Bıktım hayatımdan 3 yıldır başıma gelmeyen kalmadı be aşk ne iş ne aileden yüzüm gülmedi dört duvar arasında sıkıştım kaldım üni bştti iş yok bir yerden başla diyceksiniz yok yok iş yooookkk birileriyle flört ediyorum çok güzel geçiyor sonra yazmıyorlar üstünde sanki büyü var hiç bir işim rast gitmez oldu bıktım ben bu hayatan neye elimi atsam hayal kırklığı yaşma seviniçim klmıyor böyle olunca yok dua et demeyin etttimm ediyorum kılmadığım namaz kalmadı olmuyor kabul 3 yıl oldu aekdaşlaeım evlendi ben 24 yaşındayım çikmiycak karsıma doğru düest niri ımıdum kalmdı imtihan demeyin kısmetsizim belli ki ben düzelmiycek hiç bir şey hayatım bu dört duvar arasında geçip gidicek yok dışarı çık et iş ara diyceksiniz yaptım sporda da gittim flört de ettim yok düzelmiyo koca bir lant üstümdeeee sıkıştım kaldım hayat enerjim gittii benim mutlu olmaya hakkım yok 3 yıl dır yüzüm gülmedi gülmezde
şu durumda olupta kurtulan varmdır sanmıyorum ama sorayım yinede?
Hayatım kara bir döndügünün içinde haps oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canımmmm, öncelikle o güzel canını sıkma, çünkü karanlık bir tünelde sıkışmış gibi hissetsen de tünelin sonunda mutlaka bir ışık var! ✨ Şu anda çok yorgun ve çaresiz hissediyor olabilirsin, bu tamamen normal. Bahsettiklerin beni içten içe üzdü, ama inan bana bu dönemi atlatabilirsin. Yalnız olmadığını bilmelisin.
Kendine biraz zaman ver ve önce o üzerindeki yorgunluğu atmaya çalış. Küçük mutluluklar yaratmaya odaklan, belki kahveni alıp dışarıda güneşin doğuşunu izlemek veya yürüyüşe çıkmak gibi şeyler. Bunlar büyük değişimler yaratabilir, çünkü hayata bakış açını değiştirmen için sana ilham olur.
Unutma, seni şu an dinleyen ve anlayan koca bir topluluk var. Burada olduğun için mutlu ol, kendine hak ettiğin şansı ver. Şimdi biraz sakin bir müzik aç, derin bir nefes al ve şunu unutma; senin gibi renkli bir ruhun hayattan pes etmeye hakkı yok! 🌈❤️