1 yılErkek sıska ve çelimsiz ise kadın sporcu ise kadın yener... ama ikisi de spor yapıyorsa erkek yener. Erkek normal sıradan fazla spor yapmasa da çelimsiz değilse abartılı profesyonel olmaksızın spor yaoan kadını yener; sıska Erkek sıradan normal kadını da uener
12 Yorumla- 1 yıl
Erkek her koşulda kızlardan güçlüdür diyen kimse yoktur. Bir kere cüsse dite vir şey var... dahası erkek gücü ergenlikte yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Yani eğer 15 yaşında olduysa bu olay hemen hiçbir şeyi de ispat etmez. 18 dersen kısmen.
Bir kıza herkes içinde bilek güneşinde yenilmek erkek için küçük düşürücüdür. Bu kızları küçümsemek anlamına gelmez. Satranç maçı değil bu; bilek güreşi.
Öncelikle olguya somut taraftan yaklaşalım. Her erkek her kadını elbette ki yenemez ama ortalama olarak erkeğin güçlü olması beklenti dahilindedir. Hatta Amerika başta olmak üzere pek çok ülkede güreş gibi sporlarsa kızların erkek şampiyonasına katılmasına izin verilirken erkeklere kız şampiyonasına katılmasına izin verilmez. Erkeklerin daha güçlü olduğu somut bir gerçeklikten. ibarettie. bilek güreşi gibi tamamen kaba güce dayalı bir rekabette bir kıza yenilmek o erkeği ortalamanın çok altında güçsüz vir erkek konumuna sokar. ve alay konusu edilir.
Dahası işim kültürel tarafı bir yana senim anlamakta belki de zorlayacağın husus erkeklerin bebeklikten beri sürekli birbirleriyle rekabet etmelerinin ve spora da kızlara oranla çok daha fazla meraklı olmalarının sebebi bilinç altında farkında olmadan erkekliklerini ispat çabasıdır. İçgüdüsel olarak erkek daima erkekliğini ispat etme dürtüsünün etkisi altındadır. Erkekler arasındaki rekabette birini yener diğerine yenilirsin bir yenilgiyi başka bir zaferle telafi edersin ama başka insanların önünde kaba kuvvete dayalı bir rekabette bir kıza yenilmek bir kız kafar bile erkek olmadığı duygusunu ister istemez verecektir. Bunu doğrudan hissetmez belki ve muhtemelen de atlatır ama o kafar da hafife alınacak bir şey değil.
@Sude-Han02 - 1 yıl
Kudurdu lafını iade ediyorum @Sude-Han02
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 yılYok öyle bir şey bence. Vücudunu geliştirmiş bir kadın erkekten daha güçlü olabilir..
125 Yorumla- 1 yıl
Evet bana da eril bir söylem gibi geliyor ve inanan da çok var buna.. senin hiç güç olarak daha baskın geldiğin bir erkek oldu mu peki?
- 1 yıl
Kavga etmedim bilmiyorum o yüzden
- 1 yıl
Bende etmedim ama bilek güreşinde yendim 2 kişiyi bence sayılır 🤣Bilek güreşi yapıp yendiysen? O da sayılır
- 1 yıl
Yok bilek güreşi de yapmadım.. 🤣 aman sevgiliyle evde yapılabilir keyifli aktivite olabilir 😂
- 1 yıl
Hayır kendinizi kandırmayın. Aynı şekilde antrenman yapan kadın ve erkekler arasında büyük güç farkı vardır. Örneğin Naim süleymanoğlunun 60 kilo iken kaldırdığı ağırlığı bugün 100 kilo çeken kadın dünya şampiyonu bile kaldıramıyor mesela...
Başka bir çarpıcı örnek kadınlar 100 metrede şampiyonluk kazanan kadın koşucudan daha iyi dereceler yapan en az 1000 kadar erkek asker vardır...
En çarpıcı örneği ise video eşliğinde vermek isterim. Burada isviçrwnin önde gelen kulübünün kadınlarda büyükler kategorisinde şampiyon olan yetişkin kadınlar takımıyla 14 yaş grubu erkek çocuk takımının maçı. Aynı kulüp bir tarafta 20-25 yaşlarında düzenli antrenman yapan profesyonel kadınlar diğer tarafta bu sporda bir iki yıl harcamış 14 yaşındaki çocuklar...
