Hiçbir şey yolunda gitmiyor?

Sınıf içinde sevilmeyen biriyim insanlarla iletişimim kötü pek kimseyle konuşmam. Abimin kumar borçlarını ödediği için babam depresyonda sürekli bana senden bisey beklemiyorum ben zaten senin okuyup okumamak umrumda değil diyor. Abimin suçunu bana yüklüyor. Ağlıyorum genelde bu yüzden. Siniftakilerle tartistigim zamanlarda da çok agliyodum. Ama şu an onlarla sorunum yok çünkü kimse benimle konuşmuyor. Son 1 aydır ağlamak harici hiçbir şey yapamiyorum derslerim kötü notlarım vasat geliyor. Yaşamakta ve insan içine karışmakta çok zorluk çekiyorum. Insanlarla bakınca genelde iğrenç yanlarını görebiliyorum. Bu çok kötü bir olay çünkü direkt farkediyorum o ne için söyledi o söylediğini yalan mı söylüyor beni ciddiye almıyor mu. Arkadaşım var bitane sporla uğraş dedi uğraştım bisey değişmedi kitap oku dedi bisey değişmedi. Notlarım düşük geliyor ve genel olarak başarılı bi öğrenciydim yarında fizik sınavım var mesela eksiklerim var ama hiç çalışmıyorum. Eskiden böyle şeyler yaşasam bile geçecek diyebiliyordum. Ama hiçbir şey geçmedi. Aksine daha kötü oldu her şey. Eskiden böyle şeyler yaşamama rağmen ders çalışabiliyordum. şu an onuda yapamiyorum. Kurtulmak istiyorum şu anki durumundan yardımcı olursanız sevinirim. Belkide sadece motivasyona ihtiyacım vardır. Bilmiyorum ama lütfen yardım edin

Hiçbir şey yolunda gitmiyor?