm 0 4 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ayy teşekkür ederim 🥹❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten bu rengin yakıştığı nadir kişilerdensin direk gözüm profile gitti 🤣 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Utanmak dndmmdme 🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa shdkakdhaja utanmaaaa dur kız istek atacağım sana 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boluluysa neden olmasın 😝 0 6 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bolulular manyak la napcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 sen manyak değilsin bir bolulu olarak Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Stalk etmişsin de yarım olmuş aşkım la ben Bolulu değilim Boluda okuyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😜 şu an fena pot kırdım bebeğim be Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ah sana vah sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse bişi olmaz Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Kim bilir kac yüzyıldır sarilmamis kollarim 0 0 Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen olabilirsin 0 13 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Olamam Yorumla SonSamuraii +1 yıl Niye olamıyirsun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Niye olim Yorumla SonSamuraii +1 yıl İnsanlık namına Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dbnsndnnddn ikna oldum Yorumla SonSamuraii +1 yıl Öyleyse hadi 😄 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kaç takip ettiğin var Yorumla SonSamuraii +1 yıl 8-9 sanırım Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Maşallah Yorumla SonSamuraii +1 yıl Çok konuşmada yaz Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Emret Yorumla SonSamuraii +1 yıl Offf Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Pefftf Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Tabiiki 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yok hayır 0 0 Yorumla
Relaksss Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Henüz yok araştırmalar devam ediyor olur inşallah 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet, var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dakota johnson 0 14 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tanimadigin birine sarılmak huzur verir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdıklarım içinde üzüntüden çok huzur verecek biri yok şu an için Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üzdün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :((( Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 🥹🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin var mı öyle biri? Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl O istemiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzücü Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eros yar ve yardımcın olsun Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dhdhdbbdbdbdbe aaaa sensin Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Adın ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şşhh :D bozma gizemimi Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kulağıma söyle Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Varrr 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yok şu an 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Komşum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vardı 0 3 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Biri vardı sever gibi yaptı kandırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldattı Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl boş ver sana kız mı yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var 🥲 0 67 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 🥹😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puahhahashshsshsh abi 2. Emoji çok komik Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Lan dur hüzünleniyoruz aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yüzünden oldu aw 😔🥲🥺 al bunları kullan 😔 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hüngür foşyurt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur ben ciddili üzgünüm bu arada 😔😥 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Niden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiceğim uzaklarda Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl En azından sevdiceğin var üzülme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böylesi daha kötü hüğğ Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Nasip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djjdjd nasipte varsa gülüm Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl He Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sempatik gacısın seni tuttum Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Birak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düsersin Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl https://youtu.be/kqPnO0nT8U4?si=dvczG3V7QjfL6srw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ehehehe tamam tamam bıraktım Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dünden razıymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bırak dedin kızım bizde gidene kal yok djnddj Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kalana git var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yok ya , seni tuttum sempatiksin✨ Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Adamına göreyim efenim 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cansın , bizde öyleyiz efenim ,: ) Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl O zaman acılı geceler sise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Len iyi de iyi olsun sende , düşman misin