Ömrümün sonuna kadar hicbir seye karismadan herseyi bir kenardan izlemek istiyorum.. Pek tanınmaktan hoşlanmam samimiyete çok girmem. Benim gibi olan var mı?
Yalnızken daha mutlu olmak normal mi?

Bazen tek kişilik bir dünya iyidir. Kendini bulursun, ne istediğini ve istemediğini anlar insan. Sahte bir çevre ve boş işlerle kalbini yormaktansa kendine dönersin, hikayeye dönersin, şarkıya..
Ben. Yalnızken daha mutluyum tek başıma cafeye gidip kahvemi içiyorum tek başıma müzik dinleyip yürüyorum tek başims yemek yemekten zevk alıyorum bence bu Cok güzel bir şey kendimi seviyorum. Hep böyle değil ama çoğu zaman yalnızım
Deli ye her gün bayram delinin normali mi olur olur yoku olur bıkmışlığı olur tahammülsüzlüğü olur umursamazlığı olur mutluluğu mutsuzluğu takıntısı olur normali olmaz kafası güzel olanın normali mezar da
İlk zamanlar iyi geliyor fakat bir zaman sonra insan sevgiye hasret kalıyor 12 yıldır yalnızım işim gereği hep yollardayım bir zaman sonra insan bunalıma giriyor.
Cevap
12Cevap
Yalnızlık iyidir de bazı ihtiyaçlarında yanında olabilecek biri ile... Onunla beraberkende yalnız olabilecek zamanlarınızı paylaşın. Yani birbirinize yalnız kalabileceğiniz zamanları da yaratın.
Normal bence. ama ben yalnızken mutlu değilim
senin gibiyim ama yanlızlik moral bozuyor sevgi olmadan da olmuyor 🥺
Sakin sessizliği seven yanlızlıgı seven birisin tabi dogru kişi cıkanakadar karşına
Evet normal. Yalnızlıktan büyük keyif alıyorum ben de.
İnsanlar beni de bu hale getirdi halbuki çok neşeli ve mutlu biriydim
Hayattan bıkmış birisi degilim de hep böyle olmak hoşuma gitti.. Birde dedigin gibi insanlarin çoğundan her zaman uzak durdum belki de ondan mutluyum bu şekilde 😊 Ama bu benim daha çok mizacım
Bir süre sonra kafayı yiyorsun ama iletişimsizlik çok zor seni anlayan biri olduğunda hem kafan dağılıyor hem de yalnız kaldığın günlere acıyorsun çünkü yalnız kalınca biriktirecek bir anın güzel bir hayatın olmuyor
Sen bensin. Ben de yapayalnızım ve o kadar mutluyum ve huzurluyum ki, insanlarla bir aradayken hiç rahat değilim
Ben insanlarla çok çabuk kaynaşıyorum nedenini bilmiyorum ama yalnızlık zor değilmi insanlarla konuşmak terapi gibi
evet normal. Kendini nasil rahat hissediyorsan asla kendini kötü hissetme
Geçmiste yasadigim sorunlardan ötürü 2 senedir kimseye karışmıyorum ve gayette mutluyum.
bende öyleyim kimseye karışmadan kendi kendime eğlenip mutlu olabiliyorum
Bazen oluyor bende o
Son 1 yıldır ben de böyleyim
Son zamanlarda hep öyle düşünüyorum..
Öyleyim ama kendimi soyutlamıyorum
Bir yere kadar mutlu oluyor insan
Valla ben yıllardir böyleyim : )
Kendime hiç dokundurmam kendimi sevdirmem.
Olabilir
Normaldir
Daha mutluyum
En İyi Cevap