Tükenmiş baktım yerli değil sanırım hani başka bir marka adını duymadım ama çok beğendiğim bir saat onu da illa marka istemiyorum aynısı ama çakması olsa da olur getirtme veya bulma şansları var mıdır kesin
Kişiye göre değişir saatçi saat bulmaz sadece satar senin yapacağın şey lux saat satan ve alım yapan yerleri ya da kişileri bulman gerekli örneğin mezarları olur senin dediğin gibi bulabilirim bulamaz mı diye bir şey yok üretimi olmayan savaştan kalma saat bile bulduğum oldu onun için miktar ve fiyat değişir ve saatçi getirmez uğraşmaz kişi bulman gerekli bu işle uğraşan bulunur zor bir şey değil
Saatin ne olduğunu bilmeden bulabilirmiyim demek doğru değil çünkü Rolex ilk üretim sayilidir örnek veriyorum saatlerin ve saatin ne şeklinde uretildigine özelliğine bakmadan çoğu saat üretim yapar 1000 adet çıkarır ve sürer piyasaya anlatabildim mi
Arkadaşım anlamadigin şey için konuşuyorsun farkında mısın saat yok feraza konuşuyorsun tercih edilen saat 70 bin TL senin aradığın saat 5 bin TL dir sen tercih ediliyordu diyorsun marka model biliyorsan şöyle yardımcı olayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saatçiler sadece belli arızaları yapabilir. Sıfırdan bir saat üretemezler.
Teşekkür ederim
Marka model belirtsen daha güzel olurdu. Sıfırdan yapamazlar ama bulmak imkanları var.
Çakmasını getirebilir veya bulabilirler o zaman kesin değil mi
Sen marka model yaz ben sana bulacağım replika da orjinalde bulabilir. 2020 yılında 2010 da aldığım laptopun sıfırını buldum aldım hemen.
Sanki bulsan bana verebilcen
Bakalım çarşıdaki saatçilere sorucam getirebilirler mi diye
Saatçiler yapabilirmi derken saati yeniden yapma durumu söz konusu mümkün değildir
Fakat ikinci el olarak bulunmayan bir saat yoktur
Tükenmiş baktım yerli değil sanırım hani başka bir marka adını duymadım ama çok beğendiğim bir saat onu da illa marka istemiyorum aynısı ama çakması olsa da olur getirtme veya bulma şansları var mıdır kesin
Uzun süredir saat alım satım yaptım lux ya da eta olarak replika kolay bulunur saati görmem gerekli
Sen bulma şansları var mıdır onu söyle
Kişiye göre değişir saatçi saat bulmaz sadece satar senin yapacağın şey lux saat satan ve alım yapan yerleri ya da kişileri bulman gerekli örneğin mezarları olur senin dediğin gibi bulabilirim bulamaz mı diye bir şey yok üretimi olmayan savaştan kalma saat bile bulduğum oldu onun için miktar ve fiyat değişir ve saatçi getirmez uğraşmaz kişi bulman gerekli bu işle uğraşan bulunur zor bir şey değil
Saatin ne olduğunu bilmeden bulabilirmiyim demek doğru değil çünkü Rolex ilk üretim sayilidir örnek veriyorum saatlerin ve saatin ne şeklinde uretildigine özelliğine bakmadan çoğu saat üretim yapar 1000 adet çıkarır ve sürer piyasaya anlatabildim mi
Ne diye bulacağım o kişileri yani
Fiyatını çok pahalıya gelir ama öyle de
Sen saati bana marka ve model olarak kodunu yqz ya da resim yükle at
Tükenmiş her modeli ve rengi mevcut bir o yok sinir oluyorum böyle işlere
Tek bir siteye bakma
Yurt dışına da bakabilirsin ikinci el olarak arat
Tercih edilmeyen bir saat ise çok zor bulunur diyeyim
Bence tercih edilmiş ki sırf o rengi bitmiş diyim ben sana
Yurt dışımda üretimi büyük ihtimal yerli marka değil hani bizim dükkanlarda zor diye düşünüyorum ama deli gibi istiyorum
Site yok ki bir resmi var orada da tükenmiş
Arkadaşım anlamadigin şey için konuşuyorsun farkında mısın saat yok feraza konuşuyorsun tercih edilen saat 70 bin TL senin aradığın saat 5 bin TL dir sen tercih ediliyordu diyorsun marka model biliyorsan şöyle yardımcı olayım
Sen caps al resim yükle bana at buradan
Tercih edilmiş zamanında hızlı tükenmiş aradığım saat bunu demeye çalışıyorum neden anlamıyormuşum
Ya bilmiyorum atmasını
https://www.hizliresim.com/
Buraya yükle bana urlsini at
Saatin üretimi yoksa zor. Anca çakmasını belki getirebilirler
O olsa da olur ya valla
O olabilir. Bilinen bir marka ise eğer
Biliniyor sanırım ama ben ilk kez duydum yani bende bilmiyorum ya
😅😅 iki ucu boklu değnek misali 😌
Anlayamadım
Yok bir şey. Sen git saatçilere sor. Belki bulup getiren biri çıkar
Umarım ya dua et de bulunsun
Allahım bu kızın aradığı ve istediği saat bulunsun. Dualarımızı sen kabul eyle yarabbim. Amin 🙏
Ay çok teşekkür ederim güzel kardeşim
Aminn
Ne demek her zaman 😌