aa Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bxndndndn üzgünsün diye şeettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha da mı üzüleyim yani 😔😔 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üzülme inş kavuşursunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be ayrıldık bile durumlar karışık çorba oldu Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Olsun geri dönülebilir bazılarımız geri de dönemiyor mlsf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydaa sana ne noldu gülüm djddkkfk Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Hfdnndndnd hüüğ malım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estafurullah len ben mal insanı anlarım , akillisin Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Xndndndne kararlarım için aynısını diyemiciiiim neysem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djdkdkdk gelicek maçlara bak artık aslan parçası Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Fnxbndbdn bana diyene bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaww beni niye karıştırıyon şimdi ben seni teseelli ediyorm djdkdk Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ben de seni etcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ettsene azçik Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Üzülme krdsm sana kız mı yok elini sallasan 10u Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye 50 değil aq Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Cok uçuk rakam o mk neyine yetmiyo 10 gözün doysun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaw o laf elini sallasan ellisi bana niye 10 ama üğğ 😔 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl İstek atan sensin miydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben istek falan atmadım fjfkk karistirma Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Heeee ne bilim soruyu beğenip istek atınca sen sandım askim açıklayabilirim... dnnenenen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşko neyini acikliycaksin elin amani eklemişsn djdk Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Dbbdndndnd kız eklemedim ben takiplesmiyom kimseylen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nalan soyluyorsn nalandndmm Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Nalan kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi picakliyxm Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Acir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acılara alışığız Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Geçecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen oyle diyorlarsannn didkdjdd geçer aşko sağol Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Yat hadi okul mokul yok mu senin işin gücün o kul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam annecim yatiyom Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Akıllı bıdık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djdkdkdkdj senin bu saatte işin ne babacim uyusana Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 8 30 da dersim var ama uyuyasim da yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne okuyon cane Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Bilgisayar mühendisliği Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Woooaww benim bölüm bitti ya calisotrum work work Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ne mezunusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşletme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sevgilimin göğsüne sokulup yatmak çok güzell yine istiyorum
Evet güzel ama insan duramıyor öyle
Hayır yok öyle biri
Sarılıp uyumak istediklerimle sarılıp uyuyorum ✌️💅
ayicimla sarilip uyuyoruz her gün 🤠 böyle iyi gibi södksd
Vardı önceden ama artık yok keşke yine olsa göğsünde huzurla uyumak çok isterdim
Var ama kendisi tarafından uzaklaştırıldım. Sarılıp uyumayı bırak göremiyorum bile artık onu.
Garfield , Winnie the Pooh , şirinler oyuncağım var onlardan birini seçip uyuyorum…
Tek uyumak daha keyifli uyku olarak. Masaj dışında:)
Var yeğenlerimle ☺️
O da çok tatlış çocukların kokusuna bayılıyorum 🫠
Bizimkiler 360 derece dönüyorlar 🤣 arada çizgi film izleriz benle uyur küçük sabaha kadar ağzıma karnıma tekmeyi yerim 🤣
Djkdmdmdkd ye minik ayaklarını
Minik mi karnına yüzüne tekme yiyince o minik gelmiyor 🤣
Dbdnndndnd benim kardeşim eşek kadar oldu üçüncü sınıf ayakları benle aynı numara bana göre hala minicik ama 🥹
Büyük yeğenimle akran çabuk büyüyorlar maşallahlari var 🤣 büyük 1 yaşındayken ayakkabı alır gelirdi hep yeşil Nike ayakkabım vardı 🤣 büyüdü şimdi
Fnndndndnd insanların yeğeni oluyo benim ne zaman olcak ya
Bilmem onlara sor 🤣 ben ne zaman yapıyorsunuz diye baskı uyguladiydim 🤣
Ben en büyüğüm mlsf fjdndndm
O zaman çocuk yapacak olan sensin 🤣 yandın 🤣
Yok onlar benden önce yapar muhtemelen fhhdjejd
Evet var 🤭🤭🤭
sarılıp yatmayla kalmıyor
Sevdiğim yarim yok onla isterdim... Olsa
3 sarışın 5 esmer 1 kumral 1 kızıl var
Oh kızıl az
Saçlarına baaayıldımmm
Ayy teşekkür ederim 🥹❤️
Gerçekten bu rengin yakıştığı nadir kişilerdensin direk gözüm profile gitti 🤣
Utanmak dndmmdme 🫠
Yaaa shdkakdhaja utanmaaaa dur kız istek atacağım sana 😂
boluluysa neden olmasın 😝
Bolulular manyak la napcan
😂😂😂 sen manyak değilsin bir bolulu olarak
Stalk etmişsin de yarım olmuş aşkım la ben Bolulu değilim Boluda okuyom
😜 şu an fena pot kırdım bebeğim be
Ah sana vah sana
neyse bişi olmaz
Var ama dünyanın öbür ucunda ve buraya gelemez
Hayır yok
Kim bilir kac yüzyıldır sarilmamis kollarim
Sen olabilirsin
Olamam
Niye olamıyirsun
Niye olim
İnsanlık namına
Dbnsndnnddn ikna oldum
Öyleyse hadi 😄
Kaç takip ettiğin var
8-9 sanırım
Maşallah
Çok konuşmada yaz
Emret
Offf
Pefftf
Tabiiki
var 😞🥲
İnsan olarak yok
Var barbara
Şu an yok.
