Dikkat ediyorum da herkes insanlardan ve davranışlarından şikayetçi. E nerde bu kötü tü kaka insanlar. Herkesin yoğurdu tatlıysa ekşiler nerde... Acaba iğneyi hiç kendimize batırıyor muyuz?

Dikkat ediyorum da herkes insanlardan ve davranışlarından şikayetçi. E nerde bu kötü tü kaka insanlar. Herkesin yoğurdu tatlıysa ekşiler nerde... Acaba iğneyi hiç kendimize batırıyor muyuz?

Bu sözden nefret ediyorum cidden. Evet, bazen bulunduğun yerdeki tek iyi sen olursun ve böyle düşünen insanlar çok olduğu için kimse sana inanmaz...
Yolda yürürken ayakkabınıza yapışan sakızı atan, her zaman park ettiğiniz yere park edip ortadan kaybolan ya da doğal diye aldığınız sütü azaldıkça çeşmeden tamamlayan o kötü adam benim =/
Cevap
18Cevap
Herkesin var bi falsosu. Ama insanlara kötü davranma lüksünü vermemeli bu durum. Kimse dört dörtlük değil ama iyi davrandığın birilerinden kötülük görmek olmamalı karşılığı. İyilerin isyanı bu yüzdendir
İsyaaannn diyesi geldi insanın
😅 kahretmesin, şarkı beynimde yankılanıyor
Herkesin bir kötü özelliği vardır elbette ama bu insanların ve canlıların hayatını mahvedecek düzeyde olmamalı
Kim demiş ben iyiyim diye..
Ben iyi değilim kötüyüm.
Ben iyi değilim kötü de değilim herkese hak ettiği gibi davranıyorum. biri kötülüğümü hak etmişse benim sorunum değil
Herkes kötü değildir tabi.. Bana göre iyi ya da kötü vardır..
Ve tabi bir de genel olarak; yani genel düşüncenin "iyi" ya da "kötü" dediği davranışlar var..
Samimiyetsizlik gibi, vefasızlık gibi, yapılanlarla söylenenlerin tutarsızlığı gibi.. Bunlar herkesçe ortaktır..
Beni bunlarla tanımlayamaz kimse. O yüzden iyi biriyim diyebiliyorum..
Maşallah okuyalım feyz alalım iyilerden samimilerden 🙂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Ben Ay'dan ilham alıp kendimin dahi tüm iyi taraflarıma rağmen benim de muhakkak karanlık yönlerim olabileceğini içtenliğimle ikrar eden; bu yönlerimi iyileştirmek için mücadele ederken başkalarının kötülüklerine de mecbur olmadığımın farkında; özsavunmamdan taviz vermeden hayatı yaşamayı mühimseyen bir iyiyim; kararlılıkla.⭐🙂🙂🙂🙂
#tubasueda 🍀🍀
Ama ben gerçekten kötü değilim😭 Karıncayı incitmem kalp kırmaktan sakınırım. Kendim kırılırım ama ben kırmaya çekinirim 😭😭
Beni kıranı kırıyorum bundan sonra bele 😂
Ben kırmam seni 😄
Keşke ben de beni kıranları kırabilsem ben sessizce uzaklaşıyorum.😄
İşte böyle böyle palazlanıyorlar bir kaç kere duvafa toslasalar bak bi daha kırıyorlar mı
Ben hiç uğraşamıyorum ya tamam sensin diyip dönuyorum arkamı valla 😄
Dur bende deniyim merak ettim😂
Dene dene 😄 karşıdaki palazlanırken usulca sessizliğe gömül 😄
Dört dörtlük bir insan değilim belki ama çevremdeki insanlardan bin kat daha iyi bir insan olduğuma eminim. Vicdanım, insanlığım var bir kere. Onlarda değil insanlık, insanlığın kırıntısı bile yok.
Kimse iğneyi kendine batırmaz, herkes aynaya baktığında kendini mükemmel, 4*4 lük, çok iyi bir insan görür. Bu sitede bile herkes kendisinden melek gibi bahsediyor.
Bu dünyada yeni doğan bebek ve çocuklar kadar, saf ve temiz hiç kimse yok. Hiç birimiz mükemmel değiliz, hiç birimiz çok iyi insan değiliz. Yeri geldiğinde kötü davranmasını hepimiz biliyoruz
Yeri geldiği zaman gayet kötü bir insan olabiliyorum kötülüğüm de iyiliğimde karşındaki insanın tavrına göre şekilleniyor
Bu soru da insan kötüleme sorusu gibi olmuş mesela. Yani detayda yazanı siz yapıyorsunuz şu an. Iste aynen böyle herkes kendini iyi,, başkasını kötü sanıyor. Ben iyiyim benim eleştirilerim haklı hep ben.. ben.. ben.. demekten herkes kendini kusursuz sanıyor. Kimse kendine toz kondurmazken başkasını eleştirmekten geri durmuyor.