Maç 6-1 bitiyor ve inanmazsın çocuklar 3. golden sonra profesyonel ablalarına attıkları gollerde sevinmeyi bile bırakıyor...
https://youtu.be/d-bpIWcwVkI?si=2bhy_ihGPk7KbHtS - 1 yıl
Eğer inanılmayacak eril söylem olsaydı senin de baskın geldiğin erkek oldu mu diye sorma ihtiyacı hissetmezdin. Sen de bu durumun istisnai oldupunu biliyorsun ki bu şekilde soruyorsun.
- 1 yıl
Eğer inanılmayacak eril söylem olsaydı senin de baskın geldiğin erkek oldu mu diye sorma ihtiyacı hissetmezdin. Sen de bu durumun istisnai oldupunu biliyorsun ki bu şekilde soruyorsun. @Sude-Han02
- 1 yıl
@noperva1975 neyi kanıtladın yani şimdi bize 😂
- 1 yıl
Yok öyle bir şey dediğin şeyin gayet de var olduğunu kanıtladım. Sanki bilmiyorsun :)
- 1 yıl
@noperva1975 soruyu ben sormadım ki zaten 😅
- 1 yıl
Soru sormadın tabi ki ben sordum mu dedim? Sormadın ama çok ama çok yanlış bir cevap verdin; ben de o cevabın geröekle ilgisi olmadığını geröepin tam tersi oldupunu ispat ettim
- 1 yıl
@noperva1975 sidik yarışı yani 😅
- 1 yıl
Yooo... boş hayalleri söndürme ve gerçeklerle tanıştırma diyelim :)
- 1 yıl
@noperva1975 Arkadaşım çok konuşmuşun ama boş konuşmuşun ben lisede 3 erkeği yendim bilek güreşinde tamam biraz sıska çelimsiz tiplerdi ama sonuç olarak? cinsleri erkekti 👍
- 1 yıl
@noperva1975 Bu arada bende öyle sporcu atlet falan değilim sadece boyu kilosu orantılı sıradan bir kızım buna rağmen benden daha çelimsiz sıska olan erkekleri aldım
- 1 yıl
Kimse dünyadaki her erkek her kadını yener demiyor ki? Bu imkansız bir şey. Sıradan bir erkek dünya şampiyonunu kadından güçlü olabilir mi?
Bunu sormaya bile gerek yok.
Ama bu durum erkek gücü diye vir şey yok veya erkekler fiziksel olarak kadınlardan üstün değildir demek değildir. - 1 yıl
Aldım derken ;)
- 1 yıl
Buna neden ihtiyaç duyduğunu merak ettim. Yani sıska çelimsiz erkekleri seçip bilek güreşi yapıp yenmek herkesin inde bunun olması sana ne kazandırdı?
- 1 yıl
@noperva1975 senin burada gereksiz bir açıklama yapman ne kazandırdı?
- 1 yıl
Ben gerçekleri anlattım; yanlış fikirlere kapılınmaya meyilli insanlar varsa o ihtimal azaldı
- 1 yıl
@noperva1975 Türkçen zayıf sanırım yendim oğlanları çok kolay olmadı ama sonuç olarak ben yendim 💪 ayrıca ben seçmedim onları onlar kendileri kaşınmıştı 😉
- 1 yıl
Nedir yani kendileri çelimsiz olmalarına rağmen gelip senle bilek güreşi yapmak mı istediler. .. çok kolay olmadı demenin sebebi nedir anlamadım. Kolay veya zor komuyla alakası nedir?
Dahası dünyada tüm erkeklerin dünyadaki her bir kadından güçlü olması zaten imkansız iken bu soruyu sorma nedenini de merak ettim.
Yaşını 25 yazmışsın yaklaşık 10 sene kadar önce bir kaç erkeği bilek güneşinde de yenmişsen hele bu sorunun cevabını da biliyordun demektir.
Peki bu durumda öğrenmek istediğin neydi? Aklıma aslında amacının bir cevap almak değil de 10 sene önce bir kaç genç erkeği küç0l düşürdüğün için övünme fırsatı doğurmak olabilir mi?
Ayrıca ben seçmedim diyorsun. Bir kere bu hayatın doğal akışına ters zira hiçbir erkek bir kızla bilek güreşi yapmayı teklif etmez çünkü asla kazanamayacağı bir mücadeledir. Yenemez demiyorum tabi ki yener ama kazanamaz çünkü yendiği zaman kimseye bir şey ispat etmiş olmaz; kimseden takdir görmez hatta bir kızla bilek gğreştirip kazanan erkekle bile alay eder diğer erkekler "anca kıza gğcğm yeter' derler ve yenilirse de büyük travmadır. Neden istesin. Hadi diyelim ki onlar istedi; peki o zaman sen neden "çelimsiz erkeklwri aldım" dedin? Demek ki bu bilek gğreşini isteyen sen olmuş oluyorsun.
