Hey siz erkekler nasıl kadınlardan hoşlanırsınız? Kendini ağırdan satan mı, sizi biraz peşinde koşturan mı, yoksa hemen teklifini kabul edenlerden mi?
Cevaplarınızı bekliyorum.. (:
Cevaplarınızı bekliyorum.. (:
Bu zamanda teklif eden kaldı mı bilşemiyorum Lise caglarında belki deam ediyorrdur.
Peşinden koşmak ayrılmalarda olması gereken birşey . ve koşturan kişi de "evet bu beni seviyor" diyerek geri dönmesini gerektiren bir durum olmalı
Oyun degildir ki koş yada kaç. saklambac mı bu ya da o tipte bir oyun mu...
Gözler önemlidir... Gözlerdeki gercek parlaklık. Gercekten istekli bir parıldama olursa 2 tarafta da gerisinin önemi yok. O öyle bir andır ki zamanın durdugu , akan suların duruldugu , Voltajın tavan yapıp kenetlenen bir bakışın etkisinde kalma anıdır...
O yüzden mesafeli davranıp zamanla birbirine kaptırmak en iyisi.
yooo aslında hepsi yada herhangi biri. benim için ne anlama geldiği önemli, kendisini nasıl gösterdiği...tabiki benim farkında olup kendini farkettiren kadının peşinden giderim ama bu onun peşinden giderken yorulmam anlamına geliyorsa ben almıyayım sonuçta bende biriyim ve oda kaybediyo sırtını bana dönerek benim hakkımda ne öğrenebilir ki... İlişki özürlü bikaç kız arkadaşıyla yapılan rutin gereksiz diyaloglar benim için bi fikre varması için yeterlimi. Açıkçası hakedenin hakketiği kadar arkasından gidilir ama istemiyorsa,bana kapris yapıcam derken anlatabildiği buysa kusura bakmasın anlayamadım derim. İyi akşamlar!
Bir ilişkisi olur, kadın rahattır, kendine güvenlidir. Buna tav olur.
Diğeri olur, kadın gizemlidir, kolay kolay çözülmez. Bu huylarına tav olur.
Bir diğer iliişkisinde kadın tatlıdır cicidir bicidir, Yine tav olur.
Olur da olur. Tek bir çizgi diye bir şey yok bana göre.
seni onaylıyorum süper cevap ama anlıyana
evet buble sensen harbi taşsın :)
Havada kalmsın o zamn bebeğim :)
ne alaka ya hepsi güzel :)
:) teşekkür ederim o zamn
bence erkekler genelde peşlerinden koşan kızlardan haz etmezler..
bencede. genelde kadınlar peşinden koşmuyo zaten.
Bence bi kadının koşması saçma ya :)
büyük konuşmıyım ama ben koşmam yada koşturcak erkek karşıma çıkmadı ne kadar koşsanda değmio bence . :)
Hm olabilir farklı düşünce tarzı hatta baya farklı :)
Cevap
17Cevap
kendini peşinden koşturacak bir kadın bulsam kesin evlenecemde nerdee :)) fizik olarak 1 enaz 1.70 olmalı zayıf olmalı karizmatik olmalı kariyeri kesinlikle olmalı tahsili olmalıki konuşacak bişeylerimiz olsun hijyene önem vermeli cilveli olmalı kıskanç olmalı olmalıda olmalı :)
Çok şey istiosun sen ya :)
ben ucuza gidecek adammıyım :) nufusun 5te 2lik bölümü erkek buda benim seçilme degil seçme hakkımı doguruyor ve seçici davranıyorum :) neticede kendini agırdan satarsan degerin yükselir degilmi ;)
Ben kendini bilen kendinden emin ve özellikle kendine güvenen kadınlardan net şekilde hoşlanırım kendi düşüncelerinin olması ne kadar zıt düşünsek bile benim hoşuma gider başkasının aklıyla değilde kendi kendine karar verebilen ve en önemlisi samimi ve doğal olan yani sırf beni etkileyecek diye peşinden koşturmaya çalıştırırsa ve ben bunu anlarsam ki anlarım anında silerim ya da arkadaşlarının aklıyla hareket edip kanka bugün mesaj atma ya da bırak ilk mesajı o atsın falan bana bunlar çok saçma geliyor bir ilişki olacaksa özel olmalı ben ve sen şeklinde olmalı ki biz olsun demi böyle düşünüyorum kızlar.