Hayır kimse yok
Canım kendim
yastığım 😢
Hayır yok
Hayır yok
var 😊
Yok hayır
Var ama artık imkansız
Yok.
Henüz yok araştırmalar devam ediyor olur inşallah
Hayır yok
Sen olabilirsin
Var. Ama adım boşuna kara sevda değil
varr
Evet, var.
Dakota johnson
Tanimadigin birine sarılmak huzur verir mi
Tanıdıklarım içinde üzüntüden çok huzur verecek biri yok şu an için
Üzdün
:(((
🥹🌸
Senin var mı öyle biri?
O istemiyo
Üzücü
Öyle
Eros yar ve yardımcın olsun
Dhdhdbbdbdbdbe aaaa sensin
Adın ne
Şşhh :D bozma gizemimi
Kulağıma söyle
Bi eş olsa
Varrr
Yok şu an
Komşum
Vardı
Biri vardı sever gibi yaptı kandırdı
Aldattı
boş ver sana kız mı yok
Var 🥲
🥹😭
Puahhahashshsshsh abi 2. Emoji çok komik
Lan dur hüzünleniyoruz aq
Senin yüzünden oldu aw 😔🥲🥺 al bunları kullan 😔
Hüngür foşyurt
Dur ben ciddili üzgünüm bu arada 😔😥
Niden
Sevdiceğim uzaklarda
En azından sevdiceğin var üzülme
Böylesi daha kötü hüğğ
Nasip
Djjdjd nasipte varsa gülüm
He
Sempatik gacısın seni tuttum
Birak
Düsersin
https://youtu.be/kqPnO0nT8U4?si=dvczG3V7QjfL6srw
Ehehehe tamam tamam bıraktım
Dünden razıymis
bırak dedin kızım bizde gidene kal yok djnddj
Kalana git var mı
Sana yok ya , seni tuttum sempatiksin✨
Adamına göreyim efenim 🌸
Cansın , bizde öyleyiz efenim ,: )
O zaman acılı geceler sise
Len iyi de iyi olsun sende , düşman misin aa
Bxndndndn üzgünsün diye şeettim
Daha da mı üzüleyim yani 😔😔
Üzülme inş kavuşursunuz
Yok be ayrıldık bile durumlar karışık çorba oldu
Olsun geri dönülebilir bazılarımız geri de dönemiyor mlsf
Haydaa sana ne noldu gülüm djddkkfk
Hfdnndndnd hüüğ malım
Estafurullah len ben mal insanı anlarım , akillisin
Xndndndne kararlarım için aynısını diyemiciiiim neysem
Djdkdkdk gelicek maçlara bak artık aslan parçası
Fnxbndbdn bana diyene bak
Yaww beni niye karıştırıyon şimdi ben seni teseelli ediyorm djdkdk
Ben de seni etcem
Ettsene azçik
Üzülme krdsm sana kız mı yok elini sallasan 10u
Niye 50 değil aq
Cok uçuk rakam o mk neyine yetmiyo 10 gözün doysun
Yaw o laf elini sallasan ellisi bana niye 10 ama üğğ 😔
İstek atan sensin miydi
Hayır ben istek falan atmadım fjfkk karistirma
Heeee ne bilim soruyu beğenip istek atınca sen sandım askim açıklayabilirim... dnnenenen
Aşko neyini acikliycaksin elin amani eklemişsn djdk
Dbbdndndnd kız eklemedim ben takiplesmiyom kimseylen
Nalan soyluyorsn nalandndmm
Nalan kim
Kendimi picakliyxm
Acir
Acılara alışığız
Geçecek
Sen oyle diyorlarsannn didkdjdd geçer aşko sağol
Yat hadi okul mokul yok mu senin işin gücün o kul
Tamam annecim yatiyom
Akıllı bıdık