Kadın adama tecavüz ettirtmiş, sürekli tehdit ediyormuş, iskence yaptırmış birilerini tutarak falan, uzun süre de böyle devam etmiş. Yalnız bu paylaştıklarından 2. hariç hepsine yüzlerce mesaj, mektup geldi. Bazı kadınlar böyle erkeklere yüksek arzu duyar. Hybristophillia diye araştırabilirsin.
Yok daha doğrusu kadınlara zarar veren erkekleri ortadan kaldırma fikrim var Umarım böyle kadınları öldürmekten zevk alan tipleri temizlerim. İnanki hazırlıklarımıda yapıyorum. az kaldı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parası olanları seviyorlar genelde. birde yakışıklı
Esmer kara gözlü kara kaşlı 180 185 boylarında siyah passatlı aşiret paket kürdo erkeklerden hoşlanırım jsjsjsj
Sana öyle gider zaten
3. derler 5. ye kendini öldürtürler.
Bir tanesi üçüncü diyor ama daha tanımıyor işte zihniyet.
Tip olarak dediler de o 3. digerlerine göre masum kalıyor. Olay pek de aktarıldıgı gibi değil. Sen de oku istersen.
3. cüsü bir kadının boğazını keserek öldürdü başka ne olabilir ki?
Belki haberleri cok takip etmedigim icin olabilir mi😂😂 ben tip olarak sadece sectim ne var bunda
@Beyyza66 İşte sorun burada zaten tipe bakıp karaktere ve ahlakına bakarsınız.
Bakmazsınız
Benim icin ic guzellik dis gorunusten daha onemli ha bazi kizlar oyle degil iste
Kadın adama tecavüz ettirtmiş, sürekli tehdit ediyormuş, iskence yaptırmış birilerini tutarak falan, uzun süre de böyle devam etmiş. Yalnız bu paylaştıklarından 2. hariç hepsine yüzlerce mesaj, mektup geldi. Bazı kadınlar böyle erkeklere yüksek arzu duyar. Hybristophillia diye araştırabilirsin.
Oğlum soruyu tip olarak sormuşsun zaten, kızı aşağılama yok yere. Sakin ol bi, bu öfke normal değil.
@Beyyza66 Ama adamın tipini beğendin hani iç güzelliği iyidi?
Bu kız öyle bir sey mi söylemiş ki, baskasınin düsüncesini ona niye yuklüyorsun bak sen de 3. için yüzeysel bilgiyle yargılamıssin. Sakin ol biraz.
Kadın adama nası ltecavüz ettirmiş ya bırak Allahını seviyorsan bu yazıyı yazdıktan sonra o şerefsizden farkınız yok!
Yoktur haklısın, şampiyon sensin tamam. İncellik sezdim, simsiyah hap sezdim senden. Sana da başarılar.
Yüzeysel bilgi değil somut delilerle örnek veriyorum sen bu adamın bana neyini savunuyorsun?
Ben adamı savunmuyorum, diğerleri kadar suçlu degil. Bir incele bir sey anlatmak, deveyi taşımaktan zor.
Merak etmeyin sizinde birgün sonunuz gelicek bundan emin ol
Tamam sensin şampiyon, inşallah tüm insanları katletme fikirlerin yoktur.
Kızı aşağılamıyorum sadece kendisine gelmesini sağlıyorum İnsan tanımayı öğrensin diye !
Tamam sensin, pişman etme beni.
Yok daha doğrusu kadınlara zarar veren erkekleri ortadan kaldırma fikrim var Umarım böyle kadınları öldürmekten zevk alan tipleri temizlerim. İnanki hazırlıklarımıda yapıyorum. az kaldı.
Hadi yaa, neler yapıyorsun Maykıl. Anlatsana biraz.
Ucuncu
Bir kızın boğazını keserek öldürdü Ayrıca cinsel istismar sabıkası mevcut şuanda hapiste
Ciddimisin ben sadece ted bundy ve sonuncusunu tanidim. Ucuncuyu oyuncu sandim hshshshsh
Çünkü tanımayı bilmiyorsun ve böyle insanlar senin hoşuna gidiyor değil mi? Yanıltmadığın için sağol hayatta başarılar.
Bir Kadının boğazını keserek öldürdü ayrıca sabıkasında cinsel istismar mevcut