Benim türkçeme laf etmişsin ama cümle yapıların da berbat çünkü mesela :sıradan bir kızım buna rağmen benden daha çelimsiz sıska olan erkekleri aldım" diye yazmışsın. Sıradan kız olmanla çelimsiz olanları alman zaten uyumlu ve tutarlı iken araya rağmen kelimesini koymuşsun :)
Kısacası bu anlattıkların daha ziyade fantezi gibi. Yani muhtemelen erkeğin fiziksel olarak domşne edildiği fantezilerin var ve bunun muhabbetini döndürmek için bu anektodu uydurdun - 1 yıl
@scorpiongirl429 Bu adam niye bu kadar kudurdu anlamadım şuraya bak makale yazmış 🤭😏🤣🤣
- 1 yıl
@noperva1975 Kardeşim bu konu bu kadar detaylı düşünülecek makale yazılacak bir konu değil yendiğimi de ispatlama imkanım yok zorunda da değilim? lise ortamına hiç mi girmedin bunlar 16-17 yaşlarında yaşanan klâsik şeylerdir şimdi yenebilir miyim o çocukları? bilmiyorum ama o yıllarda yendim ve bu da, erkek her koşulda kızlardan güçlüdür diyen cahil cuhela takımına küçük bir ispat niteliği taşıyor
Ve ayrıca benim yendiğim çocukların küçük düştüğü fikrine de katılmıyorum erkeğin bir kıza yenilmesi küçük düşürücü bir eylem değildir. bu söylem bile kadınları gözünde ne kadar küçük gördüğünün kanıtı. Geliştir kendini biraz içinde bulunduğumuz zamana kıyasla çok bağnaz kafa yapısına sahipsin! - 1 yıl
Ayrıca da tek bir futbol maçında erkek çocukların kadın profesyonelleri yenmiş olmasi erkeklerin daha güçlü olduğunu kanıtlamaz
. orada belki teknik direktör etkisi de var, takım yeterince takım ruhu tasimiyordur.. pek çok etken var.. buna bakarak erkekler daha güçlü demek sığ bir bakış açısı
Gizli Üye(25-29)1 yılbir raddeye kadar evet. Guc konusunda genel olarak geride kaliyorlar. Bir de kizlarin en cok alt vucudu guclu aslinda, ortalama bir kiz ortalama bir erkegin alt vucudunun %75 gucune sahip
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılhayir degil hic mi internette gezmedin koskoca vucuda sahip vucut gelistirmeciyi guresci kadin yenebiliyor
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Yok bazı erkekler çok güçsüz bazı kızların da iyi kuvvetleri var özellikle yapılı kızların.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüçlüler, eski sevgilim de çok güçlü değil gibiydi ama taytimi yirtiyody
10 Yorumla
1 yılVücut kiloyla deyil kaslardaki kuvvetle ölçülür 🙂 Bir vücut geliştirmeci bazı yükleri kaldıramazken onun yarısı kadar olan beden işçisi o yükü kolayca kaldırabilir
10 Yorumla
1 yılBence değildir ya
10 Yorumla
1 yılHer erkek güçlü değildir
10 Yorumla
1 yılElbette testosteron salgılıyoruz
10 Yorumlaseni üstünde sektirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii güçlüdür
184 Yorumla- 1 yıl
Adam çok sıska çelimsiz kızsa fit kendine bakan biriyse peki?
- 1 yıl
@S400cü Sen hayırdır ya hangi hakka delalet kızın yorumuna salça oluyorsun? !
Cevap sahibi1 yılYine erkek güçlüdür maalesef
- 1 yıl
Neden maalesef? Güçsüz olsak daha mı iyi?
Cevap sahibi1 yılEvet daha iyi, keşke biz daha güçlü olsaydık
- 1 yıl
O güç çok sorumluluk yüklüyor hem dişiliğinizin tadı da bu güçsüzlüğü hatırlayarak çıkmıyor mu biraz da
- 1 yıl
?
