Serseri Erkek
Romantik Erkek
Maço Erkek
Centilmen Erkek
Komik Erkek
Kıskanç Erkek
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatım boyunca o kadar farklı insanlara aşık oldum ki... Hep de o kişinin özelliklerinin olduğu insanları sevdiğimi düşündüm. 6 sene önceye kadar. O gün bir cümle ile değişti hayatım. Neyi sevdiğimi anladım, daha önce yaşamadığım için bilmiyormuşum meğer onu sevdiğimi. ♥️ Ben bir çift gözün bana bakarken parlamasına aşık oluyormuşum. Ben özel günlerdeki çiçek yerine beklemediğim anda gelen çiçeğe aşık oluyormuşum. Benim kalbimi şiirlerin hepsinin bana yazılmış olduğunu düşündürülmesi deli gibi çarptırıyormuş. ♥️ Ben sevmeyi bileni seviyormuşum ne romantiği ne maçoyu. 🙃
Yeri gelince komik yeri gelince sempatik yeri gelince duygusal yeri gelince maço yeri gelince kıskanç yeri gelince serseri yeri gelince centilmen erkek.
Zaten birini sevdikten sonra bazı özellikler göze batmaz ki 🖤
Bana inat soru sorup görsel eklemiyorsan başka bise bilmiyorum ya zndjxn
Olgun erkekler daha hoş. (bu olgunluk yaş değil) Durmadan sıkıntısını dile getiren, durmadan bir umutsuzluk içinde olan kişileri hayatımda bir yerde göremiyorum. Yanımda güçlü birisinin olmasını istiyorum. Belki de aileden gelen bir şey bu, bilmiyorum.
Kibar anlayisli erkek benim ama genelde maço ve serseri tiplero seviyolar
Eig icin eyvallah
Cevap
13Cevap
Yerine göre kıskanç, korumacı, sahiplenici, romantik, sevgi dolu, fedakar, nazik, eğlenceli, mantıklı, ağırbaşlı, olgun, çocuksu vb. seviyorum. Ama her şey yerine göre olmalı tabi ki. Mesela kahkaha dolu bir ortamda fazla ciddi/ağırbaşlı olmak olmaz. Veya mesela insan kardeşinden kıskanılmaz. Kısacası yerine, zamanına gore davranan erkek (sevgilim) seviyorum.
Komik
Serseri
Yakışıklı
Uzun boylu esmer
Aşçı
Tam bir Aile babasi
Eşini çok seven sayan modern
Bole biri yok sadece dizi oyuncusu olur kdjjdjdjd
Sadece birini seçmek olmaz aslında hem biraz karma hem de yerine göre olması lazım. Yerine göre kıskanç ama yerine göre güvenmesini bilen ve kıskanmanın yakınından bile geçmeyen. Yerine göre serseri ama yerine göre de gözünü kırpmadan güvenip sırtını yaslayabileceğin.
bu kadınların tabakasına göre değişir.
düşük ve en alt tabaka kadınlar> kıskanan, maço erkeklerden hoşlanır
orta tabaka kadınlar> kendilerinin etrafında koşan erkeklerden hoşlanır
normalin üzerindeki tabakalar> çıkar ilişki bazlı kendisine maddi çıkar veren erkeklerden hoşlanır
yüksek tabaka asil kadınlar> yalnızca kendilerini her koşulda tatmin edebilecek erkeklerden hoşlanır
Kızlar yalan söylemeyin hepiniz serseri seviyorsunuz bide keko
Kadın olmaya herkes bu konuda konuşmaya pek meraklı hayır yani bu konuşanlar kestirip kadın oldu da haberimiz mi yok
Nerde ne yapmasını nasıl davranması gerektiğini bilen karakteri oturmuş erkek.
Romandık erkek severim maço sevmem ne öyle hanzo gibi kaba kuvvetten başka bisey değil
Şahsen zeki ve anlayışlı erkekler bana daha çok çekici geliyor
Benim romantik ve komik hoşuma giden erkek. Bundan dolayı ayrım yapamıyorum.
Centilmen erkekler genelde zeki oluyor ayrıca aile terbiyesi görmüş ve sağlıklı bir cocukluk geçirmiş oluyorlar her erkek maço serseri romantik olabilir bence fakat centilmenlik ayrı birşey ,
Yavşaklik değil bu arada gjsng centilmenlik yavşaklik değildir
komik benden uzun veya en kötü ihtimalle benden 3cm kısa kafası çalışan özgüvenli erkek
ben serseri maço yakışıklı zengin akıllı centilmenim
Legend dizisi varya ordaki tom hardy gibi olsun hem karizmatik hem cool, soğukkanlı falan olsun🥺
Centilmen ve sportif. Seni senden daha fazla düşünmeli ve merhametiyle de örmek olmalı.
Herkesin sevdiği tarz farklıdır. 😊 Herkesin aradığını bulmasını, kendime de en huzurlu yalnızlığı dilerim. 😊
anket her şeyi açıklıyor işte orta karışık ama tek belli olan şey şu ipler bir şekilde hep erkekte olacak otorite açısından her şeyi yap yeri geldiğinde ama ipi bırakma
Hemen hemen Her kadın kıskanılmak ve sahiplenmekden hoşlanır benimcil olam sahipelenen erkek iyidir saldım çayıra mevlam kayıraya istinaden.
serseri erkeğin bir tık etkileme ihtimali daha fazla oluyor hele bir de dışarda serseri sana kediyse tadından yenmez
Şu 6 özelliğin harmanlandığı bi erkek olsunn...😄
Sevgi vermesi sahiplenmesi yeter bence açıkçası. Para pul zamanla da olur
abi her sey okey de anlayisli erkek 1 karizmatik erkek 2 benim icin...
Kendi adıma konuşuyorum kıskanç serseri ve maço dışında hepisi.
Romantik erkek❤️❤️❤️🥰🥰💕💖💗🌸🌺💐🥀🥰🥰😍😍😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗
Hepsinden az az olan erkek.
romantik ve centilmen
Zengin erkek yakışıklı ve karizmatik erkek.
Şerefsiz erkekler 🤷🏻♀️
Centilmen olsun 2 kuruş fazla olsun lütfen
İnsan olmalı anlayışlı
Kendine güvenen güçlü ama değer veren
Şıklara zeki erkeğin koyulmamış olma gerçeği. :)
Hiçbiri zengin erkek sjhssh
centilmen ve kibar der susarım
Genelimiz p. iç erkek seviyoruz malesef
parası olan erkekkk
Zeki ve anlayışlı erkekler tabi ki
hepsi
Zeki erkek her zaman öndedir abi
Sevdiğim erkek tipi yok✌🏻
hepsinden biraz biraz erkek
Maço😆👍
Seven Erkek Sert
Nefes almayan erkek*
Hepsinden biraz oluyo mu 😄
Ben bastan cikaran ozguvenli erkek severim :)
şıklarda zeki erkeği aradım. d
Romantik serseri
romantik ve komik
Komik erkekle hep zaman geçer sıkmaz
Romantik.
Centilmen Erkek
Centilmen Erkek ve komik
Centilmen ve serseri erkek
Serseri Erkek
Komik Erkek
Merhametli erkek
Hafif kirli sakallı