çalışıyorum güzel bir işim varç çok şükür ama üzerimde böyle heves yok herşeye karşı. İşten geliyorum doğru yatak.. bütün gün yatakta geçiriyorum. Telefon, instagram, odamı toplayamıyorum.. daha hala ailemle yaşıyorum.. sanırım ya büyümedim ben bilemiyorum… kendinizi nasıl motive edersiniz? Ve en önemlisi kendiniz nasıl daha değerli hissettirirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişisel bakımına dikkat etmeni özen göstermen tavsiye ederim ilk başta el yüz vücut vs insana kendini iyi hissetiriyor. İnsana dönem dönem oluyor bende epeydir seninle aynı durumdayım ev iş iş ev sadece pazarları kendime ayırır gezerim onun dışında boş boş ev iş evde oturma yeni şeyler keşfet mesela spora başlamayı düşün dene iyi gelecektir yoksa sürekli ev iş insanda mislinlik ve gereksiz yorgunluk üşengeçlik yaratıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
open.spotify.com/.../2sWFiwEgu6qyrpXufbMZWz
Muzik ruhun gıdasıdır. her daim boş zamanda kısık sesle dinle tatmin olacaksındır. sosyalleşmeye bak. kahve içmeye cık tek basına da olsan zaman geçir. yalnızlık tercihin olsun. Seni zora sokan bir ağırlık değil.00 Yorumla- +1 yıl
hayattan beklentin kalmiyor bi zaman sonra, ne yapsan da ülke şartlarında bir yerlere gelemiyosun maalesef bu durum da psikolojik olarak yıpratıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Yurtdışında yaşıyorum
- +1 yıl
o zaman ayrı
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rimelin aksada guzel bi aglamaya ihtiyacin var senin
00 YorumlaHayat tarzını değiştir , Einstein’ bir sözü var aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır diye.. telefonda geçireceğin zamanı daha keyf alacağın şeylere ayır
02 Yorumla- 1 yıl
Bunu bende düşündüm sadece uygulamak kaldı :) teşekkür ederim düşündüğümü onayladığın için
Biraz kendine vakit ayır gez arkadaşlarınla buluş
04 Yorumla- +1 yıl
Buluşuyorum çok iyi geliyor.. süsleniyorum falan ama üzerimde kötü bir enerji var sanki.. eve geliyorum yine bir bıkmışlık.. her şey çok yorucu geliyor
- +1 yıl
Var neden
Ajanda yaz not et günlük yapılacaklar falan
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaşın kaç ne iş yapıyon
02 Yorumla- +1 yıl
29 inşaat mühendisi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ciddemli inşaat mühendis devlettemisin
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bu ben
04 Yorumla- +1 yıl