Sence sen iyi misin, kötü müsün neden?

Selena selena selena...
#DeliMavi
13 OCAK 2023
Sence sen iyi misin, kötü müsün neden?

Selena selena selena...
#DeliMavi
13 OCAK 2023
Dışarıdan çok iyi biri gibiyim insanlar bana hemen bağlanır, harika bir kalbim var hatta ben de öyle sanıyordum ta ki kendimle yüzleşene kadar.
Kendimle yüzleşince farkettimki aslında çok bencil egoist kimseyi gerçek anlamda sevmeyen samimiyeti yalan biriyim tabi ben bunu farkedince artık uzaklaşmaya başladım beni çok seven ama aynı şeyleri hissetmediğim insanların hayatından çıkmaya başladım ama üstünden yıllar geçse de bana ulaşıp benle konuşmaya çalışıyorlar
Daha tanışalı bir hafta sürmeyen insanlar beni başkalarından kıskanacak kadar çok sevmeye başlıyor ve ben buna engel olamıyorum.
Biraz tuhaf yazdım belki ama böyle saçma bir durum var :(
Bence ben direk safım ya. İyi bir şey yaptığını düşünürken kötü bir şey yapan ve tam tersi. Başka bir açıklaması olabilir mi bilemedim. Zamana ayak uyduramadım, insanlar kadar fesat art niyetli olamadım, sonra “ne kadar safsın, iyi niyetlisin” oldu. Hiç şaşmadı. Sanırım aslında kendini “kötü” sananlar aslında “iyiler” ve yine tam tersi
Haklisin
🤷♀️
Kuzum saflık derecesinde seninle yarışırız...
Ben niye insanlardan kaçıyorum da, mümkün olduğu kadar izole yaşıyorum sanıyorsun?
Doymadım doyamadım teşekkür etmelere ben 😃💙
Rica ederim😀💙
Ben karşımda ki insana göre davranan birsiyim. yani herkese iyi ya da herkese kötü olmam. bir kişi bana karşı iyiyse ya da iyi bir insan ise samimi olurum. değilse hiç konuşmam. ya da bana kötülük yapan birine yardım etmem veya mutluluğunu istemem.
O yüzden iyiyim ya da kötüyüm diyemem sadece olmam gerektiği gibiyim ve bu şekilde mutluyum oldukça
Hak edene hak ettiği gibi abla
Cevap
41Cevap
İyi olmadığım kesin de kötülüğün tartışılır😂
İyisin sen
Kimilerine göre iyi kimilerine göre kötüyüm. Her ne de olsa insan birini tanımadan önce içinde ne varsa dışarıyıda o şekilde görür. O yüzden kimilerine iyi kimilerine göre kötüyüm..
Sevdiklerime iyi düşmanlarıma kötü
Ben bence iyi biriyim , asla insanlarla isim olmaz durduk yere kimseye bulaşmam ama ben uzak durdukça bana bulasilirsa o zaman tepkimi gösteririm , her zaman saf niyetliyimdir kuyu kazmak ya da ne bilim iki yüzlü davranmak asla bana göre değildir her zaman samimiyimdir iyi biri olduguma inanıyorum
Bazı insanlar sende ya avlanırsın ya avlanırsın prensibini uyandırır işte o an neden bu kadar iyiyim diye sorgulamaya başlarsın çünkü onlar iyi olduğunu gördükçe bunu suistimal edip saflığa yorarlar. İnsanlara kötü bir insan olmak istediğim izlenimini vermek istemiyorum çünkü özgüvensiz olan ben değilim onlar lakin kötülüğün bazı insanları iyliğin tanımına yönelteceği de aklımın bir köşesinde duruyor.
"Kötü biri olamamak bir yana, herhangi bir şey olmayı da beceremedim. Ne kötü ne iyi, ne alçak ne namuslu, ne kahraman ne de haşerenin biriyim." Demiş Dostoyevski.
Kısacası ben iyi biriyim, kötü olmam gerekirse o konuda da iyi biriyim, bulaşmayın az ötede oynayın..
Size ne benim bahçemin çiçeklerinden 😄
kötü yanlarım daha fazla gibi sanki içimde iyilikte vardır elbette
Kötü olamam net olarak. Nötr olurum en fazla.
Genelde iyiyim ama bazen kötüye kaymıyor da değilim 😁
Bilmiyorum. İyi biri olmaya çalışıyorum, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama kırdığım, acımadan cevap verdiğim ve yerin dibine soktuğum insanlar da oluyor. Henüz karar veremedim nasıl biri olduğuma ¢

