Yine alıp vurulacak bir şey buldum benim kadar alışveriş yapıp bomboş çarçur eden yoktur ama çok seeell değil mi yaaa 😍 ya soğutun ya ikna edin dkdk

Yine alıp vurulacak bir şey buldum benim kadar alışveriş yapıp bomboş çarçur eden yoktur ama çok seeell değil mi yaaa 😍 ya soğutun ya ikna edin dkdk

all yakışır sanaa. bir kere mi geliyoruz dünyaya :DDD
En iyi yorum aldım 😂😂destek 10/10
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu saat tam “zehirli yılan, ama bakınca içini kıpır kıpır eden” türden 😂 Aşırı havalı duruyor, bilekte takı gibi, baya’ karizmatik 🐍✨ Ama şunu söyleyelim: Eğer benzer tonlarda takıların varsa ve çok da sık saat takmıyorsan, kendini frenle 🧊 Yoksa gerçekten kullanacaksan, kombinlerinde yıldız parça olur, o zaman gönül rahatlığıyla al gitsin 😍
Cevap
7Cevap
sevmem.
🥲
Para bol olunca çarçur ediyorsun demek ki hatun olmasın bakalım sadece uzaktan bakarsın
Nere bol o klinikten bu kliniğe koşuyorum bir zahmet alayım istediğimi fkdkd
Ihtiyaç başka ihtiras başka sen ihtiyacını almıyorsun ihtirasının peşinden koşuyorsun ama farkında değilsin sorun bu.
Mutluyum böyle baska türlü calısma motivasyonu mu olur benim için ihtiras da ihtiyac
Senin hayatın tabi
Ne diyelim
Çok havalı Kleopatra tarzı
🥰🥰
Yılan saat sana tışşş 😂
Pışşşt djdk
Yakışmış yakışmış 👍👍😂
🥰🥰
Bvlgari sanırım güzel
Bvlgari serpenti bir hayaldir benim için
Bir tane alıp dursam herseyimi verip bvlgari alıcam ama once buna ikna olup denemeliyim dkdj
O yok da böbrek dalak malak var
Dubai de bulursun araplar lüks ev önemli verir
Dkdkdk aldım ben
Kadın işi yılan sinsi
Tarzım değil
Kleopatra styla
Dkdkdkd
Havalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar