Aşk İlişkileri Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 uyku saatim gelmişken 🥺 Sarılıp uyumak istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarılıp uyumayı çok seven bi insandım ben de. Beni de küstürdüler... vay be... 0 2 Yorumla Meryyc 1 yıl üzdü🥺 Yorumla birsenfonişairi 1 yıl Sen üzülme olsun. Belki sana sarılan insan gerçekten sözünde durur da seni hiç bırakmaz 😥 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Varda o iş yaş gibi belli belirsiz boşa hayal olmasa bari fdkslkfdlsk 0 1 Yorumla Meryyc 1 yıl hüü🤧 Yorumla
mecrunner Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Var ama söylememAyrica sarılınca hemen uyumam ben 😋 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 206,4b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef ama olmasını çok isterdim. 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Vardı oda kendinden soğuttu simdi mutlu olsun olabiliyorsa 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Canım çok çekti ama böylesini nasıl bulacagiz 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sarılmak güzel ama kimse yok 3 1 Yorumla özgür1022 1 yıl Üzüldüm Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu sıcakta kim sarılsın ya cam açık yatıyorum 2 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 71% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu sıcaklarda olmaz 0 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayıcık kendine😂 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır yok hava sıcak zaten tek uyurum jskkdksks 0 0 Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evde yalnızım, sarılacak yastığım var. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 39% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Biri yok ama olsa şu an çok güzel olurdu 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 124 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. biri gidip sarılsın 0 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. Varda yanımda değil 😔 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
thonething Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Uyumasak da olur 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 27 , eic 57% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Varr 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayımla uyuyorum ben 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sen bebeğim sen 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yastığım tabi kii 💞 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. dizini izle beyb. 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Tatlı rüyalar 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 38,3b cevap paylaştı. Şu an yok gadası 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı. Gel sarıl 0 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. henüz yok 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Yoda Yaş: 48 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Uyutmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Var😔 0 3 Yorumla oylesinebebek 1 yıl bana sarıl istersen gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @oylesinebebek teşekkür ederim Yorumla oylesinebebek 1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Sarılıp uyumayı çok seven bi insandım ben de. Beni de küstürdüler... vay be...
üzdü🥺
Sen üzülme olsun. Belki sana sarılan insan gerçekten sözünde durur da seni hiç bırakmaz 😥
Varda o iş yaş gibi belli belirsiz boşa hayal olmasa bari fdkslkfdlsk
hüü🤧
Var ama söylemem
Ayrica sarılınca hemen uyumam ben 😋
Hayır yok maalesef ama olmasını çok isterdim.
Vardı oda kendinden soğuttu simdi mutlu olsun olabiliyorsa
Canım çok çekti ama böylesini nasıl bulacagiz
Sarılmak güzel ama kimse yok
Üzüldüm
bu sıcakta kim sarılsın ya cam açık yatıyorum
Bu sıcaklarda olmaz
Ayıcık kendine😂
Hayır yok hava sıcak zaten tek uyurum jskkdksks
uykusuz her gece
Evde yalnızım, sarılacak yastığım var.
Yok ben tek uyumaya alışkınım
Biri yok ama olsa şu an çok güzel olurdu