Cevap sahibi1 yılSence erkek her koşulda kadından güçlü değil midir
- 1 yıl
Evet öyleyiz... bu güxel bir şey değil mi sizin için de
Cevap sahibi1 yılNiye bizim için güzel olsun ki bize bi yararı yok,
- 1 yıl
Kadınların çoğu özellikle cinsellik esnasında erkeğin gücü larşısında yaşadığı çaresizlikten keyif alır ki bu durum sizi de çok çekici kılıyor... farkında değil misin?
- 1 yıl
@noperva1975 Ne gibi bir çaresiz bu bahsettiğin?
- 1 yıl
@noperva1975 * Çaresizlik
- 1 yıl
@Sude-Han02 sende tartışmayı kişiselleştirme eğilimi var. Bu sebeple bana borçlu olduğun özrü dileyene kadar sana cevap vermemeyi tercih edeceğim
Cevap sahibi1 yılErkeğin karşısında çaresiz kalmak istemem ben, o yüzden erkeklerden uzak durmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Doğru erkeğin önünde güçsüz kalmak doğanıza o kadar uygun ki... neden yatakta şaplak yemeye bayılır kadınlar? İşte bu yüzden
Cevap sahibi1 yılMaalesef haklısın, keşke biz sizden daha güçlü olsaydık
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artık, gayet de iyi sohbeti var gerçi
- 1 yıl
Neden doğanızla bu kavga? Niye gereksün ki
Cevap sahibi1 yılKim güçlü olmak istemez ki, güçlünün karşısında aciz kalıyorsun adeta, kıskanıyorum erkeklerin gücünü
- 1 yıl
Ama sen en azından o gücün ve karsısında çaresiz kalmanın kaçınılmaz olduğunun farkındasın... bu da güzel... ve bence sen de bunun keyifli ve dişil bir his olduğunun farkındasın
- 1 yıl
Bu arada "Sence erkek her koşulda kadından güçlü değil midir" diye sormuşsun burada her koşulda derken sadece kaba güç değil başka güç unsurlarında da erkeğin güçlü olduğunu kabul ettiğin anlamını çıkarabilir miyim?
Bir de erkeklerin neden daha güçlü olduğunu biliyor musun? Evrimsel olarak neden güçlü olan biziz güçsüz olan sizsiniz? Bunu biliyor musun? - 1 yıl
Aciz kaldığın dıeumlar oldu mu mesela?
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum neden biz güçsüzüz siz güçlüsünüz? Anlatırsan sevinirim.
- 1 yıl
Tamam anlatacağım bunarada rica etsem siz denbenim soruma cevap verir misiniz? Yukarıda sorduğum sorular vae
- 1 yıl
erkek gücünin sebebi şudur:
biz temelde memeli canlılarız. memel canlıarda dişinin doğuma olan katkısı çok karmaşık ve uzun süreli olduğu için erkek ise bir defa yapıp gittiği için doğa kanunu erkeklerin hepsinin değil sadece en güçlü olanlarının dişiye yaklaşması şeklinde ouşmuş. bu sebeple erkek hayvanlar dişi için kavga eder. sayıları eşittir erkek ve dişi sayısı eşittir ama erkek yapabildiği kdar çok yavru yapmaya çalışır. Bunun da sonucunda güçlü erkekelr tüm dişileri alır. Böylelikle güçsüz ve zayıf erkekelrin soyu yürümez bu sayede türün geleceği daha da güçlenir. Dişiler arasında böylesibir rekabet yok. İyi ki de yok çünkü siz kadınların doğum yapabiliyor olması değerli. Tüm dşiler mutlaka erkeğe ulaşması gerekir. Ama tüm erkeklere ihtiyaç duymaz doğa. Güçlü erkek tüm dişileri alır. İşte böyle böyle nesilden nesile erkeklerde sadece güçlülerin yavrusu oldukça dişilerde ise tüm dişiler yavrulayabildikçe erkek cinsiyeti güçlenmiş. Hatta erkeklerde sakal olması bile bununla ilgili. sakal javgada çene kırılmasını önlüyo
Cevap sahibi1 yılDoğada da güçsüz erkek hayvanlar, "neden bizim gibi efendi ve güçsüz erkek hayvanları seçmiyor" diye dişi hayvanlara sitem ediyor mudur?