Yoo kimseyo kötülemiyorum sadece soruyorum herkes kötü bir siz mi iyisiniz diye mesela ben kendime owww harika iyi biriyim demiyorum öz elestiri yapıyorum bunu yapmayanlar var ama
Öz eleştiri yapmadıklarını nereden biliyorsun mesela😊 bu şekilde aynı şeyi yaptığının farkında değilsin. Baskasini eleştiriyorum ama ben öz eleştiri yapıyorum ama onlar öz eleştiri yapmıyor, derken yaptığın şey aynı kapıya çıkıyor. Baskalari daima kusurlu ama biz yine iyiyiz düşüncesi. Onun için tam manasıyla insanlar arasında sağlıklı ilişki sağlanamıyor. Herkes kendi yaparken gözüne batmayan şey başkası yapınca gözüne batmaya başlıyor.. Yani kimse
tam manasıyla kusurunun farkında değil. Kusur arama derdinde.. İyi akşamlar 😊
Herkesin içinde bir kötü vardır. Bana taş atana çicek böcek atacak değilim. İyilik yapanı unutacak kadar nankör de değilim. Bana kim ne verirse karşılığını misliyle alır. İçimdeki iyilik de kötülük de karşımdakiyle alakalı.
Ben iğneyi de, bıçağı da kendime batırıyorum. İyi bir insan olduğumu düşünmüyorum. İyilikten çok kötülük ettim. 🤷🏻
Samimi bir görüş olmuş
Her daim samimi davranmaya çalışıyorum.
Herkes dürüst , ahlaklı , saygılı bir ben itin önde gideniyim doğa ana. En azından bu sitede öyle hissediyorum 😂
Herkes iyi herkes cehennemde yanacaz
Geçen soru vardı yerde bilmem kaç para bulsanız ne yaparsınız gibi bir soru.
İstisnasız herkes karakola , sahibine ulaştırırım demiş.
Paranın üstünde adres mi var nasıl ulaştıracaksın o ayrı bir konu 😂
Mübarek site peygamber yetiştirme ocağı gıbı bi biz ebu cehiliz 😂
He bak onu yaptım 😄 pasaport dolar euro Tl olan bir çantayı zor olmuştu ama sahibine ulastirmıştım sonra kız beni düğününe falan bile çagırmisti 😄
Eeee hani cehennemde yanacaktık 😂 baya baya cennet vip bilet hakkı kazanmışsın.
😂😂tövbe est kxjcjc
Şöyle düşün tüm eğlenceli insanlar orada. Gerçi cennet cehennem kavramına ne kadar inanıyorum o da tartışılır.
Ahlaklı insan olmaya çalışıyorum diyelim doğa ana 🥺
En ideali o zaten nokta atışı oldu
Ne demiş atalarımız
Din kişinin kendisini , ahlak bütün toplumu ilgilendirir
Bir büyük bknz; Gökhan 😂
Kaynak 😄😄😄😄
Dur doğa ana oraya girmeyelim 😂😂😂
Öz eleştirisi olan biriyim. Eminim ki bireysel olarak aldığım kararlar mutlaka toplumun yararına veya zararına da ilerleyen dönemlerde etki edecektir. Ben iyileştirmeye çalışan tarafım, anca terzi bazen kendi söküğünü dikemeyebilir🙂
İyi olduğumu iddia etmiyorum ama bazı insanlarla kıyaslandığımda kendimi, melek bile sayılabilirim. hayatları hep hesap kitap olan varlıklar var.
Hepimiz aynı bokuz işte. Herkes problemli, herkes yaralı, herkes günü kurtarma derdinde.
Kimsenin kimseden fazla temiz olduğunu düşünmüyorum bu hayatta.
Etrafımda arkamdan iş yapan, kuyumu kazan kimse yok. Diğer insanları bilemem. Ben sütten çıkmış ak kaşığım zaten:)
Eminsen ne hoş 😂
Ak kaşık olma konusunda eminim tabi:)
Digerini kastetmistim:))
Kazdılarsa bile ben hiç düşmedim:)
Masallah :))
Allah nazarlardan saklasın:)
Ayy iğne falan batıramam kendime cuvaldızıda iğneyide başkaları nasiplensin benden uzakta. Tabiki iyi bir insanım istisnasız 😅
Yoo birilerine göre bende kötüyümdür herkes birine kötüdür veya iyidir tamamen iyi veya kötü diye bir şey yoktur olamaz da
tüü kaka irezil adi değilim 🥺
😄 kimse %100 böyle degil ama melekte degiliz şimdi en azından kendi adıma
yok canım o kadar da değil cadılık var hamurumda 😂
aynen herkes hayatının bir yerimde birilerine karşı kötü arkadaş
Çok doğru söyledin. her şey karşılıklı ya bazen hüsrana uğrayabiliyoruz o kadar.
Evet sen nerden biliyorsun bunu 😱
Sadece soru
Benim için soru sormana hiç gerek yoktu 🤦🏻♂️
Sizin için 🤔 okey
Evet 🤔😯
Damarıma basmadıkları sürece iyiyim.
Evet herkes kötü bir ben iyiyim 😊
Suçu başka biyere atmak daha kolay iş..
ben çok iyiyim baya iyi
sitenin yaş ortalaması için kolay bir soru değil bu
Çok şükür karakterimiz bozuk tipimiz değil.
Herkes iyi ben kötüyüm.
Tam tersi bir ban kötüyüm sanki
Ben kötüyüm aslında
En kötü benim 😀
Galiba
Evet herkes kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?