Bana göre kadınlar daha güçlü 🌺 çoğu kadın tanıdım erkeklerden daha güçlü olan benimle beraber 🌺
Bana göre kadınlar daha güçlü 🌺 çoğu kadın tanıdım erkeklerden daha güçlü olan benimle beraber 🌺
Güçlü olmak çoğunlukla kadınlara ait bir duygu. Güçlü olmak zorundasın daha ötesi yok, bu benim düşüncem ve ben bu düşünceyle atlattım her şeyi.
Hayat çok acımasız özellikle kadınlar için ve bu yüzden kadınla on kat daha güçlü.
Biz çok güçlüyüz özellikle de birbirimize destek olduğumuz zaman.
Cevap
30Cevap
Güçlü kadınlar var valla çatır çutur ağırlık çalışıyor.😂
Aslında kadın bedensel olarak güçsüz görünse de psikolojik olarak, kişilik ve yaratılış olarak erkekten daha güçlü bir varlıktır.
Genel olarak canlilara ait bir durum.
Kadınların acı eşiği erkeklerden yüksek kesinlikle. Güç hangi güç? Fiziksel mi Ruhsal mı ❓️ Bana göre bir insanın Ruhsal gücü yüksek olmalı ki herşeyin üstesinden gelsin. Birde bir kadının akşama kadar yaptığını bir erkek yapsa 2 gün kendine gelemez sanırım 🙂
Teşekkürler 🙂
Istırap çeken veya ruhen kadınlar daha güçlü olabilir,
Fiziken ise tabi ki istisnalar hariç, erkekler güçlüdür.
Örneğin kadınlar kafasına koydukları bir işi, olayı mutlaka yaparlar, her ne olursa olsun kaçışı yoktur. Erkek ise bana ne der bırakır gider.
Hayır ama en çok erkeğe yakışan bir durum ben kadının daha narin daha ince olması düşüncesindeyim kendini kanıtlamak için olmadık şeyler yapan feministler çok itici geliyor erkek doğası gereği korumacıdır kadın da korunmak ister bu normal ve iyi bir şeydir bence de en doğrusu bu dünya ne yöne giderse gitsin ben bu yönde kalacağım
kadınlar doğum acısı, regl sancısı gibi şeylerde güçlü ama gidip bir öküzden uzaklaşmayacak kadar da zayıflar
Burdaki güç olgusu fiziki yönden mi? duygusal yönden mi?
Erkek daha güçlüdür yaratılıs gereği avcı kimliginde olan erkektir Her zaman en tehlikeli işlerde hep erkekler vardır. Savaşta erkekler vardır. ölümcül riski yüksek mesleklerde erkekler vardır.
Bir bakarsın en yüksek yerde elektirik direğinde riskli bir meslek yaparken bir bakarsın laham icinde sanayide en zorlu islerde kimyasal islerde erkek vardır. Bu işlerde kadın çalişamaz kadım hem hamile olacagi için bu isler yürümez durur mesela o dogurgan yapiya sahip. olduğu için daha narin yaratılmıştır duygusallığı dışa vuran yapidadır. Yaradan herşeye bir yetenek kiymet vermiş kadınla erkeģi eşit tutmaya calişmak güneşle ay ı eşit tutmaya benzer ama ikiside olmadan olmaz erkek kadında böyledir.
O yüzden erkekler erken ölür. 😁
Pardon kadın dırdırını unuttum 😁
Ağırlık basıyorum 3 4 aya hedefim 100 kilo da squat, tabiki de kadınlar da erkekler kadar güçlü. Tabi ben işin fiziksel tarafını ele aldim djdks
Ben hayır diyorum. Kadınlar mücadele konusunda bana kalırsa erkeklerden daha güçlü.
Acıya dayanmak sizi güçlü yapmaz, dayanıklı yapar. Güç, bir nesneyi hareket ettirme, bir olayın akışını değiştirme veya birini etkileyebilme özelliğidir.
Güçlü olmasa nasıl dayanılır ki acıya?
Tabi ki hayır.
Güçlü kadınlar da var
Ama güçlü olmakla galiba kibir li olmayı karıştırmaya başladık.
İnsanlara ait bir olgudur. kadın erkek diye ayrım yapılmaz. hatta bazı kadınlar daha güçlüdür
Kadın güçlü olduğu yerde var erkeğin güçlü olsugu yerde var yerine göre yani sadece duygusallık ayırır fikirleri
Fiziki güç olarak erkekler öndedir sadece... Diğer konular tartışmaya açıktır ve kişiden kişiye değişir...
Asla. güçlü olmak insanın karakterine. Fiziksel de spora göre degisir
Hayır nice kadınlar gördüm hayatı tek başına sırtında taşıyan
Adet sancısı ne ki, siz hiç doğum yaptınız mı? 😄
Asla bence tam tersi güçlü olmak kandınlara ailt bir duygu her anlamda
Güçlü ve ayakları üzerinde duran kadını her zaman taktir ederim
En İyi Cevap