- 1 yıl
Hayır dopa kanunu bu
- 1 yıl
Ama aynı foğa kanunu sizin de zayıf erkek veya pısırık güçsüz erkek ile tek eşli olmak yerine Çağatay Ulusoy veya Kenan imirzalıoğlu veya ne bileyim Burak özçivitin haremindeki dişilerden biri olmayı yeğlemenizi öngörüyor
- 1 yıl
Cevap sahibi Kuzum o arkadaşa katılmakla birlikte tüm bunların yanında erkek gücünün temel sebebi tedeteron hormonu. erkeklik hormonu erkekte daha fazla ve daha sert kas oranına
sebep oluyor diye okumuştum bir makale de. Ama testo seviyesi düşük erkeklerden daha güçlü olabiliriz 💪 benim lise de bilek güreşinde yendiğim erkekler oldu mesela tamamı kuvvetli değil emin ol buna
Cevap sahibi1 yılDemek ki ben istisnayım çünkü onları hiç çekici bulmuyorum oldukça itici ve çirkinler. Haremde olmayı hayal edecek kadınların erkeğin gücünden etkilenmek yerine kendini erkeği kullandırarak bir asalak gibi yaşamak istediklerini düşünüyorum.
- 1 yıl
Gizli Üye Bence de istisna çünkü erkekte güç bana güven veren bir unsur bu arada Hayatına girecek erkeğin senden daha mı güçsüz olmasını istersin yani tatlım?
- 1 yıl
İşte neden o testosteron bizde daha fazla var? Neden side değil de bizde? O evrimsel süreci anlatıyorum. O gece sahip olmayan erkekler kavgada ölmüş veya pasifize olmuş. Böylelikle nesilden nesile erkek gücü artmış.
25 yaşında bir erkek ile aynı güçte olabilmen için onun çelimsiz olması yetmez senin epey bir spor yapman gerekir. Arada gerçekten büyük fark var.
Sana başka bir örnek vereyim. İnternette bulabileceğin bir etkinlik kapsamında o dönem dünyanın en iyi tenisçileri olan hatta gelmiş geçmiş en başarılardan olan Venus Williams ve Serena Williams kardeşler aynı gün içinde o dönem erkeklerde 203. sırada olan yani onların ambargo koydukları kupalara erkeklerde katılma hakkına sahip olmayan bir alman tenisçi ile karşılaştılar... dünya 200. sü alman önce ufak kaedeş serenayı 6-1 sonra da ablasını 6-2 yendi...
O çocuklar da bugğn muhtemelen seni yener eğer büyük vir cüsse farkı yoksa. Neden 3 erkekle bilek güreştirdiğini de anlamamaya devam ediyorum
Cevap sahibi1 yıl@Sude-Han02 evet tatlım hayatıma girecek erkeğin benden daha güçsüz ve daha alt seviyede olmasını isterim. Güçlü olup ben hükmetmek isterim, güçsüz olup bana hükmedilmesi çok zoruma gider.
- 1 yıl
Kaba güç olarak senden güçsüz mü olmalı?
Cevap sahibi1 yılHer anlamda güçsüz olmalı işte, bana muhtaç olmalı, benim sözümden çıkmamalı. Rolleri değiştirmeliyiz.
- 1 yıl
Peki saygı duyar mısın böyle bir erkeğe?
Ve saygı gösterir misin? Örneğin başkalarının yanında rolleri hiç değişmemişsiniz gibi yapıp onun gururunu korur musun?
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım da gösteririm de. Saygı duymayacaksam neden böyle birini isteyeyim ki? Eğer elalemin yanında güçlü gözükmek isterse rol yapabiliriz, utandırmam onu.
- 1 yıl
Hayır yani muhtaç dedin güçsüz dedin aşağıda dedin... o bakımdan sordum. Yani onun gğçsüzlüğü bu kadar önemliyse belki de bunu onun yüzüne de vurmak istersin ezmek istersğn belki diye düşündüm... eğer itaatkar köle gibi bir erkek istiyorsan bunları da yapmak istiyor olabilirsğn
Cevap sahibi1 yılYa aslında ben duygusal biriyim ezikleme aşağılama asla aklımdan bile geçmez. Beni sindirmesin, bastırmasın, yönetmesin sadece bana bağımlı, muhtaç, köle olsun, bensiz yapamasın yeterli, böyle bi eşi asla rezil etmezdim. Bi insan sevdiğini niye rezil etsin?
