Hayatı yanlış mı yaşıyorum?

Bıltım artık sıkıldım herşeyden tamam mı. İşinede arkadaşınada okulunada adamına da ailesinede yeter ya. LAN HİÇBİR ŞEY DÜNYANIN SONU DEĞİL KAFAYI MI YEDİM? Yeter artık kafaya takınca ne oluyor o şey oluyor mu. Okul muş bırakk işmiş salla parayı buluruz arksdasmis birak gitsin aşkmış yalaaan aileymis düsünme lan PARAYMIŞ bırak içinden geçeyim ya bile. Din allah kitap bile unuttum. Artık sadece anı yaşıyorum 2 aydır o kadar umursamıyorum ki. Hicbiseye inanmiyorum hislerim yok oldu. Artık insanları ben kullanıyorum düşünmeden ani kararlar veriyorum. Biri bana iyi geliyorsa ondayım tamam bana ne iyi gelirse o artıkX Yiyorum içiyorum şurdan şuraya bile taksiyle gidiyorum. he param var mı yok arksdaslar ama kimse 3 kurusla fakir olmuyo bi anda. Para giderde gelirde salla düşünme. 3 gün lüks yaşıyorum 3 gün sefalet napalimm duscezde kalkcazda. Eğlenmeye bakıyorum. Gidermis kalirmis baak yoluna. Gelirsen gel abi. Gidiosanda kapı orada. Her gidende geldi bu arada. Yarını yarın düşünüyorum. Aşırı ani kararlar alıyorum. Hiç bşşey umrumda değil elalemi duymuyorum bile. Ailem laf ediyor istediğimi yaparim eğlenirimde he sonra gelir ailemden dayağımıda yerim mis gibi otururum. d Ciddiye almıyorum artık hiçbişeyi bu iyi bisey mi? Yaptığım şeyler yanlış mı?
Hayatı yanlış mı yaşıyorum?