Bı kadınla tanıştım da bir kadın bu kadar minnoş olamaz herhalde sinirlerim bozuldu xcxcxc

Bı kadınla tanıştım da bir kadın bu kadar minnoş olamaz herhalde sinirlerim bozuldu xcxcxc
Yani güzel olup gerçekten karakter olarak da Güzel erkek kadınlar var. Bir arkadaşım var mesela çok yakışıklı maşallah manken gibi. Bugüne kadar bir tek kötü laf bile çıkmadı ağzından. Ha kendi evinde nasıldır bilemem ama
Evinde de iyi olduğunu gördüm haklısın tabi ki 😌
Olmuyor el yanında iyi, ev içinde deccal olanları da gördük. Ben en yakınımdan gördüm mesela. O yüzden insan değişir ya da saklar.
Herkes için geçerli değildir bence. Bana genelde içinin güzelliği yüzüne vurmuş derler. Dış görünüşüm kusursuz olmasa da kendime has güzellik içimdeki iyiliği biraz yansıtıyor diye düşünüyorum, o da şöyle yani bazılarının yüzünde nur olur ya öyle bir şey. Sinsi görünümüm yok falan o bakımdan.
Estetikliler ne olacak?
Çok tatlılar ama, çok seviyoruz biz 😅
Teşekkür ederim.
Cevap
4Cevap
Hayır ilgisi yok ama insanlar karaktere bakmaz maalesef
"Kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksız odur" tarzında bir söz. Genellikle bu tür sözler kendini rahatlatma çabasıdır. Kendi kötüdür, başkalarının daha kötü olduğu inancıyla bunu görmezden gelir.
Doğan Cüceloğlu'nun dediği gibi her insanın sosyal bir yüzü var tabiki. Mükemmel olamaz insan uzun vadede illaki bir falsosu olur. Freude bir çok sözüne katılırım tespitleri yerinde...
İçinin güzelliği dışına vurmuş da derler seçiminizi yapın
Dışavurum sadece yüz güzelliği değil zaten huyu suyu davranışlarıyla da içinin güzelliğini yansıtabilir insan
Rol kesmesi için sebep var mı?
Belki de yapısı böyledir. Misal ben de hep ponçik kalpli güler yüzlü hoşgörülü ve alçak gönüllü davranırım. Yapım böyle olduğu için böyleyim. Bu tip davranışlar rol ile olmaz ki eğer farklı bir menfaat elde edilmeyecekse sadece topluma iyi bir izlenim vermek için imkansız bunu yapması.
O zaman soru sormanın mantığı ne?
Kendimi tanımlama sebebim görüşü örneklendirmek amaçlı kendimi sana tanıtmaya çalışmadım yani bana itimat edip etmemenin bir önemi yok ben ya da bir başkası da olabilir örnekteki ajajsjsjsjdjdkfk
Konu ben değilim yalnız bi oradan çıksan mı acaba ahagahahHhshsj
Yok ben minnos falan değilim 😂😂😂😂😂
Resmi gördüğümde ve ondan sonra da resimdeki Sigmund Freud'un sözü diye iddia edilen yazıyı okuduğumda, şunu bir kez daha hatırlamış oldum ki, Aristo mantığı neyse, Freud psikanalizi de odur.
Olabilir de bu kadar kötü düşünmeyelim ya.
Çok şükür mükemmel değilim 🙂
Hayır bence doğru değil.
Ben şimdi yani şeytan mıyım
Hayır katılmıyorum
hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?