Kişiye göre değişir Joker iyi mi kötü mü. Bende Joker im.
Bence ben iyi bir insanım. Vicdanı olan herkes iyidir, vicdanının sesini duyan herkes, sinsi olmayan herkes, yalaka ve maşa olmayan herkes iyidir.
Eşim saftirik diyor bana.. Kızım az uyanık ol bu kadar saftirik olma.. Sıklıkla duyarım ondan.
Kimseye kötülük yapmam bilerek. İyilik yapmak için fırsat da kollamam...
Bir insanın bedduasında yer almayacak gözyaşına sebeb olmayacak kadar iyi birisi olduğumu düşünüyorum insan iyiyse kendine iyidir kötüyse kendine kötüdür
Ben maalesef kötü olmayı öğrenemedim... Bilmiyorum yani... İçimde yok, kötü olup da birine zarar vermek...
Olmayın kötü... Dünyada yeterince kötü insan var...
Bence iyi biriyim yani en azından kimseye durduk yere bir şey yapmadım, insanına göre insan olan biri olarak.
Her kes ne kadar istese de içinde mutlaka iyilik vardır, kimse dünyaya kötü gelmedi. Ama o kötülük dediğimizden de hepimizin içinde var
Eskiden Saf ve iyi niyetli biriydim gerçekten.
Ama artık iyi biri olduğumu düşünmüyorum.
Beni insanlar değiştirdiler.
Fikrim yok. Kimine göre iyi kimine göre kötü bence.. Sana gelislerine bagli. Karşı tarafın..
Bence iyi biriyim istesemde kötü olmayı beceremiyorum
Fazla iyiydim artık o fazlalığı kesicem herkese karşı
Çoğu insandan iyim dürüstüm delikanlıyım insan gibi insanım ,,
İyiliğim için yüzde bile vermem ama kötülüğüm yüzdeleri aşar 🤦🏻♀️😂😂😂
Genel olarak iyiyim ama kötü olmam gereken konularda çok kötüyüm.
Ben her türlü iyiyim iyi olma konusundada iyiyim kötü olma konusundada gayet iyiyim.
Ne tamamen iyi ne tamamen kötüyüm. Ama şu sıralar sanki kötü biriyim
Buna karar veremem ancak çevremde olanlar bunu cevaplayabilirler.
Şu an bilmem ama onceden iyiydim ve bu kaderi haketmedim
İyi biriyim yani en azından karaktersiz değilim :D
Tanıyanlara sormak lazım.
Eminimki kötü diyenlerde olur.
İyiyim ve safım ama çoğu insanlara iyilik yaramıyor özellikle okuldaki arkadaşlarıma ama akıllanmayıp hala onlara iyilik yapıyorum ama sabrımı taşırdıkları zaman onların ağzının payını vermeyide biliyorum 😈
"Ne çok gülmüşümdür, keskin pençeleri olmadığı için kendilerini iyi zanneden zayıflara!"
Nietzsche
İyiyim ve iyi ki böyleyim seviyorum böyle olmayı
Malsef iyim bu huyundan nefret ediyorum herkese aciyorum iki ağlasin paara veriyorum iylik yapıp denize attım oldu ama yinede sevilmedim
Ne tam olarak iyi ne de kötüyüm çoğu insan gibi. İyi biri olmak için uğraşıyorum.
Bence ben iyiyim.. En azından birçok insandan..
Bana iyi davranan birisine iyiyim bana kötü davranan birisine kötüyüm😊
İyiyim iyi niyetliyim ama gerektiğinde kötü olacaksın ya
İyi niyetliyim dir takı iyi niyetli suistimal ediline dek
İyiyim ya poncigim b n 😅😅
orta halli ikisinden de var
Fazla iyi biriyim
Kişisine göre degişir o
Kimin işine nasıl geliyorsa öyleyim. Sorsan sevende var sovende
Bir iyi bir kötü. Sen nasılsın :)
Kötüyüm kendini iyi sanan kötülerle dolu dünya
Sınırlarda geziniyorum genelde.
İyi olduğumu düşünüyorum.