- 1 yıl
Gayet feminist kızlar bile erkek kaslı olsun boylu paslu olsun ister. Yani senin kaba güç
Olarak bile senden güçsüz ve çelimsiz erkek istemen ilginç... hatta özel anlarında erkeğin sert olmasını isteyip diğer yandan eşitlikçi feminşst söylemleri olan kadınlar da çok. Gerçi ben onları da çok tutarlı bulmuyorum. Mesela cinsellik esnasında erkeğin senin bedenine hpkmedemwmesini istiyorsun... Peki roller tersine döneceğine göre erkek bedenini kaba kuvvetle domine etmek mesela bir pozisyonu isteniyor başka pozisyon istiyor. Böyle durumlarda kaba güçle eğip büküp oyun hamuru gibi istediğimiz şekli biz veririz kadının bedenine.. - 1 yıl
Bubarada düşüncelerin çok ilginç ve her bakımdan sıradışı... yanlış anlama gayet de gerçekçi aslında.
- 1 yıl
Peki mesela canın prostat masajı yapmak istedi. Bu a. n. a. l bölgeden parmak sokularak yapılır pek çok erkek bundan zevk alsa da biz Türk erkekleri için aşağılama sayılır ve asla izin vermek istemeyiz. Senin her bakımdan zayıf ve güçsüz erkeğin hayır buna izin vermem diyor. Ama sen onu sana muhtaç ve sana itaat etmeye mecbur biri olarak istiyorsun. Ellerini ayaklarını zapt edip hatta k. e. l. e. ç. e ile veya iple bağlayıp tamamen bedenini kontrol altına alıp canının istediği şeyi yapabilirsin. Ve mesela bunu yaparken tamam gururun kırılıyor canın da belki biraz yanıyor ama sana fikrini sormadığın sadece yapacağımı söylediğim bir şey için izin vermem' diyerek bana itaatsizlik etme seçeneğini unuttuğunu gösterdin. İsimdi umarım dersini almışsındır kendini bırak ve zevk almaya bak. Diyebilirsin...
Bunu yapmak ister miydin? Kulağına nasıl geliyor
Cevap sahibi1 yılIyyy böyle bi şey yapamam ben tiksinirim, sence bundan hangi erkek zevk alıyor da türk erkekleri için aşağılama sayılıyor?
- 1 yıl
Fizyolojik olarak sanırım bir zevk noktası var. Burada önemli olan şey adamın hayır dediği şeyi ona zorla yapmak. Bedenine hakim olmak. Söz hakkının olmadığını hatırlatmak.
Veya mesela erkeğe ben istediğim gibi gezerim sana gerekirse haber veririm gerekli değilse vermem. Ama sen izinsiz gece dışarıda olamazsın. Der misin? Ve buna itaat etmezse kaba güç Olarak eksik oluşuju da kullanarak dersini verir misin?
Cevap sahibi1 yılOna zorbalık yapmam, bu kadar özgürlük de istemem, kocamın sözünden çıkmam ama hep son kararları ben vermek isterim, yani ne kadar baskın olsan da doğal olarak sen de dizginlenmek istersin
- 1 yıl
Bak istw bu paragrafta çelişkiye düştün. Hem kocanın sözünden çıkmıyorsun hem de son söz sende olsun istiyorsun
- 1 yıl
Seni diğer feministlerden ayıran şey aslında 2 nokta... 1. si feministler ikili ilişkilerde güçlü olmanın otoriteyi elinde tutmak anlamına gelmeyeceğini savunur. Otorite kavramını reddederler. Gereksiz bulurlar. Sen ise bunu bir gerçeklik olarak kabul ediyorsun. Vir ailenin kurum olduğunu ve bir yöneteninin olması gerektiğini diğer tarafın itaat etmesi gerektiğini bir gerçeklik olarak kabullenşyorsun.
Seni bazı femibşstlerden ayıran vir diğer fark ise erkeklerin her koşulda daha güçlü oldupunu da kabul etmen ki femşbştlerin bir kısmı bunu tümden reddeder bir kısmı ise önemsiz görürler. Sen ise erkeklerin güçlü olduğunu bunun da önemli olduğunu kabul ile erkeklerin gücüne özendiğini de itiraf ediyorsun.
Bunlar son derece gerçekçi ama son mesajın biraz çelişkili sanki
Cevap sahibi1 yılYa aslında kedi gibi konduğum kabın şeklini alırım, beni ehlileştirirse öyle devam ederim eğer ipleri ben ele alırsam öyle devam ederim, kim otoritesini ortaya koyarsa o kazanır ama saygı ve güven çerçevesinde tabii ki
- 1 yıl
Cevap Sahibi: Merhaba Tüm yazılanları okudum Erkekte güç sevmediğini söylemişsin. Ben şahsen pazardan 5 kiloluk bir patatesi zor taşıyorum kollarım zayıf ve baya güçsüz ayrıca mesela karşımdaki kız sinirlenip sesini çok yükselttiğin de
dizlerim titremeye başlıyor karşılık veremiyorum ve siniyorum. Bu özellikte bir erkek tahmin edersin ki çoğu kız sevmez senin böyle bir erkeğe bakışın nasıl olurdu yanında böyle bir erkeği ister miydin peki?