Kafa çalışacak, kendine güvenecek, insanlara karşı taktikler stratejiler kurmak yerine hayatın keyfini çıkaracak, yapmak istediği neyse keyfince korkmadan yapacak, insanlarla hayatı paylaşmaktan herhangi bir şekilde sıkıntı duymayacak, potansiyelinden emin olacak ve onu kullanmayı bilecek.
İnsan olacak kısaca.
Kim kardashian çok kilolu değil mi yaa?
katılıyorum :)
kişiden kişiye değişir :)
Evet bence de kadın dolgun olmalı :P Son 6 aydr böyle düşünüyorum.
Biraz naz olacak oyle hemen evet demek olmaz :)))) lakin abartmak yok ! Mesala birinden hoşlandın okulda aralarda çayınızı içtiniz numaranı istedi verdin. Buluşma isteğine, "o saatlerde dişçide olacam olursa da Gloria Jeans te buluşuruz" gibi saçma bir cevap verirsen o iş yatar. Kabul etse de kişiliğinde bir sorun vardır yarar gelmez ... Bol şassss
Bence bu soruyu "erkeklerin" sözcüğü yerine "senin" sözcüğü ile sorsaydın daha doğru olurdu. Çünkü kişiden kişiye değişir. Bizi kategorize etme lütfen. :))
90-60-90 fit bir vucut
Sari yada kizil saclar
Yesil yada mavi gozler
1.70-1.80 boy
Aha iste kriterlerim burada.Varsa uyan gelsin :)
aynen ıtır :))
Her kriterdeki kisilerin kriterleri sabit olmayabilir.Bazen manken gibi insanlar kilolu tombullari sevebiliyor mesela.
Ayrica benim kriterlerime uyanlara benim de uyma zorunlulugum yok bence.
güler yüzlü hoş sohpet ama dırdırcı olmayacak,
ben şahsen birinin peşinden koşmayı sevmiyorum, çok fazla uğraşmam
kendini beğenmiş , ukala kızlara ise hiç yaklaşmam.
Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş,kadın biraz ağır olacak ağırbaşlı.
Aynen ya sonunda biri şu cevabı verdi katılıyorum :)
:) pf tamam
hemen kabul etmicek zaman isticek biraz araştırıcak etrafa sorucak nasıl biri olduğunu . ekekte bunu duyar kızın onu sorduğunu ve hoşuna gider , bi süre sonra bi yerde karşılaşırlar bişeyler içerler erkek teklifi tekrarlar ve kız cevabını verir
bu kadar gereksizlik arasında kadının bir gereklilik olduğuna inanmıyorum. yani erkekler de pek gerekli. yalnızlık, en güzeli. karışanın asla olmuyor.
Kadın dediğin cilveli olacak arkadaş ben onu bilir onu söylerim.
her teklifi hemen kabul etmesi bir süre sonra bayar. az ağırdan satıcak hatun dediğin
aynen öyle .
bana aşık olan kadın istemem
örneklerini yaşadım
şans bile vermedim..
bence karşılıklı olacak
peşinden koşma yok
aşklar çakışacak..
yorumun güzel aşkların çakışması farklı duygular uyandırdı bende
... Hay tipine !
Bir tip bulamadınız,3 günde bir tipliyoruz yine olmuyor !
bulunmuyo işte (:
Kadınlara yaranılmıyor diyince de surat yapıyorlar :D
:)) of ben ne erkekleri nede hemcinsimi çözdm iki tarafta zor yani :))
Gösterıp gösterıp vermeyenlere bayılırlar:P
bnce ona sinir olunur:))
Bayılma değil de sırf elde edememe takıntısı:D
ayenen hırstan zaten bır ınsan bır ınsan ıcın takıntı oluyor aşk bu degıl kı
@dardanelia aynen kardeşim bunu yazana oludugum gibi mesela
Yerinde davranışlar sergileyen ve Asaletli.
Hem kontes hem koylu kizi
o nasıl oluyo acaba ?. :)
Yanimdayken utangac hanimhanimcik ama disardan goren ulasilmaz sansin
Hm iyimiş :)
güzel cevap :) Ya da dağların kadını.
ne çok şey istiyosun ::::
senin balli oyle mi :)
Tabırı cazıse en kolayı
aynen genelde öle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar