Sokak kedilerini sevin sokak kedilerini ve diğer hayvanları besleyin sokak kedilerine üzülen insanları sevin...
Onların kalbinde Kötülük barınmaz...

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sokak kedilerini sevin sokak kedilerini ve diğer hayvanları besleyin sokak kedilerine üzülen insanları sevin...
Onların kalbinde Kötülük barınmaz...

Doğru değil bence, kedileri çok seven bakan besleyen bazı insanların ne kadar kötü insanlar olduğunu net bildiğim için böyle diyorum. Ben de kediciyim kendimi iyi olarak görüyorum ama bu demek değil ki herkes böyledir. Kediyi seven kedi değil çünkü bir insan 😂 ve insan daima her potansiyeli taşır.
Insanlara karsı kotu olabılıyorlar oyleyse soruyu bende o yuzden sordum
Doğru değil tabii ki.
Aynı durum hayvan sevmeyen insanlar için de geçerli. Sevmiyor diye o insan kötüdür diye bir şey yok. Korkuyor olabilir.
"Hayvanseverlik" kelimesini de saçma bulurum hep.
Bunu şu şekilde benzetecek olursam:
Ben makarna seviyorum diye makarnasever diye söylemek garip ve mantıksız olur.
Makarna sevenlere iyi, makarna sevmeyen insana da kötü insan desek doğru olmaz. Aynı mantık. Farklı yanı yok. Hayvanlar için de bu durum böyle.
Mantıklı
Korkuyormusun sen
Hayır, hayvanları severim
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Hayvan seven insanda sever
değil bizim eski mahallede bi teyze vardi kedileri cok severdi sokaktaki tüm kedileri severdi konusurdu ama kadın torununu boğarak öldürdü 2017 de oldu bu olay zaten bu olaydan 9 gun sonra kalp krizi gecirip öldü psikolojisi gayet iyiydi bende cok severim ama cokda dogru değil
hayvansever olup torununu boğmak 😱
Aynen öyle
Zaten cok durmadik bu olaydan 1 ay sonrs bizde taşındık
Akıl saglıgı yerınde değildır bence
en iyisini yapmissinizzz
Komsularla mahalledeki çevresiyle polis cok sormustu aileside demiş gayet iyi biriydi diye ki bana da iyi davranirdi arada evine çıkardım ortaligi toplamak icin yardim ederdim iyiydi ne oldu nasil yapti hic birimiz anlamadik zaten sonrasından hic haberim yok otopsi istemiş annesi izin vermemisti sonrasini bilmiyorum naptilar
hayırlısı olsun hayatımız da
İçinde vicdan ve merhamet olmalı insanın bu iki kavram olduktan sadece kedi değil tüm hayvanlar sevilir
Haklısın
Çok sığ ver hayatta hiçbir şey görmemiş birinin sözü olabilir ancak.
Saglık olsun
Doğru
Kedin var mı evde
Evet
Sankı hatırlıyor gıbıyım
Nasill
Soruma mı gelmıstın acaba
Bence de çok doğru sözler 🙂
Begenmeyen de var
Değil. Ben örnek olabilirim buna.
Katılmıyorum
Kediler candır.