Yanlış giden bir şeyler mi var?

23 yaşındayım. Asıl mesleğim sağlık teknikerliği işimi yaklaşık 1 sene kadar yapıp özel sektöre dayanamdığımdan bıraktım şu an bir perakende mağazasında çalışıyorum. Haftanın 6 günü günlük 8-9 saat çalışıyorum ve gün içinde 1 saat molam var. Genelde öğlen ile gidip akşam 10 da çıkıyorum. Bu düzen zaten beni oldukça yoruyordu. 2-3 hafta önce de asansörde bir taciz olayı yaşadım. Hem de kendisine her gördüğümde öncelik tanıdığım bir engelli amca tarafından. Asansör beklediği her gün kimseyi asansöre bindirmez önceliğin engelli amcanın olduğunu belirterek kavga bile ederdim insanlarla. O tacizden sonra asla düzelemedim düzelemiyorum da. Ergen depresyonu gibi müzik dinliyorum uzun uzun yürüyorum sadece kahveyle yaşıyorum ve bu hayattan asla zevk alamıyorum. Kendime ayırdığım zaman neredeyse sıfır. Çevreme de doğru dürüst anlatmadım bu tacizi anlattıklarım da üzerinde çok durmadılar zaten takılma dediler hep. Destek almak istiyorum ama öncesinde benim kendi adıma ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bunu arkamda bırakmalıyım ama bırakamıyorum bu kadar iyi niyet gösterdiğim birinden böyle bir şey görmeyi hak etmiyorum. Ne yapmam lazım?
Yanlış giden bir şeyler mi var?