Cevap sahibi1 yılÇok isterdim, ama sürekli emir verdiğim için bi süre sonra bana bileneceğini düşünürdüm.
- 1 yıl
Cevap Sahibi: Kavga ederken bağıran bir kızsan sen bağırdığında sinerim muhtemelen ve dizlerim titremeye başlar. O andan itibaren bana davranışın nasıl olur daha mı üstüme gelirsin yoksa susup kenara mı çekilirdin?
Cevap sahibi1 yılSusup kenara çekilirdim ortam yumuşayınca da tekrar cicim gülüm demeye devam ederdim
- 1 yıl
Cevap sahibi: Güç olarak nasılsın peki bana kıyasla. Benim kollarım baya bir zayıf ve bu yüzden 5 kiloluk bir su şişesi ya da patates torbası taşırken yoruluyorum zor taşıyorum güç olarak hangimiz hangimize üstünlük kurar sence?
Cevap sahibi1 yılÖrneğin ben bir su damacanasını taşıyabilirim (tabi ki iki kolumla taşıyabilirim, güçlü müyüm değil miyim bilmiyorum sen karar ver) ama sen de biraz kilo al bence bu kadar zayıflık pek iyi değil.
- 1 yıl
Cevap Sahibi: Evet benden güçlüsün sen. Ben taşıyamiyorum yuvarlayıp götürüyorum. Benim senden daha güçsüz olmam hoşuna gider miydi peki çünkü muhtemelen bilek güreşinde bile yenebilecegin birisiyim?
Cevap sahibi1 yılEh işte güç karşılaştıracak kadar güçlü değilim sadece kendime göre güçlü olduğumu düşünüyorum, evet çok hoşuma giderdi. Seni beğendim. Şahsen her anlamda yönetebileceğim bi erkek bulmak çok isterdim. Ama tabii şans işi bunlar.
- 1 yıl
Cevap Sahibi Benden bir kaç tık da olsa daha kuvvetli olduğuna emin olabilirsin ayrıca bana kızıp bağırdığında karşında dizleri titreyecek sesi titreyerek bir adamım beni tek bir sözünle kulun kölen yapabilirsin ve numaradan değil ben genelde kızlardan korkarım sana olan korkum sana itaat etmemi sağlar. Mesela bana itaat ettirdiginde neler
yaptırmak istersin bunu açar mısın? - 1 yıl
@Gizemli_-Adam @Gizemli_-Adam
Canım ben de okudum burada tüm yazılanları. Çok ilginç bir durum. Bu hatun belli ki lez değil ama erkekliğe özeniyor. Mesela sen de kadınlığa özleniyorsun bu ilişki nasıl devam eder? Dominant ve bu domşnantşığını kaba gücünü kullanmasa da baskı unsuru olarak ortada tutan maço bir erkek ve ona boyun eğen karısı. Erkek o olacak sen de onun karısı olacaksın. Yanılıyorsam kendisi itiraz etsin ama çok açık. Hemcinsim burada kendisini maço seven kızların ideal maço tanımı gibi tanımlamış. Mesela şiddete başvurnayacağını söylüyor. Geröek güçlü maço erkek kadın döver mi? Hayır ama güçlüdür ve kadına itaat dışında seçenek bırakmaz. İdeal maço nasıldır? Merhametlidir. Pembeli hemcinsim ne demiş Mesela o bağırıp çağırdığı senin de gğçsğalüğün sebebiyle sindiğin durumda? Alttan alacak yumuşatmak ortalığı. Alfa erkek gğçsğzlüğünğn farkına varıp sinen tirtir titreyen kadına eş kaldırır mı? Hayır aksine merhamet gösterir. İşte pembeli de öyle yapacağını söylüyor. Ve hatta ekliyor. "Cicim gülüm" demeye devam ederdim. Normalde kim kime cicim gülüm der? Erkek kadına... o da böyle derdim diyor. Yani sen kadın olacaksın o erkek... o erkek gücüne sahip olmadığı için ekstra güçsüz bir erkek istiyor ki ona erkeklik yapsın. Erkeklik hem de maço erkeklik yapacak.
