Kişilik & Karakter Sen kötü biri misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben kötü olduğumu sanmıyorum herkese hak ettiği gibi davranıyorum kimseye zararım da dokunsun hiç istemem 😁Peki ya siz? Sen kötü biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır değilim.. herkese hak ettiği gibi davranıyorum sadece 0 0 Yorumla
Little_Devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet kötü birisiyim hatta dünyanın en kötü insanı ben olabilirim 😔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar olma be 😁 Yorumla Little_Devil +1 yıl Valla o kadar 😁 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kedi gibiyim ama damarima basinca hayal bile edemez 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. iyi olmaya çalışıyorumhttps://www.youtube.com/shorts/6yCfHu0Cnmo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Galiba inançlı olmasam çok kötü biri olurdum bazı insanlar iyi ve akıllarından kötülük geçmiyor ben kesinlikle öyle değilim 😂 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İyi biriyim, kötü olmam gereken konularda da iyi olan biriyim. : ) 0 0 Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Kötü birimiyim bilmiyorum ancak kötü biri olmamak için çaba sarf ediyorum 0 0 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kim kendine ben kötüyüm der ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Karakteri sağlam insanlar der 😁 Yorumla Little_Devil +1 yıl Ben derim Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. İyi birisi değilim. Tek bildiğim bu. 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kötüyüm ben kötüyümmm 1 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. herkese hak ettiği gibi 0 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Agele gigale bugale 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En mükemmel cevap 👏👏👏👌👌 Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Teşekkür ederim ben huba huba marsupilami yim Yorumla Soran +1 yıl Maşallah bu nesil hangi nesil? Yorumla saygıönemli_ +1 yıl Gigale bagale gugale Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Değilim. 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değilim herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır değilim.. herkese hak ettiği gibi davranıyorum sadece
Evet kötü birisiyim hatta dünyanın en kötü insanı ben olabilirim 😔
O kadar olma be 😁
Valla o kadar 😁
Kedi gibiyim ama damarima basinca hayal bile edemez
iyi olmaya çalışıyorum
https://www.youtube.com/shorts/6yCfHu0CnmoGaliba inançlı olmasam çok kötü biri olurdum bazı insanlar iyi ve akıllarından kötülük geçmiyor ben kesinlikle öyle değilim 😂
İyi biriyim, kötü olmam gereken konularda da iyi olan biriyim. : )
Kötü birimiyim bilmiyorum ancak kötü biri olmamak için çaba sarf ediyorum
Kim kendine ben kötüyüm der ki
Karakteri sağlam insanlar der 😁
Ben derim
Merhaba, bu dunyadaki en kotu , canım , aptal kisisi benim.
Hmmm evet 😄😅😈
İyi birisi değilim. Tek bildiğim bu.
Kötülük kanıma işlemiş
Kötüyüm ben kötüyümmm
Ben naptım sadece görsem çalarım he
herkese hak ettiği gibi
Yerine göre evet kötü biri olurum
Kişiye göre değişir.
Kötüyüm sanırım
Ben kötü biriyim
Normal im
Agele gigale bugale