Bakıyorum da ınsanlar kendi günahlarına bakmıyor, kimse kendını sütten çıkmış ak kaşık sanmasın zira ruh, nefis ve beden üçleminde cehenneme yakın bir sürü ARAF’ ta bekleyen insan var.
İnsanın her bir atomu sanatın birer yapı taşıdır. Bana hangı gözle baktığına bağlı, ben kendımı senin bana baktığın gözle değil kendimi hangı değerde gorduğumle ve olduğumla ilgilenirim.
Ekşi tat bırakmasından yeğdir acı, zira ekşi tat her zaman arzulayacağın ama nadıren tercıhen kullanacağın bir tat. Ama acı duyduğunda senı derınden etkılıyorsa kullanmazssın senı pişirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sanat içinmi soyundun
İnsanın her bir atomu sanatın birer yapı taşıdır. Bana hangı gözle baktığına bağlı, ben kendımı senin bana baktığın gözle değil kendimi hangı değerde gorduğumle ve olduğumla ilgilenirim.
Foto bunu çağrıştırdı yalanmı söyleseydim
Sen sanattan anlar mısın?
Ebru sanatına özel ilgim var
Ebru sanatının ana teması nedir , ben bir sene yaptım ve belkı yanlış bılıyorumdur ya da sana gore nedır?
Yüreğindekileri aktarabilmek
Neden tek gozlu kadın?
Detayı görmemişsin
Aslan kadınısın bılıyorum.
Hayır
Yani detay o değildi
Yoğurdu üfleyerek yiyen moddasın bu da bir şeşit duvar örme
Ağzımız yandı
Ekşi tat bırakmasından yeğdir acı, zira ekşi tat her zaman arzulayacağın ama nadıren tercıhen kullanacağın bir tat. Ama acı duyduğunda senı derınden etkılıyorsa kullanmazssın senı pişirir.