Yukarıda bir açık mavi profil sana daha doğrusu isteyeceği güçsüz erkeğe straponla tvbüz etmek isteyip istemeyeceğim sormuş. Hayır demiş. Belli ki tecavüzü ve şiddeti genel ahlak anlayışı çerçevesinde erkeğe yakıştıramıyor ve bu sebeple Hayır demiş. Ancak bir şekilde o strapon bu ilişkide kaçınılmaz görünüyor... sen erkekliğine veda etmeye hazır mısın Mesela? Önemli olan bu
Cevap sahibi1 yıl@Popişka analiz yeteneğin muhteşem, teşekkür ederim uzun ve güzel yorumun için
Cevap sahibi1 yılEvet, @Gizemli_-Adam tam da istediğim gibi biri ama sürekli erkek gibi davranmak da beni yorabilir diye düşünüyorum, sonuçta kırılgan narin bi yapıya sahibim benim de arada hafif baskılanmaya hükmedilmeye ilgiye alakaya ihtiyacım olabilir. Kafam karışık bu konuda ya.
- 1 yıl
Seninle ilgili tahmini ve tavsiyemi söyliyüm mi? İkisi de aynı.
En korktuğun sana en itici geliyor dediğin güçlü sağlam bir alfa erkek bulup ona hükmetmeye çalışıyorsun.
Sonra o senin asıl ihtiyaç duyduğun şeyi sağlıyor senin için.
Nedir sağlayacağı ve ihtiyacın olan şey?
Güzel ve temiz bir dayak tabi ki? Sağlam bir erkeğin dizine yatıp o dayağı yiyince kadın olduğunun farkına varır bir daha da unutmazsın...
Kdjsnsjslslsşslsmqmqqmal - 1 yıl
@Popişka Evet doğru tespitler
- 1 yıl
@Popişka Bu ikili birlikte olsa roller değişir
Cevap sahibi1 yıl@Sude-Han02 mesela nasıl değişir?
- 1 yıl
Sen erkek gizemli de kadın rolünde gibi oluyor
- 1 yıl
Cevap Sahibi:Popiskanin senin hakkındaki tespitleri doğru mu?:) Boy ve kilon kaçti senin bu arada?
- 1 yıl
@Gizemli_-Adam dopru oldupunu kabul etti ya... senin erkek olmanla vşr sorunun var mı?
- 1 yıl
@Popişka Aslında yok memnunum sadece otoriter kızları seviyorum
- 1 yıl
Cevap Sahibi: Boy ve kilon kaç?
Cevap sahibi1 yıl@Popişka don tespiti nedir anlamadım
- 1 yıl
Cevap Sahibi: Boy kilon kaç sakıncası yoksa ve popiskanin söyledikleri doğru mu yani kendini bir erkek gibi mi hissediyorsun ilişki de?
Cevap sahibi1 yıl@Popişka neden sürekli alfa bir erkek tarafından dayak yemem gerektiğini düşünüyorsun
- 1 yıl
@Popişka Sence bu kızla benden uyumlu bir çift olur mu beklentilerimiz uyuşuyor mu?
- 1 yıl
Sürekli değil bir kere güzel bir dayak aklını başına getirir... kafan karışık ya o zaman karar verirsin... @Gizemli_-Adam farkındaysan arada bir de hükmedilmek istiyor ve kadın olarak ihtiyaç duyduğunu söylüyor buna... sen bunu yapamayacağına göre seni aldatacaktır. Hatta bunu seni esmek için gözünün önünde yaparsa hatta sana peçete getirmenş emrederse şaşırmam :)
- 1 yıl
@Sude-Han02
Burada rolleri değişmek ifadesiyle gücün erkeğe güçsüalüğğn kadına özgü oldupunu onları sembolize ettiğini sen de kabullenmiş oldun. Çünkü gizemli kendini kadın olarak kadınsı olarak tanımlamadı. Sadece güçsüzüm dedi; kadın bağırırsa sinerim dedi... bunu kadınlıkla bağdaştırmaya itiraz etmediğin gibi bizzat da rolleri değişmiş olurlar gizemli kadın olur diyen sen oldun
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçerlidir.
12 Yorumla- 1 yıl
Çubuk gibi erkekler var 😂
Cevap sahibi1 yılOnların gücü kalıplı erkeklere göre az olabilir ama kadınlara kıyasla yine güçlüdürler.
Kanitli
10 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Olmayabilir
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler