Başkalarından kastım sizin benliğiniz hariç her şeyi kapsamaktadır. Buna dini inançlarda dahildir. Çünkü birçok kişi inancından dolayı istediği gibi yaşamaz. Detay okuyanlara selam 💆♂️

Başkalarından kastım sizin benliğiniz hariç her şeyi kapsamaktadır. Buna dini inançlarda dahildir. Çünkü birçok kişi inancından dolayı istediği gibi yaşamaz. Detay okuyanlara selam 💆♂️
Kendi bildiğim gibi diyeyim. Bilmiyorum kafamım dikine giderim hep. Hata dahi yapsam kendi seçimim olduğu için pişman olmam. Başkasınin kararıyla hayatıma yön versem kendimi affetmem.
Cevap
4Cevap
Bunu başaran insan çok azdır bence ya ailesini silecek ya da çevresini silecek ya da ülkeyi terkedecek zihniyetler değişmeden başkalarına göre yaşantılarda devam eder.
Keyfim nasıl isterse öyle yaşıyorum valla. Hayatımı başkalarının ellerine bırakmayacak kadar aklım yerinde.
Bunu banada öğretir misin aşılar mısın ☺️
Kafama göre yaşıyorum hayatım her yönüyle, doğrularımla yanlışlarımla bana ait öylede olmalı diye düşünüyorum
Yalnızlık özgürlüktür modunda kendi halimde kendi yolumda yaşıyorum. 😊 Ben böyle mutluyum Allah da herkesi kendi bildiği yolda mutlu mesut etsin. 😊
Hayatım yönetiliyor,
Kontrol edilmek bu Korkutucu
Kafama göre yaşarım fikir sorarım illak ama gene kendi bildiğimi yaparım
Önce kendimi ön plana koymayı öğrendim 😃 ama değer verdiklerimi dinlerim her zaman
Kafama göre yaşasam daha mı iyi olurdu hiçbir kural kaide olmadan bilmem pişmanlık duyardım her kafana estiğini yapmak olmaz sonuçları düşünmeli
Saçma sapan cevaplarla vakit harcıyorum burada
Tabikide kafama gore
Kendime göre yaşarım, başkaları beni bağlamaz
Başkalarının düşüncesinin hayatımdaki yeri yok
Her şey istediğim gibi
Kafama göre kimseyi iplemem
Mix, yerine göre değişiyor.
Baskalarina gore yasiyorum
İstediğim gibi
Kafama göre.
Kafama göre
Kafama göre