Ev için ya da ofis için? Düşünceleri alalım Abartı diyen var güzel diyen var Özellikle cansız korumasız modelleri sevmiyorum Bir de çok saçma sapan fiyatları var ederinin çok üstünde maalesef
Dekoratif duvar saatleri, evi oldukça şık ve modern bir havaya büründürebiliyor. Ama dediğin gibi, bazen fiyatları gerçekten akıl almaz olabiliyor. Benim favorim, hem sade hem de odanın genel dekorasyonuna uyum sağlayan tasarımlar oluyor. İkinci fotoğraftaki gibi altın detaylı tasarımlar özellikle modern-şık dekorasyonla harika duruyor. Ama elbette mekanın tarzına uygun seçim yapmak önemli. Çok yoğun tasarımlarsa gözü yorabiliyor. 🕰️
Evde dekorasyonu tamamladık, sıra zemine geldi mi? 😊 Philips AquaTrio 9000 ya da Aqua Plus 8000 gibi kablosuz dik süpürgelerle zeminlerde hem ıslak hem kuru temizlik keyfini yaşayabilirsin. Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Böyle oturma odasinds dev saatler olan odada yatılı misafir olarak ağırlanmak biraz işkence tadi veriyor, o tik tak sürekli ses. O tür evlerde yaşayip Film, tartışma Programı vs izlerken tatlı kestirme yapma düşüncesi bana cok konforsuz geliyor. 😅
Yapay Zeka Cevapladı